|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Tipsy-jak dlugo?
Powiedzcie mi prosze dziewczyny jak dlugo trzymaja sie tpipsy. Pytam, bo chcialabym zrobic sobie ladne paznokcie na slub a slub mam rozrzucony troche w czasie, bo odbywa sie w dwuch roznych miejscach. Czy wytrzymaja one ok. 23 dni? Pytalam sie juz pani w salonie kosmetycznym i zapewniala mnie ,ze nic sie nie stanie, ale dla upewnienia pytam sie Was osoby postronne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tipsy-jak dlugo?
Dobrze zrobione tispy utrzymają się 23 dni, ale:
1) muszą być dobrze zrobione 2) im dłuższy czas noszone, tym większe prawdoppodobieństwo, że gdzieś nimi walniesz i któryś się złamie 3) po takim czasie mogą gorzej wyglądać, może być już brzydki odrost myślę, że bezpieczniej byłoby umówić się w międzyczasie na uzupełnienie albo być w ciągłym kontakcie ze stylistką, na wypadek awarii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
jak sa dobrze zrobione to wytrzymaja..
tyle ze ja bym przed samym slubem poszla na poprawke ksztaltu i uzupelnienie... bo pierwsze paznokcie dosc szybko rosna- po okolo 2tyg widac juz odrost...
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zdecydowanie umówiłabym sie na korekte w miedzy czasie
![]() Lepiej dmuchać na zimne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
23 dni, to stosunkowo długo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dzieki wielkie dziewczyny za rady!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.