|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Czy samoopalacz GARNIER jest juz w sklepach???
Czesc dziewczyny
pytanie kieruje do wszystkich tych które lubią samoopalacze i nie tylko. ![]() Kilka miesiecy temu a dokladnie w lutym chodziłam sobie po sklepach i szukałam samoopalacza Garniera (nie tego który opala nogi ale do ciałka) i stad pytanie do Was czy w Waszych miastach pojawił się on juz w sklepach? Bo u mnie nie.... ![]() ![]() Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy samoopalacz GARNIER jest juz w sklepach???
Gdzie dokładnie mieszkasz i do jakich sklepów w Poznaniu zaglądasz? Na bank samoopalacze Garniera i to przez cały rok są w Naturze na św. Marcinie, na przeciwko Alfy
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
nati byłam tam równiez i były tylko Loreala i inne ale nie Garniera.......a moze wiesz gdzie jeszcze w Poznaniu moga byc? (albo w jakims sklepie internetowym???) daj znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dodam jeszcze ze chodzi mi o ten samoopalacz o konsystencji mleczka a nie spray'u . Cmok!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Czy samoopalacz GARNIERA (mleczko)jest juz w sklepach???
Czesc dziewczyny
taki sam watek załozylam na forum o wizazu ale moze tu jeszcze dodam, a co ![]() ![]() Kilka miesiecy temu a dokladnie w lutym chodziłam sobie po sklepach i szukałam samoopalacza Garniera (nie tego który opala nogi ale do ciałka i o konsystencji mleczka a nie w sprayu) i stad pytanie do Was czy w Waszych miastach pojawił się on juz w sklepach? Bo u mnie nie.... ![]() ![]() Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Baby Girl, pytania o samoopalacze i balsamy brązujące zadajemy na forum kosmetycznym, pamiętaj o tym na przyszłość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niepotrzebnie założyłaś drugi wątek na Kosmetyczce,bo ten i tak zostanie na kosmetyczkę przeniesiony-to tak do kwestii formalnych.
Co do Garniera to u mnie w Naturze są,a jeżeli chodzi o Poznań to nie wiem.Wydawało mi się,że tam na bank były ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.