|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Zabobony.... ;)
Wierzycie w takie rzeczy jak wróżby, jakieś przepowiednie, znaki itp? Sprawidziła się Wam kiedyś jakaś wróżba? Ja osobiście podchodziłam do tego z dystansem a raczej z humorem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabobony.... ;)
Powiem szczerze że w zabobony typu czarny kot itd. wierze średnio. Traktuje je raczej jako zabawę. Ale wierzę w sny, bo wiele mi sie sprawdziło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja tam nie wierze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
może to kobieca intuicja
![]() też mam często przeczucia które się sprawdzają.
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Kiedys szłam z koleżanką do szkoły i przebiegł nam drogę czarny kot. Ja oczywiście się z tego zaczęłam śmiać
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
kiedys jak bylam mlodsza bylam maniaczka astrologi, do dzis mam mnostwo gazet.. na ten temat, nie powiem ze jakos szczegolnie we wszystko wierzylam, nie, ale jakos dziwnie mnie ciagnelo do tego, dzis juz tak bardzo mnie to nie interesuje jednak czytanie horoskopow mi zostalo i oczywiscie traktuje to z przymrozeniem oka to jednak czytam. Jesli chodzi o zabobony to niektorych przestrzegam ( jesli nie zapomnie) np jak wroce sie do domu to siadam i licze do 10
![]() ![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
a ja wierze w zabobony typu czarny kot i takie przedmaturalne przedslubne
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja tam wierze w sny. Od niedawna. a zaczełam wierzyć kiedy zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, że śniło mi się, że mi żeby wyleciały. Mama od razu, że to jakaś choroba i nieszczęście /tralalala/. No i tego samego dnia wieczorem TZ dzwoni, że jego ojciec jest w szpitalu bo wypadek miał. Rzadko mi się coś śni, ale teraz zwracam wiekszą uwage na to.
Koty kocham i nie wierze że mogą przynieść nieszczęście. Ale jak mnie kukułka 'okuka' a nie mam ani grosza to jakoś tak dziwnie mi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nie w zabobony absolutnie nie wierzę, za duzo mam problemy zeby sie jeszcze przejmowac urojeniami ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, ale to fajna zabawa - łapać się za guzik, kiedy czarny kot przebiegnie nam drogę, odpukiwać w niemalowane drewno itd.
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.