|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wygodna ale urocza fryzurka na bal...
Witam!! Bradzo proszę o pomoc! Otóż niedługo czeka mnie bal na zakończenie roku, moje włosy obecnie są dość nieokrzesane(odrastająca grzywka) wiec nie wiem co z nimi zrobić na tym balu!? Chciałabym żeby w miare elegancko wyglądało i przy tym, zeby było mi wygodnie. Zebym nie musiała sie zamartwiac ze zachwile coś mi się rozleci...!MYślałam ,zeby tą moją wyrośniętą grzywke upiąć ciaso do tyłu ale bez tzw"czuba"i mocno wyprostowac pozostałe konce i spuścić bokiem przy twarzy...ZAmieszczam moje zdjęcia i liczę na waszą pomoc...Z góry dziękuję dziewczyny!!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wygodna ale urocza fryzurka na bal...
z tego zdjecia niewiele widac nawet nie da sie ocenic dlugosci wloskow ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dałam takie zdjęcie zeby było widać kształ twarzy...ale włoski sa za ramiona no i mam odrastająca prosta grzywke "na czoło" obecnie siegającą ust...Reszta jet za ramiona prosta lekko wycieniowana.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Już dodaje zdjęcie z włoskami, co prawda grzywka jest krótsza i nie moze jje jescze tak zaczesać ładnie na bok. Obecnie sięga nosa jak ją zaczesze na bok a ust jak spuszcze na twarz...ale tak mniej wiecej wyglądają moje włosy!! NAprawde bardzo na was liczę!!Z góry dzięki!!!
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja tez poszukuje fryzurki na bal <juz w ta sobote>
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja też się rozglądam za czymś ciekawym, wygodnym i orginalnym. Niedługo mam komers
![]() Może coś takiego Cię zainteresuje: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.