|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie fotokoagulacja - laserowe leczenie nadżerki - Warszawa?
Poszukuję na terenie Warszawy dobrego ginekologa wykonującego fotokoagulację czyli leczenie laserowe nadżerki szyjki macicy. Czy miałyście coś takiego robione? Możecie kogoś polecić? Dotychczas natknęłam się tylko na Bożenę Chociełowską, jednak fajnie by było móc przejrzeć kilka ofert.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie fotokoagulacja - laserowe leczenie nadżerki - Warszawa?
Takie zabiegi to chyba juz standard i to nie tylko w wawie .wrzuc w wyszukiwarke o tym bo bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Standard? Koleżanki, więc może Was uświadomię że standard to może jest wszędzie .. poza Trójmiastem! Nie znalazłam żadnego - słownie ŻADNEGO - gabinetu w Trójmieście (Gdańsk, Gdynia, Sopot) ani w rejonie, który oferowałby takie usługi czy to prywatnie nie mówiąc już na "kasę chorych"! Przecież to jakaś paranoja - średniowiecze! Tutaj w dalszym ciągu propaguje się i praktykuje "wypalankę"! Kto tu prowadzi gabinety?
Przecież ten zabieg jest powszechny wszędzie - nawet w niewielkich miejscowościach (np. Zambrowie!) tylko nie w Trójmieście. W ogóle służba zdrowia to tutaj porażka - wiem co mówię bo parę lat mieszkałam na Śląsku - tam i podejście do pacjenta i zakres usług o kilka klas wyższy - jakby nie ten sam kraj! Chyba będę musiała wybrać się do Wawy albo do jakiegoś porządnego miasta bo nie mogę dłużej czekać ![]() ![]() Kierownisia
Modna i Wygodna ![]() Po prostu Kierownisa ![]() Edytowane przez Kierownisia Czas edycji: 2011-01-02 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
a napewno masz nadzerke? zrobilas kolposkopie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.