|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
delikatny wzorek
We wtorek wybieram się na założenie żeli, jednak jestem w kropce ponieważ nie mam pomysłu na ich przyozdobienie. Planowałam zrobić french'a z jakimś delikatnym wzorkiem. Najlepiej gdyby wzorek był w kolorze czarnym lub czerwonym. Bede wdzięczna za wszelkie porady oraz zdjęcia, ponieważ jestem nowicjuszka w tej dziedzinie.
Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: delikatny wzorek
Mońx przejrzyj forum, przejrzyj galeryjki stylistek,które się tu udzielają...napewno znajdziesz coś dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
poszukaj fotek w istniejących już wątkach, ponieważ każdy wzorek można zrobić w kolorach jakie Tobie pasują
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
poszukaj na forum w wątkach dziewczyn które pokazują swoje wzorki... tego jest naaaaaprawde baaaardzo duzo
![]() ![]() EDIT: Dolly mnie uprzedziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zdaje sobie z tego sprawe, ze nikt nie bedzie szukał za mnie. Jestem tu nowa i nie wiem jeszcze na jakiej zasadzie wyszukiwac takich zdjęc. Wiem tylko, ze niektóre dziewczyny/kobiety maja zdjecia ciekawych wzorków u siebie na komputerze. Szukałam takich delikatnych w internecie na blogach osób zajmujacycg sie zdobnictwem, niestety najczesciej wzory sa strasznie urozmaicone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A moze zaufasz swojej stylistce i wspólnie ustalicie wzorek specjalnie dla Ciebie?
Czesto jest tak, ze cos co slicznie wyglada na paznokietkach jednej pani, na poaznokietkach innej wyglada koszmarnie. Druga sprawa, nie wies jakie materiały do zdobien ma Twoja stylistka i moze byc tak, ze po prostu nie bedzie mogła zrobic wzorka, który Ty sobie znajdziesz w internecie.....
![]() |
#7 |
La Moderatoiure
|
Jak juz tak koniecznie pragniesz tych zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.