|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co sadzicie o pracach chalupniczych
hejka mam pytanko co sadzicie o pracach chalupniczych?czy ktos z was pracowal w takiej pracy?czy to realne zeby zarobic okolo 700 zl za prace w przepisywaniu jakis numerow pociagow recznie czy jakos tak?bo mam propozycje od dziewczyny ze moglabym taka prace miec ona ponoc pracuje i kase dostala bez problemu dajcie znac co uwaacie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co sadzicie o pracach chalupniczych
Szczerze mówiąc myślę zę to pic na wodę, nigdy w ten sposób nie pracowałam, ale tez jestem ciekawa czy to prawda...
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
realne moze byc ze wplacisz kase za ta prace ( na poczatku cos musisz wplacic) aby zaczac pracowac.. a po miesiacu mozesz dostac wezwanie na policje w sprawie tej firmy jak moja siostra miala
![]() ![]() pic na wode i nie daj sie wkrecic bo oni wlasnie bazuja na osobach ktore nie maja pracy itp ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ręcznie przepisywane numery pociągów? ''''Bardzo seceptycznie'''' jestem nastawiona na tego typu ''oferty'' zarobkowania ![]() Nic za darmo. To raz. Nie trzeba durniów siać - ... Ludzie świetnie wiedzą i o jednym i drugim. O tym pierwszym chętnie natomiast zapominają, ''mysląc'', że nie mogą przecież byc 'w tym drugim określeniu' ![]() Jestem na nie. Nie masz pojęcia ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem to ''podejrzana'' akcja jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
to jest zwykla sciema, najpierw trzeba wplacic kase cos w rodzaj kaucji a pozniej nic - cisza, zero odezwu z ich strony
jakby to byla prawda to ludzie nie robili by w marketach po 12 godz na 700 zl tylko pracowaliby sobie w domu za te same pieniadze zreszta 700 zl jak zaproponowala ci kolezanka to i tak malo bo ja natkenelam sie na oferty w internecie gdzie obiecywali 1500zl ![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeżeli trzeba na początek wplacać jakieś pieniądze,to
REZYGNUJ od razu, to jest tzw"nabijanie w butelke" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.