|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jump frog
Hej
![]() Postanowiłam z koleżanką od przyszłego miesiąca zapisać się na trampoliny - zwie się to chyba "jump frog", o ile dobrze pamiętam. Po prostu fitness na trampolinach. Czy któraś z Was chodziła na takie zajęcia? Bieganie, ćwiczenia czy siłownia, to nie dla mnie... Lubię, jak coś się dzieje. Dlatego wybrałyśmy trampoliny ![]() Jak wrażenia po takich zajęciach? Chodziłyście? Może ktoś z Warszawy chodził gdzieś konkretnie?
![]() |
![]() |
#2 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: jump frog
Byłam raz, nie podobało mi się. Ale to może też kwestia instruktorki, bo w ogóle nie zwracała uwagi na to, jak ćwiczymy, a ja miałam wrażenie, że robię to źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja nie byłam ale też się właśnie przymierzałam. Choć z drugiej strony zastanawiałam się czy nie kupić po prostu takiej trampoliny do domu bo widziałam też wersje składane. A że robią się coraz popularniejsze to i coraz więcej tutoriali i treningów jest dostępnych w sieci.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej 😉 chodzilam dosc dlugo. Super zabawa i rezultaty widoczne dość szybko 😉 polecam jak najbardziej. Trzeba tylko trafic na dobrego instruktora. Teraz przymierzam sie do kupna domowej trampoliny w rozsadnej cenie. Moze ktos z was ma w tym temacie doswiadczenie i moglby doradzic?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja upadła na głowę i kupiłam sobie przedwczoraj trampolinę do domu XD
W Lidlu od wtorku jest właśnie na promocji za bodaj 150 zł. Jest spora, ale póki co fajnie działa... i faktycznie te treningi dają wycisk... a i w zestawie jest płyta cd z ćwiczeniami. I co ważne, zdecydowanie bardziej poprawia mi to humor niż tradycyjne ćwiczenia ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Tez kupiłam ta trampoline. Szukalam na necie ale martwily mnie polaczenia tych gum napinajacych. Nie wygladaly masywnie. Dopiero w drozszych trampolinach (od500zl) wygladalo to ok. Z tej z lidla na razie jestem zadowona. 3 treningi za mna a energii coraz wiecej 😁
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Też wcześniej szukałam w internecie ale martwiły mnie wielkości (były większe) i ceny. No nie mam 500 zł od tak do wyciągnięcia z kieszeni
![]() A powiedź mi kochana korzystałaś z płyty z ćwiczeniami? Bo ja na razie wykonuję te wyczytane w internecie ale zastanawiam się nad wdrożeniem pełnego treningu. I wyczytałam też że jeżeli ćwiczy się 45-60 min to powinno się to robić maksymalnie 3 razy w tygodniu ;>
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam takie na siłowni. Bardzo fajna zabawa ale raczej w domu bym tego nie postawiła bo nie mam gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.