|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak się malować?:)...czyli metamorfoza jakich wiele
Hej dziewczyny
![]() Jestem pewna, że będziecie umiały mi doradzić. Mój problem jest banalny...Chciałabym w sobie coś zmienić i w związku z tym proszę Was o porady odnośnie makijażu. Tak naprawdę moje malowanie ogranicza się do szybkiego maźnięcia rzęs tuszem... Chcę to zmienić, ale kompletnie nie wiem jak się zabrać za moją metamorfozę ![]() Postarałam się wrzucić zdjęcia, które pokazują jak najwięcej mojej twarzy...Nie są zbyt udane, ale widać na nich najwięcej ![]() Czekam na propozycje i z góry bardzo dziękuję! ![]()
Nic nie jest niemożliwe! ![]() Edytowane przez talla Czas edycji: 2006-06-09 o 18:02 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się malować?:)...czyli metamorfoza jakich wiele
Wydaje mi się, że jesteś cipłym typem urody. Wiosną albo może mieszanym wiosnną - jesienią ??? Z tym raczej należy się zwrócić do Joey
![]() Nie mniej jednka powinnaś odpowiedzieć na te pytania : 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się na typach urody... ale widze Cię w brązie i okazyjnie "zgnilej" zieleni, nawet perłowej ![]() Dlatego kolory jesieni, by nie psuc w Tobie naturalnej urody ![]() ![]() Piegami bym na Twoim miejscu się nie martwila, ponieważ są tam gdzie mają byc ![]() ![]() Do kosci policzkowych koniecznie wyprobuj rozswietlacza ![]() ![]() Nie widze Cie natomiast w zimnych kolorach - wygladalo by to moim zdaniem jakos sztucznie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Poradzić za bardzo nie potrafię.. Myślę, że niewiele Ci potrzeba boś bardzo ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Jak malować się aby zatuszować zbyt garbaty nos? Mam zielone oczy, jasną karnację i jestem ciemną sztynką - jakie kosmetyki są dla mnie odpowiednie? tzn. w jakich kolorach będzie mi do twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Opalam się szybko, na brzoskwiniowy kolor Cytat:
Są ciemnozielone, z szarymi plamkami takimi, że niektórym wydają się być niebieskawe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.