|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sposób na sprzątanie
Cześć Kochani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposób na sprzątanie
Cytat:
W biurze drożej, bo firma usiąść prowizję zgarnąć. Niestety, ani przez firmę ani indywidualnie nie ma gwarancji jakości. Trafić na solidna osobę, to na prawdę wielkie szczęście, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Interleukina Druga
|
Nawet jeśli byłaby to zaufana osoba to i tak najpierw zainwestowałabym w zamki w szufladach biurka czy osobną zamykaną półkę na ważne dokumenty, gdzie można też wrzucić cenniejsze rzeczy przed wyjściem. Wiadomo - żeby mi nikt w tym nie grzebał, ale też żeby np nie przestawiał po swojemu, nie wpadł na głupi pomysł uporządkowania szafek, gdzie mam wszystko ułożone pod siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U nas to się odbywa tak ,że te panie działają z polecenia i jedna sprząta kilka mniejszych biur czy firm.Są to z reguły jakieś ubezpieczenia ,małe salony kosmetyczne itp. Pani ,którą znam jest na samozatrudnieniu i jest z takiego systemu zadowolona. Wszystko zależy czego oczekujesz ,jakie masz na to fundusze i jak duża jest firma. Ja swój salonik sprzątam sama , zajmuje mi to koło 15 minut , zmycie podłogi obrotowym mopem ,przetarcie stołów i raz na jakis czas kurze. Jeśli prowadzisz jakieś doradztwo ,porady prawne , to mycie okien przez właścicielke w takim biurze słabo wyglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja sprzątam sama, ale nie widzę przeszkód w wynajęciu profesjonalnej firmy. Zwłaszcza jak w biurze szykują się większe porządki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.