|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chcę się zmienić!!!!!!!!!POMÓŻCIE! !
Hej!Mam 36 lat i chciałabym coś w sobie zmienić... Proszę, pomóżcie!.. Jakie kolorki, fryzurka dla mnie?? Zaznaczam,że nie chciałabym zcinać włosów!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę się zmienić!!!!!!!!!POMÓŻCIE! !
1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?
2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A mogę Ci coś tak abstrahując od tematu powiedzieć?
Śliczna z ciebie kobieta i te kości policzkowe ![]() Moim zdaniem bardzo dobrze ci w długich włosach, gdybyś chciała je jakoś zmienić to ewentualnie podcięcie końcówek lub jakieś delikatne cieniowanie ![]() Jeśli chodzi o kosmetyki- i jeśli masz ochotę na małe szaleństwo- możesz poróbować z fioletem i turkusem lub jaśniejszym i subtelniejszym połączeniem beżu i brązu- myślę, że te kolory rozświetliłyby Twoją twarz. Jako że nosisz okulary powinnaś starannie tuszować rzęsy. Poza tym jakieś fajne dodatki- kolczyki z kolorowymi kamieniami. Ja mam np. turkusowe, kupione na jakimś bazarku za śmieszne pieniądze, ale prezentują się naprawdę szykownie(dlatego polecam) Tak w ogóle to żadnych ogromnych zmian nie potrzebujesz, wyglądasz naprawdę świetnie ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
1- złoto brązowy - opalam sie szybko i na brązowo
2- ciemne tęczówki, rzęsy ciemne 3- nie mam piegow na twarzy 4- cera jasna nie rumienie się 5- kolor włosów: szatynka, farbowane na ciemny brąz 6- usta różowe 7- Czuje sie dobrze w kolorach ciemnych, chociaż byłam kiedyś farbowaną blondynką ![]() ![]() ![]() OSHINEK: No naprwde mam 36 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
36??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pzdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kurcze,ja bym jednak postawiła na lekkie podcięcie włosów i cieniowanie
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#7 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rzęsy ciemne = ciemnobrązowe czy czarne? Cytat:
I jeszcze kilka sugestii: - brwi: radzę zapuścić i udać się do kosmetyczki, aby je jeszcze raz wyregulować. Są troszkę nieumiejętnie wydepilowane, stanowczo za cienkie (mam nadzieję, że się nie obrazisz ![]() - opalenizna: na Twoim miejscu postawiłabym na nieco bledszą cerę. Nie mówię, że masz być biała - widziałabym Cię lekko opaloną, ale nie tak mocno jak teraz. - kolor włosów: polecałabym trochę jaśniejszy. Pozdrawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Włosy bym trochę rozjaśniła, mam na myśli jaśniejszy brąz - taką mleczną czekoladę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Tez uwazam, ze wloski sa za ciemne, jasniejsze by rozpromienily twarz! Przedstawiam symulacje
![]() ![]() Edytowane przez Eufemia Czas edycji: 2006-05-28 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
W szóstej fryzurze od Eufemii wyglądasz bardzo korzystnie, stawiałabym na coś takiego
![]() Na marginesie dodam, że moim zdaniem powinnaś zapuścić nieco brwi od strony nosa i delikatniej je podkreślać, aby nadać im naturalniejszą linię. Kolejna sprawa, zrezygnować z takiej ostro namalowanej kreski na powiekach, polecam makijaż przydymiony, dobrze by Ci w takim było ![]() ![]() Widziałabym Cię też w nieco ostrzejszych oprawkach, przy Twojej zdecydowanej urodzie szkła bez oprawek wyglądają zbyt delikatnie. I gratuluję młodego wyglądu, oj nie dałabym Ci 36 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam bardzo za wszystkie komentarze i za zainteresowanie!!! szczególnie dziekuje Eufemii!!!A propo Waszych sugestii dotyczacych moich brwi, to zbyt wiele z nimi nie zrobię, bo sa rzadkie i dość jasne, takze cięzko bedzie mi zapuścic... Znacie jakis sposób na wyeksponowanie brwi, skoro nie mogę ich zapuścic?? A jaki kolor i kształt oprawek mi polecacie? Fotki są super z którejś propozycji na pewno skorzystam, wtedy na pewno wkleję fotke z nowym imagem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Przepięknie wyglądasz na tym zdjęciu:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Joey ślicznie Ci w tym cięciu i kolorku też
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ło Matko!! zuzik, Ty masz 36 lat?????????????????????? ??????? Jak to przeczytalam, to myślalam,że Ci się przestawily cyferki i zamiast "26" napialas "36" , ale czytalam dalej i jednak 36!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie ![]() i w ogóle dodałabym że usta wykrojone ładnie również Edytowane przez Joey Czas edycji: 2006-05-28 o 22:25 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.