|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
maskara LANCOME INTENCILS za pudrowe perfumki!!!
[/B]link do zdjęcia i opisu http://www.neobeauty.com/lainma.html
[B]Mam do oddania maskarę [B][B]LANCOME INTENCILS czarną, nowiutką - problem jest tylko jeden: kupiłam ją w zestawie dwóch maskar z jedną szczoteczką. Ta którą chcę wymienić ma zamiast szczoteczki taki patyczek, którym niestety nie można malować rzęs. Jeśli ktoś wcześniej maił maskarę Lancome i została mu szczoteczka, nie ma problemu ![]() Szukam wszelkich markowych perfumków, o słodkim, pudrowym zapachu jak S. Dali Dalissime, czy Lolita Lempicka. Jestem w stanie poświęcić moją szczoteczkę i wydać ją razem z maskarą jeżeli trafi się ktoś z ciekawą propozycją ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maskara LANCOME INTENCILS za pudrowe perfumki!!!
Moge zaoferowac odpsikane ok.12-15 ml DUNHILL DESIRE w zamina za tusz bez szczoteczki (to znaczy mam stara maskare hypnose lancoem wiec moze bedzie pasowalao..)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hmm...o dunhillu mozesz przeczytac sporo opinii na kwc...
Dla mnie jest zbyt intensywny, troche taki "erotyczny"... sadze, ze lepiej sie sprawdzi na wieczor niz na dzien.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze szukasz rowniez podkladu..moge Ci przeslac odlana w sephora dosc spora ok5-7 ml wysokopolkowegoodkladu ( nie znam jednak marki bo zgubilam karteczke)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.