|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
żakiecik i spódniczka!!!!!
witam Wizazanki w koncu zdecydowałam sie oddać Wam mój żakiecik, który naprawdę mi się podoba, tylko niestety ogromną chęcią zakupu kupiłam go zamałym (chyba nawet nie było większych
) dużo w nim nie chodziłam, prany był tylko parę razy jest to rozmiar L chociaż ja zwykle noszę M a i tak jest za mały, dlatego na S/XS byłby z pewnością w sam raz Wymiary: rękaw od góry: 57cm rękaw od pachy: 43cm szerokość w ramionach: 40cm długość: 48cm |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: żakiecik i spódniczka!!!!!
Witaj, byłabym zainteresowana obiema rzecZami, w sumie bardzo zależałoby mi na fotce na kimś, czy byłoby to możliwe? i zapraszam do mojego wątku może wybrałabyś sobie coś za to?
zapraszam!
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cinkapooch odpisałam w Twoim wątku
JOANNA16 nic nie znalazłam ![]() Aluta też nic nafiyga szukam
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Znajdziesz co u mnie za żakiet? Bardzo prosze zajrzyj ...bo ja bardzo intensywnie szukam wlasnie zakietu? Jesli nic nie znjdziesz to daj znac czego szukasz?;-)
Prosze o odpisywanie w moim watku
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
to mogłybyś my się wymienić ją za spódniczkę jeżeli będzie Ci się podobała "na ciele"
a czy ta bluzka na jaką długość się może rozejść bo 35cm to dla mnie za krótko, i czy masz jeszcze zdjęcia tej bluzki rowniez na ciele? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
to czego szukam:
bolerko: czekoladowy brąz - brąz, ewentualnie złoto, beż tuniki może coś do włosów: odżywki, serum żakiet oddam niestety za coś napradę super Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2006-08-12 o 17:57 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
mam odzywke nowa ale zadna firmowka
z kosmetykow mam jeszcze balsam nowy z avonu sprey do ciala krem do stop i chyba tyle odp u mnie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Re: Dot.: żakiecik i spódniczka!!!!!
znajdziesz cos u mnie za obydwie rzeczy?
Pozdrawiam i prosze o odpisanie w moim wątku
Wąteczek Avuśki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=136370NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie podoba zakiecik..Rybaczki sa aktualne, jednak nie wiem, o ktore Ci chodzi. W 13 poscie sa oliwkowe rybaczki. Te czarne to owszem biodrowki, obok fotki masz wymiary.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

)