Social media, a zwi±zek - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2018-01-27, 13:51   #1
robby04
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20

Social media, a zwi±zek

Witam wszystkich
Chcia³bym poruszyæ my¶lê, ¿e ciekawy temat wszelkich portali spo³eczno¶ciowych, jak te¿ aplikacji w codziennym ¿yciu, a ich wp³yw na relacje w zwi±zku. Mo¿e rzucê kilka pytañ, które mi siê nasunê³y po ostatniej ''wymianie zdañ'' z drug± po³ówk±:
1) Czy obserwujecie na instagramie wiêkszo¶æ swoich znajomych? (Panie-swoich kolegów np z pracy, studiów, by³ej klasy itp. Panowie-swoje kole¿anki)
2) Analogicznie, czy je¿eli u¿ywacie np. snapa to macie na nim znajomych p³ci przeciwnej, je¶li tak to jaki stosunek ma do tego druga po³ówka? Je¶li nie, dlaczego? Z w³asnej woli czy raczej z woli drugiej osoby?

Generalnie, ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat. Ja nie widzê nic z³ego w obserwowaniu znajomych (czy to kobiet, czy mê¿czyzn), ani nic z³ego w wysy³aniu sobie tak zwanych snapów itp, je¶li u¿ywa siê tego z g³ow± natomiast moja druga po³ówka dostaje wrêcz histerii gdy np. jaka¶ kole¿anka wy¶le do mnie choæby wiadomo¶æ pt. "wiesz mo¿e, czy jutro jest wyk³ad?". Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
robby04 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 14:11   #2
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 935
Dot.: Social media, a zwi±zek

Cytat:
Napisane przez robby04 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkich
Chcia³bym poruszyæ my¶lê, ¿e ciekawy temat wszelkich portali spo³eczno¶ciowych, jak te¿ aplikacji w codziennym ¿yciu, a ich wp³yw na relacje w zwi±zku. Mo¿e rzucê kilka pytañ, które mi siê nasunê³y po ostatniej ''wymianie zdañ'' z drug± po³ówk±:
1) Czy obserwujecie na instagramie wiêkszo¶æ swoich znajomych? (Panie-swoich kolegów np z pracy, studiów, by³ej klasy itp. Panowie-swoje kole¿anki)
2) Analogicznie, czy je¿eli u¿ywacie np. snapa to macie na nim znajomych p³ci przeciwnej, je¶li tak to jaki stosunek ma do tego druga po³ówka? Je¶li nie, dlaczego? Z w³asnej woli czy raczej z woli drugiej osoby?

Generalnie, ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat. Ja nie widzê nic z³ego w obserwowaniu znajomych (czy to kobiet, czy mê¿czyzn), ani nic z³ego w wysy³aniu sobie tak zwanych snapów itp, je¶li u¿ywa siê tego z g³ow± natomiast moja druga po³ówka dostaje wrêcz histerii gdy np. jaka¶ kole¿anka wy¶le do mnie choæby wiadomo¶æ pt. "wiesz mo¿e, czy jutro jest wyk³ad?". Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Twoja druga po³ówka dostaje histerii gdy uzywasz Insta lub Snapa? O ile nie jest tak, ¿e ca³y dzieñ na tym siedzisz to

Je¶li chodzi o obserwowanie osób p³ci przeciwnej to wg mnie jest to kwestia zazdro¶ci. Sorry, ale osoba, która nie ma problemów z poczuciem w³asnej warto¶ci takich cyrków po prostu nie odstawia.
Stary 2018-01-27, 14:14   #3
squirrelqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 906

Masz histeryczna dziewczynê. Rozmowy z p³ci± przeciwna s± normalne o ile nie wychodz± poza ustalone w ramach zwi±zku normy.

1. Obserwujê dos³ownie 8 osób, tak siê z³o¿y³o ¿e to tylko kobiety, ale to przypadek. Po prostu faceci nie wrzucaj± interesuj±cych mnie zdjec. Kompletnie nie ma to dla mnie znaczenia, mo¿e raz na tydzieñ wejdê na aplikacjê.
2. Kontakty przez net s± u mnie marginalna czê¶ci± ¿ycia, partner nie ma zupe³nie o co siê burzyæ czy strzelaæ fochy.

A z dziewczyn± postaw sprawê jasno, bo Ci wejdzie na g³owê i ka¿e urwaæ ze wszystkimi kontakty. Powiedz raz a dobrze, ¿e nie flirtujesz przez internet i jak ma problem z ofpowoedzeniem komu¶ na pytanie to niech siê sama z tym upora, a nie wymaga od Ciebie ¿ycia bez dostêpu do innych osób.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz

squirrelqa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 14:37   #4
Mad_Max
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 844

Snapa nie mamy, ista nie mamy, z fejsa korzystam tylko na potrzeby swojego hobby (¿adnych znajomych).
Ale ja jestem to pokolenie, które wychowa³o siê z prawdziwymi lud¼mi, a nie wirtualnymi retuszowanymi selfikami ludzi, którzy udaj±, ¿e maj± inne ¿ycie ni¿ w rzeczywisto¶ci.

Tak¿e temat z kosmosu.
Mad_Max jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 14:41   #5
201803111829
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 13 966
GG do 201803111829

Cytat:
Witam wszystkich

Zmieñ dziewczyne.

Wys³ane z mojego ALE-L21 przy u¿yciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Mad_Max Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ja jestem to pokolenie, które wychowa³o siê z prawdziwymi lud¼mi, a nie wirtualnymi retuszowanymi selfikami ludzi, którzy udaj±, ¿e maj± inne ¿ycie ni¿ w rzeczywisto¶ci.
.
Ja te¿, komputer dosta³am chyba w wieku 10 lat (bez neta, internet to dopiero jak sz³am do gimnazjum) telefon te¿ jako¶ tak - star± ceg³ê typu nokia3310.
A teraz mam i fejsa, i insta, i snapchata i milion innych aplikacji.
Nie ma regu³y.

201803111829 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 14:56   #6
kalor
Gazela inteligencji

Wiadomo¶ci: 6 371

Obserwujê ludzi obu p³ci, ale wiêcej kole¿anek ma insta, mam snapa, ze znajomymi taka sytuacja, jak na insta, na Facebooku piszê o dowolnych rzeczach z lud¼mi dowolnej p³ci i facet siê o to nie czepia. Oczywi¶cie nie piszê z nikim, je¶li z nim spêdzam aktywnie czas, chyba ¿e to w³a¶nie wiadomo¶æ z jakim¶ pytaniem. Jestem starost± grupy, do¶æ czêsto dostajê ró¿ne informacje i pytania, mamy tez grupowe czaty mojej grupy i wszystkich starostów. Codziennie kto¶ tam pisze jakie¶ pierdo³y. Nie da³abym tady, gdyby facet mia³ o to pretensje. Oczywi¶cie w drug± stronê musi byæ to samo.

Dlatego uwa¿am, ¿e twoja dziewczyna ma ogromny problem z zazdro¶ci±, którego mo¿e nie opanowaæ bez pomocy specjalisty. Zamêczyli siê z ni±. Ona tez siê zamêczy, ale to ona ma problem i ona musi nad nim pracowaæ.

Nie ma takiej mi³o¶ci, dla której bym znios³a odcinanie mnie od znajomych, nawet poprzez internet.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Poka¿ wiadomo¶æ
Zmieñ dziewczyne.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Ja te¿, komputer dosta³am chyba w wieku 10 lat (bez neta, internet to dopiero jak sz³am do gimnazjum) telefon te¿ jako¶ tak - star± ceg³ê typu nokia3310.
A teraz mam i fejsa, i insta, i snapchata i milion innych aplikacji.
Nie ma regu³y.

Ja jestem niewiele m³odsza, a szybko pojawi³y siê u mnie nowinki techniczne jak komputer, internet czy telefon jeste¶my z pokolenia millenialsow, nie powiedzia³abym, ¿e to pokolenie wychowane bez takich technologii - wesz³y, gdy byli¶my m³odzi, nie by³y zaawansowane, ale rozwój nast±pi³ bardzo szybko, i ca³y czas przyspiesza³ - zostali¶my do tego przyzwyczajeni, mo¿e jako ma³e dzieci nie mieli¶my smartfonów, ale jako mlodzi ludzie to jest w³a¶nie nasz ¶wiat i dok³adnie nasze pokolenie
Stary 2018-01-27, 14:59   #7
ruda_beksa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 823

Mam FB, Insta i Snapa. Obserwujê, lubiê i rozmawiam z kimkolwiek chcê, m±¿ ma to g³êboko gdzie¶, bo nie trzês±c± siê kupk± kompleksów. Mnie podobaj± siê zarówno kobiety jak i mê¿czy¼ni, wiêc musia³by byæ zazdrosny O WSZYSTKICH

M±¿ rzadko u¿ywa FB, nie ma Snapa, ale ma Instagram na którym obserwuje i komentuje zdjêcia kobiet i mê¿czyzn. Te¿ mnie to nic nie obchodzi.

Przyda³aby ci siê chyba nowa dziewczyna, na moje oko.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 14:59   #8
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 916

1) Nie. Je¶li co¶ ¶ledzê to wy³±cznie to, co mnie interesuje. Np. zwi±zanego z nauk± jêzyków obcych.
2) Nie, jest mi to obojêtne.
Stary 2018-01-27, 15:10   #9
Hanako
lubi eks swojego mê¿a

Wiadomo¶ci: 1 791

Cytat:
Snapa nie mamy, ista nie mamy, z fejsa korzystam tylko na potrzeby swojego hobby (¿adnych znajomych).
Kiedy¶ to by³y czasy, dzisiaj nie ma czasów, ojejejeje, ale¿ ta dzisiejsza m³odzie¿ jest beznadziejna, uououououo.
Cytat:
1) Nie, instagram s³u¿y mi do przegl±dania rzeczy ³adnych/ciekawych.
2) Na snapie ka¿de z nas ma swoich znajomych ró¿nej p³ci, nie zagl±damy sobie w telefony.
Cytat:
moja druga po³ówka dostaje wrêcz histerii gdy np. jaka¶ kole¿anka wy¶le do mnie choæby wiadomo¶æ pt. "wiesz mo¿e, czy jutro jest wyk³ad?".
Polecam zmieniæ dziewczynê, bo to dopiero pocz±tek problemów.
Stary 2018-01-27, 15:13   #10
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanako Poka¿ wiadomo¶æ
Kiedy¶ to by³y czasy, dzisiaj nie ma czasów, ojejejeje, ale¿ ta dzisiejsza m³odzie¿ jest beznadziejna, uououououo.
Uoououou przed wojn± to dopiero by³o Nikt siê w telewizor nie wgapia³, ksi±¿ki czytali, piêknie by³o

Stary 2018-01-27, 15:25   #11
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Poka¿ wiadomo¶æ
Uoououou przed wojn± to dopiero by³o Nikt siê w telewizor nie wgapia³, ksi±¿ki czytali, piêknie by³o
Kiedy¶ to dopiero piêknie by³o, nikt sobie nie psu³ oczu ksi±¿kami, tylko po podwórku biegali i na czarn± ospê pod p³otem umierali
Stary 2018-01-27, 15:52   #12
Mad_Max
BAN sta³y

Cytat:
Pewnie, ¿e jest beznadziejna, skoro byle program komputerowy potrafi wp³yn±æ na zwi±zek. Dno i metr mu³u.
Stary 2018-01-27, 16:00   #13
januszpolak
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 503

Cytat:
Pewnie, ¿e jest beznadziejna, skoro byle program komputerowy potrafi wp³yn±æ na zwi±zek. Dno i metr mu³u.
Kiedy¶ by³o o wiele lepiej, bo na zwi±zek mog³a tylko wp³yn±æ rodzina, s±siedzi, ksi±dz, w³adze pañstwa, wojny, epidemie, g³ód, bieda, nierówno¶ci spo³eczne, a dzisiaj te przeklête nowe technologie i ludzie ju¿ nie mog± zaznaæ tego szczê¶cia razem, jak dawniej
januszpolak jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 16:01   #14
Hanako
lubi eks swojego mê¿a

Cytat:
Tak, oczywi¶cie, kiedy¶ by³o inaczej, chorych zazdro¶ników od razu zrzucano z klifu.
Stary 2018-01-27, 16:02   #15
Shevya
Skrzat le¶ny

Wiadomo¶ci: 10 312

Bruh, co¶ z t± lask± jest nie tak, skoro dostaje "histerii" (wtf) na d¼wiêk wiadomo¶ci do Ciebie od innej kobiety. Da³e¶ jej kiedy¶ jaki¶ powód do zmartwieñ/kto¶ j± kiedy¶ tak za³atwi³, ma nisk± samoocenê czy sama nie jest ¶wiêta? Sama kiedy¶ chcia³am zawsze wiedzieæ z kim pisz± moi ex i zawsze my¶la³am, ¿e wypisuj± do innych - u mnie powodem tego my¶lenia by³y wszystkie opcje, które wpisa³am wy¿ej.

1) Mam ledwie garstkê znajomych na insta, ale za to wszystkich na fb. Nie jestem jednak nigdzie przesadnie aktywna, bardziej patrzê na zdjêcia ni¿ je wrzucam czy robiê co¶ w kierunku interakcji z innymi. Z w³asnego widzimisiê.

2) Jak wy¿ej + nie u¿ywam snapa, za to moimi znajomymi s± w 90% faceci. Ba, bardzo bliskimi znajomymi i przyjació³mi, z niektórymi piszê codziennie. Ale T¯ wie ¿e ja i dziewczyny to po prostu niewypa³, a moich ch³opaków znam du¿o d³u¿ej ni¿ jego i nigdy nie by³o z tym problemów. Nie sprawdzamy te¿ swoich telefonów ale i nie ukrywamy z kim piszemy - móg³by mój telefon przetrzepaæ kiedy tylko chce, bo od momentu gdy jeste¶my razem ¶wiata poza nim nie widzê, a to wielka zmiana w moim ¿yciu Ja natomiast wci±¿ staram siê pracowaæ nad moimi my¶lami i uwierzyæ w to, ¿e jednak taki fajny facet mnie kocha i nie traci³ by ze mn± czasu, gdyby by³o inaczej, wiêc nie ma powodów by mu nie ufaæ.

½ S³owa - wiêcej nic,
potrafimy piêknie gadaæ - nie umiemy ¿yæ ½

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 16:04   #16
Mija62
uparta chmura

Wiadomo¶ci: 8 650

Ca³e szczê¶cie ja korzystam tylko z fb

Edytowane przez Mija62
Czas edycji: 2018-01-27 o 16:05
Mija62 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 16:06   #17
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
No tak, przed social media nie by³o chorobliwie zazdrosnych osób, które robi³y w domu piek³o, „bo ta Ba¶ka spod trójki siê na ciebie zalotnie spojrza³a, na pewno macie romans!”

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Tak, oczywi¶cie, kiedy¶ by³o inaczej, chorych zazdro¶ników od razu zrzucano z klifu.
To prawdziwe? Wyglada na mema, ale jakby istnia³o, to rzucam siê do czytania
Stary 2018-01-27, 16:08   #18
Mad_Max
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez januszpolak Poka¿ wiadomo¶æ
i ludzie ju¿ nie mog± zaznaæ tego szczê¶cia razem, jak dawniej
Otó¿ to. Dzi¶ nie ma szczê¶cia razem, chyba ¿e wirtualne szczê¶cie w wirtualnym ¶wiecie wirtualnych znajomo¶ci. Skrajnie odrealnione ¿ycie.
Stary 2018-01-27, 16:10   #19
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Otó¿ to. Dzi¶ nie ma szczê¶cia razem, chyba ¿e wirtualne szczê¶cie w wirtualnym ¶wiecie wirtualnych znajomo¶ci. Skrajnie odrealnione ¿ycie.
Oj nasz biedny staruszku

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-27, 16:10   #20
Shevya
Skrzat le¶ny

Wiadomo¶ci: 10 312

Cytat:
Kurde, wspó³czujê Ci takiego ¿ycia

½ S³owa - wiêcej nic,
potrafimy piêknie gadaæ - nie umiemy ¿yæ ½

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 16:10   #21
Hanako
lubi eks swojego mê¿a

Cytat:
Napisane przez kalor Poka¿ wiadomo¶æ
To prawdziwe? Wyglada na mema, ale jakby istnia³o, to rzucam siê do czytania
Fejk
Stary 2018-01-27, 16:11   #22
Mad_Max
BAN sta³y

Cytat:
Oj nasz biedny staruszku
Biedny? Wrêcz przeciwnie. To ja Wam wspó³czujê wydumanych problemów cyfrowego ¶wiata
Stary 2018-01-27, 16:15   #23
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Biedny? Wrêcz przeciwnie. To ja Wam wspó³czujê wydumanych problemów cyfrowego ¶wiata
Mnie? Ja nie napisa³am, ¿e kto¶ siê mnie czepia za moj± aktywno¶æ internetow± tylko chyba smutno patrzeæ na rozwój ¶wiata w kierunku, który zupe³nie mam siê nie podoba
Stary 2018-01-27, 16:16   #24
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Wspó³czujê, co za smuteczek

Stary 2018-01-27, 16:20   #25
Mad_Max
BAN sta³y

Cytat:
Mnie? Ja nie napisa³am, ¿e kto¶ siê mnie czepia za moj± aktywno¶æ internetow± tylko chyba smutno patrzeæ na rozwój ¶wiata w kierunku, który zupe³nie mam siê nie podoba
Na szczê¶cie zarówno ja mam ¶wiat gdzie¶, jak i ¶wiat ma gdzie¶ mnie. A wspó³czucie to tylko odruch empatii. Zaraz mi przejdzie.
Stary 2018-01-27, 16:26   #26
linaya
astro-loszka

Wiadomo¶ci: 7 511

Cytat:
Witam wszystkich

Twoja po³ówka przesadza
Odpowiadaj±c na pytania:
1. Akurat instagramu nie posiadam, ale na innych portalach od czasu do czasu lubiê zerkn±æ na profil kogo¶ z dawnych znajomych p³ci mêskiej, moich ex, dawnych wielbicieli, ca³ej masy ludzi.
2. Mê¿owi to zwisa kalafiorem sam jest facebookoodporny, nie ma konta na ¿adnym portalu spo³eczno¶ciowym, ale nie interesuje go, ile mam mêskich znajomych, kto do mnie pisze i czyje profile przegl±dam. Czasem jak wyszperam co¶ ciekawego lub jaki¶ znajomy do mnie napisze co¶ ciekawego, to mu opowiadam, ale nie na zasadzie spowiedzi, tylko co¶ w stylu: "O, Maciek siê zarêczy³", "Stefan do mnie napisa³, ¿e pisze artyku³ na temat x"
Gdyby mój m±¿ zacz±³ histeryzowaæ, ¿e pisze do mnie kolega/przegl±dam jakie¶ mêskie profile, to bym go zabi³a ¶miechem.
Stary 2018-01-27, 16:29   #27
lubiekielbase
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 582

1. Tak. Plus nieznajomych. P³eæ nie ma znaczenia. Ba, czêsto zdarza mi siê do kogo¶ napisaæ - co¶ w stylu 'Milej podró¿y!' Jak widzê, ¿e kto¶ doda³ co¶ z lotniska, 'Gratulujê ' z okazji ¶lubu, 'Ale s³odziak <3' jak kto¶ kupi³ nowego kota.
Faktem jest, ¿e jednak wiêkszo¶æ moich kole¿anek, a nie kolegów ma instagram.
2. TAK. Ch³opak nie ma nic przeciwko, 'golego ty³ka' nikomu nie wysylam.

Ja bym siê w takim zwi±zku dusila.

Stary 2018-01-27, 16:33   #28
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Na szczê¶cie zarówno ja mam ¶wiat gdzie¶, jak i ¶wiat ma gdzie¶ mnie. A wspó³czucie to tylko odruch empatii. Zaraz mi przejdzie.
Ehh, a tak jako¶ siê przej±³e¶.
Stary 2018-01-27, 16:44   #29
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 663

Cytat:
Ale ty sobie wyobra¿asz, ¿e cyfrowy ¶wiat tworz± jakie¶ cyfrowe ludki w alternatywnym wszech¶wiecie? Ten "¶wiat" to po prostu ludzie komunikuj±cy siê ze sob± na du¿e odleg³o¶ci, nie mniej i nie wiêcej. I je¶li wysz³y w nim z ludzi paskudne rzeczy to tylko dlatego, ¿e ludzie w³a¶nie tacy s±. W tym sensie jest prawdziwszy ni¿ "rzeczywisto¶æ".

Cytat:
Co to za program wp³ywa na zwi±zek i jak to robi? Bo na moje oko, to nie program to robi, tylko ludzie, sami. My¶lisz, ¿e gdyby autor w±tku nie mia³ instagrama, to z jego laski nigdy by nie wylaz³a patologiczna zazdro¶æ?

Co do w±tku, to nigdy nie mia³am ani insta ani snapa, wiêc trudno mi siê wypowiedzieæ, ale gdybym mia³a to pewnie obserwowa³abym znajomych mê¿czyzn tak samo jak kobiety, bo ¿adne z nich nie stanowi dla mnie obiektu seksualnego / zagro¿enia dla zwi±zku. I awantury z tego powodu uzna³abym za bardzo powa¿ny problem ze strony partnera.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2018-01-27, 17:04   #30
Mad_Max
BAN sta³y

[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;80889756] Ten "¶wiat" to po prostu ludzie komunikuj±cy siê ze sob± na du¿e odleg³o¶ci, nie mniej i nie wiêcej.
[/QUOTE]

Nie do koñca. To ludzie (nowe pokolenie) zostali wykreowani przez ten ¶wiat i z zupe³nie nonsensownych powodów s± mu poddani.

[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;80889756]Co to za program wp³ywa na zwi±zek i jak to robi? Bo na moje oko, to nie program to robi, tylko ludzie, [/QUOTE]

Ludzie, pod wp³ywem programu, o którym wspomina³ autor. Cyfrowy problem - problem z du...szy. A jednak negatywnie na nich wp³ywa.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2018-01-29 03:44:53

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.