|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie dochodzi ...0
Witam jestem chłopakiem ktory ma 20 lat i jestem z dziewczyną (18 lat) z góry przepraszam za ortografie miszkam poza granicą, ale do rzeczy. Ona nie dochodzi a staram się jak głupi i nic. czuje się strasznie żle z tym że nie moge jej zadowolić. zauważyłem że powoli zaniża mi to swoją samo ocene a dodam że jestem wysportowanym chłopakiem, trenuje na siłowni ponad 4 lata potrafie uprawiać seks nawet do 2,5h i przez dobrą godzinke szybkim tempem. Ona miała 2 partnerów z ktorymi wspołżyła, ja miałem pięć (partnerek) i nigdy wcześniej mnie to nie spotkało że któraś partnerka nie dochodziła. oczywiście ona nie wie o tym jak się czuje bo mówi że jej starcza długi seks. Nie wiem jak jej to powiedzieć o tym jak się czuje boję też się jej reakcji że nie zrozumi, bo jak wiadomo jesteśmy młodzi i dodam że jesteśmy razem 7-miesięcy. Musiałem to gdzieś z siebie wyrzućić, chętnie usłysze wasze opinie co zrobić w takiej sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Nie aktualne
Nie aktualne
Edytowane przez adzio20 Czas edycji: 2018-02-03 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Brak orgazmu
W tym wieku wiele dziewczyn ma problemy z orgazmem, nic na siłę bo będzie jeszcze gorzej. Ona musi nauczyć się przyjemności, wyczuć siebie i swoje ciało. To normalne, że ma z tym problemy, musicie powoli poznawać swoje ciała, bez pośpiechu
![]() |
#4 |
Szop pracz
|
Dot.: Nie dochodzi ...
Ja niestety jeszcze nigdy nie doszlam w trakcie seksu, tylko robotki reczne. Seks i tak mi sprawia przyjemnosc. No nie wiem co jest ze mna nie tak, ale z tego co wiem jest czesc kobiet, ktore w trakcie seksu nie dochodza. Co z oralem? Schodzisz czasami do tego poziomu? Chociaz np na mnie dziala tylko jak partner reka stymuluje lechtaczke + caluje/lize/podgryza strefy erogenne (u mnie sa to uszy i szyja)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Skąd wiesz, że nie dochodzi? Może się pytasz? Jak będziesz się za każdym razem pytał, to ona też zacznie mieć z tym problem, że "nie dochodzi".
Jak na razie, to ci mówi, że wszystko jest OK i jest dobrze. Na siłe nie poprawiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A z poprzednimi partnerami miała orgazm? Sama dochodzi?
Skoro mówi, że jest zadowolona to ok. Nie zadręczaj jej brakiem orgazmu. To jedno z gorszych posunięć faceta ;/
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nie dochodzi ...0
Pogodej jak hanys z hanyska i bydzie dobrze
![]() Wysłane z mojego SHIELD Tablet K1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteście bardzo młodzi, to nic wyjątkowego, ze nie dochodzi. Musi się nauczyć seksu. Rozmawiaj z nią i rób według jej wskazówek. Bądź cierpliwy, nie pytaj ciagle czy doszła, nie obwiniaj się, na to potrzeba czasu i jest zupełnie normalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Modelka amatorka :D
|
Próbuj na różne sposoby. U tak młodej partnerki lepszy dla szybszego orgazmu może być seks oralny. Niekoniecznie szybkie ruchy przez 1,5 godziny to jest to, czego ona potrzebuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Szop pracz
|
4 tematy o tym samym, chłopie - ona nie widzi problemu, może sama wie, że musi się nauczyć seksu. Jak tak będziesz zrzędzić to dopiero wykreujesz problem.
Ja mam 27 lat i nie dochodze w trakcie seksu i też szczególnego problemu w tym nie widzę. Jakby mi tak facet płakał nad głową z tego powodu to bym się bardzo źle czuła. Z poprzednim partnerem odczuwałam bardzo dużą presję, obowiązek "dojścia", próbowaliśmy na wszystkie sposoby, ja się spinałam i wyszła z tego jedna wielka klapa nie tylko z orgazmem, ale w końcu po prostu go rzuciłam. Sprawił, że czułam się wybrakowana, bo "wszystkie jego partnerki miały takie orgazmy!" a ja nie miałam. Edytowane przez annabelka Czas edycji: 2018-01-22 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cierpliwości
![]() Pytaj, jak jej dobrze, próbujcie różnych pozycji. Spróbuj jej zrobić dobrze oralnie, a może palcami? Na pewno w końcu znajdziecie wspólnie sposób, jak ją zadowolić, a jak sie uda pierwszy raz, to i drugi, trzeci, dziesiąty. I nie tylko tym jednym sposobem, ale okaże się, że inne też zaczną działać. Ja też przez kilka lat, odkąd straciłam dziewictwo, nie dochodziłam, ewentualnie podczas tzw. palcówki ![]() Teraz dochodzę praktycznie za każdym razem, czasem i więcej niż raz podczas jednego stosunku, a nie trwają one tyle co Wasze (ja przykładowo nie lubię tak długo). A orgazmów łechtaczkowych to mogę mieć pińcet ![]() I z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że główne powody, bez które nie dochodziłam, to: - nie mówiłam jasno partnerowi, jak wolę, co mi się podoba bardziej, co mniej - miałam blokadę - zamiast cieszyć się seksem, myślalam o tym, że pewnie jak zwykle nie dojdę. Ale do tego trzeba czasu i troche dojrzałości. Twoja dziewczyna jest bardzo młoda i pewnie musi się jeszcze sama siebie nauczyć. I na pewno też nie kłamie, że jest jej dobrze, mimo że nie ma orgazmów. Jak nie mialam orgazmów, i tak lubiłam seks ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie naciskaj, w wieku 18 lat naprawdę wiele dziewczyn nie przeżywa orgazmu i jest to całkowicie normalne. Cieszcie się sobą, uczcie się siebie i pewnie z czasem dojdziecie (nomen omen) do porozumienia w tej sprawie. Ani ty nie jesteś tu 'winien' ani ona - ot, natura. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
a wlasnie skad wiesz ze nie przezywa orgazmu mówiła co o tym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.