![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do wszystkich tych, ktorzy maja mnie za kretynke - UKI
Witam drogie Panie/Panowie
Moge wydac wam sie glupia, ale Kocham tego czlowieka ... Mimo rzeczy, ktorych zrobil/ co powiedzial... Jest mi z nim dobrze/ czuje sie szczesliwa... przeciez nie tylko on jest winny... ja tez mam swoj wklad w to, ze sie klocimy... nikt nie jest idealny. jestesmy tylko ludzmi, Moim bledem jest to, ze w chwilach, gdy sie klocilismy pisalam na wizazu... moze dlatego, ze niektore z was byly mi bliskie... moze dlatego, bo nie mialam komu sie wygadac i zostawal mi internet... mozecie obwiniac tylko mnie i to jaka jestem osoba. przepraszam, ze zasmiecalam forum.. pozdrawiam i zycze milego dnia. Paulina.
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Do wszystkich tych, ktorzy maja mnie za kretynke - UKI
Uki,nie czytalam Twoich postow,nie wiem dokladnie o co chodzi,ale dobrze to napisalas-wklad w klotnie jest z obu stron.
Czasem jest zle i w nerwach mozna powiedziec rozne rzeczy. Bardzo dobrze ze Go kochasz. Mam nadzieje ze czas nieporozumien minie jak najszybciej. Ja to naprawde rozumiem ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez za bardzo niewiem o co chodzi bo nie czytalam Twoich postow (jak to sie stalo ze przeoczylam???) Nigdy tez nie powiedzialabym ze jestes glupia bo jesli kochasz to jestes w stanie wybaczyc prawie wszystko, rozumiem to.A wiadomo jest ze czasem w klotniach rozne rzeczy sie mowi a wcale sie tak nie mysli i potem sie zaluje pewnych slow a slowo "przepraszam" nie przechodzi przez gardlo (a powinno).Dobrze ze Go kochasz pozostaje mi zyczyc wszystkiego dobrego!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I ja nie jestem zorientowana
![]() Uki, chyba mylnie założyłaś, że wszystkie forumowiczki znają Twoje problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem o co chodzi.Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
Uki,ten wątek może stać się takim samospełniającym sie proroctwem...
Nie znam twojej historii dokladnie,cos mi tam przemknelo przed oczami w watku o slowach sprawiajacych ból.Trzymaj sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
edit:i daj spokoj,nie odchodz z wizazu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
słownie: dziewiętnaście. a kochać nie znaczy: trzymac sie kurczowo. taka definicja zakładałabym że matki nie powinny wypuszczać z domów swoich dorosłych dzieci.
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam za soba związek pelen raczej gorszych niż lepszych momentów (przynajmniej tak to wspominam teraz) a to on mnie zostawił, choć wcześniej nie dawal odejść. Wtedy nie moglam wyobrazić sobie życia bez niego, teraz dziękuję Bogu ![]() więc takie "kochać nie przestanę" naprawdę warto przemyśleć Uki, szczególnie jak on Ci daje więcej bólu i łez. Ale to Twoja osobista sprawa, napewno nie uważam Cię za kretynkę. Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Nie iwem o co chodzi, al ejak większość, życzę jak najlepiej
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie wiem o cochodzi, jak większość
![]() Ale nie podoba mi się stwierdzanie, że dziewczyny które mają inne zdanie - nigdy nikogo nie kochały i nie wiedzą co to miłość. Sama masz 19 lat, może to Ty nie wiesz co to miłość? Życzę Ci jak najlepiej, oczywiście. Ale nie rezerwuj sobie monopolu na świadomość "czym jest miłość". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A ja wiem o co chodzi
![]() Uki ,nie uważam Cię za kretynkę,to Twoje zycie,Twoje decyzje. I życzę ci z całego serca,żeby były dobre ![]() Ale...miłośc to nie masochizm. Ja wiem,że mozna wiele wybaczyc,złe i bolesne słowa też,sama wybaczałam.Ale kiedy ktoś Cię ogranicza,kiedy źle traktuje,bo jest "zdenerwowany", to zadna miłość (z jego strony). Kiedy ktoś kocha stara się nie ranić.Można w nerwach powiedzieć coś,czego się żałuje, mozna zranić nieświadomie,ale wyzwiska itp sa nastawione na to,żeby ranić ,prawda? Jest taki stan,w którym człowiek upaja się swoim cierpieniem,nadaje mu wielki sens... Trzymaj się i nie daj sobie wejśc na głowę,nie daj soba pomiatać ,bo żadna miłośc nie jest warta poświęcenia swojej godności.
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
stokrotka_to_ja napisala
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do uki. Ja Cie za to pamietam ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ze mną jest inaczej,kiedy jestem bardzo zła,w trakcie kłotni staram się nie uzywac argumentów"bo ty..." i innych typu "ty jestes taki ....i siaki.." To nic nie daja a tylko pogarsza sprawę.Moge być niemiła owszem,ale nie atakuje personalnie. OI niestety nie rozumiem tego,że ktos mógłby w złości mi naublizać,sponiewierać,po traktowac jak "szmatę",być w stosunku od mnie agresywny...a pozniej mówić,że kocha. Tymbardziej,kiedy to by się powtarzało.
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
stokrotka_to_ja wierz mi, ale ja mam problemy z nerwami. Gdybys poczula to co ja nie opanowalabys sie
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wierzę,różnie bywa.Ja w sytuacji kiedy wiem,że dłużej nie dam rady wychodzę. I wtedy szybko mi mija. a kiedy nie moge wyjść proszę :"Daj mi spokój,pogadamy za pol godziny"..A czasem naprawde szlag mnie trafia...
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Tez staram sie tak robic, ale wtedy nie dal mi odejsc
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Aaa...no to sam sciagnął na siebie burzę
![]() Ide spać ,bo zaczynam tu juz konkretny offtop robic :/ Ahinsa - ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Jesteś kobietą napewno nie głupią.. to wiem, choć Cie nie znam,jeśli dobrze Ci z nim i go kochasz to dobrze
![]() ![]() życzę Ci jak najlepiej ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ptysio5 trzeba starac sie zapanowac nad tym
![]() ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a serio, to staram się, ale nie zawsze wychodzi (choć i tak jest lepiej niż kiedyś..) dobra, nie zaśmiecam nie mojego wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
domyślam się, że Twój wątek jest też skierowany do mnie.
bo tak, ja znam Twoją historię na tyle dobrze, na ile opisałas ją na wizażu. i być może napisałam Ci wiele gorzkich słów prawdy, ale inaczej nie potrafię. po prostu na siłę starałam się pomóc, sprawić by było Ci lepiej, bys poczuła się pełnowartościowa kobietą. życzyłam Ci byś znalazła kogos, kto Cię będzie szanowal i traktowal jak księżniczkę, a nie jak pierwszą lepszą (tutaj daruję sobie wulgaryzmy). bo zasługujesz na to, by być z kims kto przychyli Ci nieba. i nigdy nie stwierdziłam, że jestes kretynką. nie. mi jest po prostu Ciebie żal i kibicuję, by wszystko ułożyło sie jak najlepiej. po Twojej myśli. a nie po mojej przecież ![]() ach, a co do miłości..tak..to że nie daję sie poniżać, jestem szanowana i traktowana jak księżniczka i z takim samym podejściem podchodze do mojego partnera..to na pewno świadczy o tym, że sie nie kochamy ![]() nie cierpienie świadczy o miłości.
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cóż, bardzo często faceci wracają i przepraszają, ale nie zawsze warto te przeprosiny przyjmować.
Jednak to Twoje życie, ja pomagać na siłę nie zamierzam, zrobisz co zechcesz. Szczególnie, że Cię nie znam, nie jesteś osobą mi bliską - wtedy trudniej jest powstrzymać się przed pomaganiem, gdy widzę, że ktoś popełnia - moim zdaniem - błąd. Jeśli dobrze na tym wyjdziesz, to świetnie. Jeśli źle, nie będzie na kogo zrzucić winy. W każdym razie życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jak pierwszy raz dałaś mu szansę? przecież przy pierwszym wątku dawałas mu ze dwie, jak nie więcej szans. teraz tez pisałaś, że się rozstaliście i znowu jesteście razem. więc jak jedną?
ja naprawde mam dobra pamięć. a jego obraz mam taki, jak przedstawiłaś,
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
et-ka nie warto nic nawet mowic, skoro tyle czasu nie dociera.
![]() Tylko nie wiem po co sie wyplakiwala tyle razy, po co jeczala, ze jej tak zle. Nic z tym nie zrobila. Zreszta jej sprawa. ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Uki, nie kazda osoba, która stwierdza coś co nie jest po naszej myśli działa przeciwko nam. Obiektywizm, z którym ktoś wyraża swoje zdanie, może być czasem bardzo pomocny, bo jeśli na czymś nam zależy, często emocje zacieraja nam racjonalną ocenę sytuacji
![]() Jeśli zaś chodzi o tytuł wątku- nie znam wniknliwie Twojego kłopotu (to kolejny taki głos), zatem nie jest tak drastycznie , jak Ty sobie to wyobrażasz ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To napewno jest dla Ciebie przykre co tu czytasz i co przeżywasz ze swoim TŻ.. nie będę Cię krytykować, ani osądzać. Po prostu Ci współczuję, zyczę nabrania dystansu i powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.