Seks po zabiegu urologicznym u faceta - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-01-26, 20:43   #1
ninus112
Raczkowanie

Seks po zabiegu urologicznym u faceta

Na wstępie zacznę, że z obecnym tż spotykamy się od listopada.
Mężczyzna z którym jestem musiał się poddać zabiegowi obrzezania(niecalkowitego ) z powodów zdrowotnych. Zaczęliśmy współżycie dopiero w połowie stycznia po wyleczeniu. Dla mnie jest on kolejnym partnerem a ja jego drugą gdzie z poprzednią partnerka nie był za bardzo w stanie współżyc z powodu bolu członka.
Moj problem polega na tym że myślałam, że po zabiegu będzie wszystko okej. A niestety nie może osiągnąć wzwodu. Na początku jest wszystko okej a jak dochodzi do założenia gumki tak wszystko klapa.
Czasami mi się wydaje że to ja go nie pociągam fizycznie. Jestem osobą która ma może o kilka kg za dużo (dodam że jestem w trakcie diety itd).
Staram się dbać o siebie żeby zawsze dobrze wyglądać.
On natomiast ostatnio prosił mnie o jakiś seksowny ubiór i w ogóle różne dziwne rzeczy ale to i tak nic nie poprawiło.Czasami mi się wydaje, że bez tych rzeczy go nie podniecam. Doradzcie mi bo już się martwię o to. Chciałabym żeby nasze życie seksualne zaczęło się jakos układać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ninus112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-27, 10:26   #2
arno22
Zadomowienie

Dot.: Seks po zabiegu urologicznym u faceta

A przed zabiegiem po założeniu gumki też mu opadał? I co to znaczy w ogóle jakieś różne dziwne rzeczy? Napisz czy próbowaliście odbyć stosunek bez gumki i jak mu poszło ? Jeśli mamy Tobie w czyś doradzić to bez tych informacji będzie cokolwiek trudno.
-1, facet może mieć ogólnie problemy z erekcją na różnym tle
-2, może też być uczulony na prezerwatywy.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-27, 11:06   #3
I am Rock
lokalna gwiazda

Spotykacie się od listopada, a ty już musisz uprawiać jakieś frywolne baleciki, bo mu nie staje? Z poprzednią też miał problemy...
Nie brnij w to.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-27, 12:13   #4
ninus112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Spotykacie się od listopada, a ty już musisz uprawiać jakieś frywolne baleciki, bo mu nie staje? Z poprzednią też miał problemy...
Nie brnij w to.
Wiesz sfera seksualna nie jest dla mnie najważniejsza. Zależy mi na związku z nim ponieważ to naprawdę dobry człowiek, który ma spojrzenie na świat takie jak ja. I przede wszystkim priorytety.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez arno22 Pokaż wiadomość
A przed zabiegiem po założeniu gumki też mu opadał? I co to znaczy w ogóle jakieś różne dziwne rzeczy? Napisz czy próbowaliście odbyć stosunek bez gumki i jak mu poszło ? Jeśli mamy Tobie w czyś doradzić to bez tych informacji będzie cokolwiek trudno.
-1, facet może mieć ogólnie problemy z erekcją na różnym tle
-2, może też być uczulony na prezerwatywy.
Nie próbowaliśmy bo ja nie mam zamiaru się zastanawiać czy zajde w ciążę. Za mało się znamy.
Nie uprawialismy seksu przed jego zabiegiem. Może się stresuje i to jego problem.
Jak mu robię dobrze ustami to nie ma w ogóle problemu.

Stary 2018-01-27, 14:18   #5
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez ninus112 Pokaż wiadomość
Wiesz sfera seksualna nie jest dla mnie najważniejsza. Zależy mi na związku z nim ponieważ to naprawdę dobry człowiek, który ma spojrzenie na świat takie jak ja. I przede wszystkim priorytety.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano

Nie próbowaliśmy bo ja nie mam zamiaru się zastanawiać czy zajde w ciążę. Za mało się znamy.
Nie uprawialismy seksu przed jego zabiegiem. Może się stresuje i to jego problem.
Jak mu robię dobrze ustami to nie ma w ogóle problemu.

Pan łaskawie daje się zaspokajać. Bez problemu.
Ale jak ma zaspokoić ciebie, to... ma problem?
Jednak to dla ciebie mało ważne.
W ogóle cię nie rozumiem.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-27, 15:32   #6
ninus112
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Pan łaskawie daje się zaspokajać. Bez problemu.
Ale jak ma zaspokoić ciebie, to... ma problem?
Jednak to dla ciebie mało ważne.
W ogóle cię nie rozumiem.
Mnie zaspokoja bez problemu to nie chodzi o mnie naprawdę. Ja nie jestem wymagająca i mnie potrafi zaspokoić. Po prostu się zastanawiam czy to we mnie jest coś nie tak ze ma problem ze wzwodem. I tyle

Stary 2018-01-28, 17:30   #7
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Ile czasu minęło od jego zabiegu? Mój facet miał podobny i po 3 miesiącach jedynie narzekał na nadwrażliwość tych miejsc, ale minęła z czasem.

Poza tym problem może mieć zupełnie inne podłoże. Może on się stresuje, że nie spełni twoich oczekiwań albo ewentualnej ciąży.

Jakich prezerwatyw używacie? Te przedłużające stosunek zawierają środki znieczulające, które mogą prowadzić do problemów ze wzwodem.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-28, 21:39   #8
iluvsmygun
Przyczajenie

Gdybym miał uprawiać seks tylko w prezerwatywie, najpewniej zrezygnowałbym z seksu w ogóle. Jakość odczuć możesz wyobrazić sobie np. jako pieszczoty ustami czy dotyk partnera przez reklamówkę z Biedronki. Normalnie szał doznań. Istnieją też damskie prezerwatywy, ale nikt ich nie używa, bo są tak samo beznadziejne jak męskie - ale kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn mają alternatywy.

Co do samego problemu. Po to Ci pan Buk/natura dała więcej niż jedną dziurkę, żebyś z niej korzystała. Rusz głową. Nie każdy seks nawet z finiszem w środku musi się kończyć ciążą.
iluvsmygun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-29, 13:27   #9
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iluvsmygun Pokaż wiadomość
Gdybym miał uprawiać seks tylko w prezerwatywie, najpewniej zrezygnowałbym z seksu w ogóle. Jakość odczuć możesz wyobrazić sobie np. jako pieszczoty ustami czy dotyk partnera przez reklamówkę z Biedronki. Normalnie szał doznań. Istnieją też damskie prezerwatywy, ale nikt ich nie używa, bo są tak samo beznadziejne jak męskie - ale kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn mają alternatywy.

Co do samego problemu. Po to Ci pan Buk/natura dała więcej niż jedną dziurkę, żebyś z niej korzystała. Rusz głową. Nie każdy seks nawet z finiszem w środku musi się kończyć ciążą.
Nie kazdy lubi seks analny. Rusz troche glowa
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-29, 17:21   #10
ninus112
Raczkowanie

Cytat:

Ja uznaje że druga dziura to jest od za przeproszeniem srania. Tyle w temacie.

Stary 2018-01-29, 19:43   #11
annabelka
Szop pracz

Cytat:

ja tam nie czuje różnicy czy parter jest bez czy z prezerwatywą...
"inne alternatywy", a znasz możliwe zagrożenia i niepożądane skutki tych alternatyw? nie każda kobieta musi się godzić na ryzyko tak samo jak nie każdy musi lubić anal.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-29, 23:44   #12
ninus112
Raczkowanie

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;80913851]Ile czasu minęło od jego zabiegu? Mój facet miał podobny i po 3 miesiącach jedynie narzekał na nadwrażliwość tych miejsc, ale minęła z czasem.

Poza tym problem może mieć zupełnie inne podłoże. Może on się stresuje, że nie spełni twoich oczekiwań albo ewentualnej ciąży.

Jakich prezerwatyw używacie? Te przedłużające stosunek zawierają środki znieczulające, które mogą prowadzić do problemów ze wzwodem.[/QUOTE]

Miał zabieg na początku grudnia.

Wydaje mi się że to stres. Udało nam się ostatnio ale pomińmy czas trwania wszytskiego. To mu znowu dało doła chociaż naprawdę staram się go wspierać. Nie każdy facet jest długodystansowcem.

W sumie to uważamy standardowych bez żadnych dodatkowych wydziwien więc to na pewno nie to.

Stary 2018-01-30, 12:32   #13
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

2 miesiące to wciąż wcześnie po takim zabiegu. Tak jak wspominałam, mój partner ponad 3 miesiące po narzekał na nadwrażliwość tych miejsc. Przez to był też rozchwiany w łóżku. Drażniło go nawet podczas chodzenia, ale potem organizm przyzwyczaił się do nowych okoliczności.

Dajcie sobie czas, nie wywierajcie presji, rozmawiajcie. Ważny jest otwarty umysł, cierpliwość i systematyczne ćwiczenia.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości