|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilacja laserowa- Szczecin
Dziewczyny
Proszę doradźcie gdzie można się udać na depilację laserową, która skutecznie usunie owłosienie. ALbo jaki laser wybrać? Czy któraś korzystała i jest zadowolona z efektów? Lata temu byłam w Enklawie i okazało się po czasie, że stosowany przez nich laser nie niszczy cebulek a jedynie je osłabia, wiec po kilku miesiącach włosy wróciły ![]() Teraz chciałabym spróbować jeszcze raz ale chce mieć pewność że to nie będzie efekt na chwilę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Śnięta Mucha
|
Dot.: Depilacja laserowa- Szczecin
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ile, uwazacie z doświadczenia, potrzeba zabiegów depilacji laserowej, aby pozbyć się w np 90% owlosienia? i jaka ilośc moze pozostać po 4 zabiegach? z góry dzięki za wasz punkt widzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
bikini 5-6 sesji- pojedyncze z 10 włosków pachy 3-4 sesje - do zera łydki po 7 zabiegach zostało po moze 20-30 wlosow na każdej, zrobiłam kolejne 4 i kilka dni temu usuwałam pęsetą licząc - jedna noga 10, druga cały jeden włos Uda - neverending story... został wkurzający, mocny meszek, bo wlosy tu były jasne przedramiona 6-7 sesji - zostało po ok 20 włosów plus meszek Resztę tnąc koszta dobijam w tym roku domowym depilatorem IPL (tylko tutaj, wiadomo, efekt nie jest na zawsze, a na kilka miesięcy)
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
.
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Ja zdecydowała się na 4 zabiegi usunięcia włosów z twarzy. Prze latem zaprzestałam i efekt był fajny ale obecnie po 1.5 mies od ostatniego usuwania jest ich znowu sporo. Czy to normalne że Odrastają słabsze czy już powinnam mieć gole miejsca? 😒 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.