|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zakochałam się, gdy on się odkochał
Przyjaźnimy się od podstawówki. Już raz wyznał mi miłość, jednak jako mała dziewczynka to wyśmiałam i odrzuciłam. On potraktował to na luzie i dalej się przyjaźniliśmy. Później na kilka długich lat kontakt się urwał, tak poprostu, bo zmieniliśmy szkoły. Teraz znowu magicznym trafem znaleźliśmy się w jednej. Ale.. historia lubi się przecież powtarzać. Nie dał za wygraną, znowu spróbował -kolejny raz napisał mi wyznanie na fb. To kiepski sposób na, taką rozmowę. Mimo wszystko, znowu odmówiłam, nie wyobrażałam sobie być kimś więcej niż jego przyjaciółką. To się chyba nazywa friendzone, ups. Po tym znowu przestaliśmy gadać. Teraz on spotyka się i spędza czas teraz z innymi znajomymi. Umawia się z dziewczynami, rozumiem, to normalne, skreślił mnie. Ale to tak boli... dopiero po jakimś czasie zrozumiałam, że był jednak dla mnie kimś więcej. Zawsze gdy go widzę mam nadzieję że na mnie chociaż spojrzy, jednak on kompletnie mnie ignoruje. Czuję się źle. Dlaczego doszło to do mnie dopiero po tak długim czasie?? Nieumiem zwracać uwagi na nikogo innego, bo dla mnie istnieje tylko on. Niestety na to wygląda, że dla niego ja już zniknełam. Co zrobić? Poruszać ten temat czy nie? Rozmowa wydaje się być taka trudna..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochałam się, gdy on się odkochał
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gazela inteligencji
|
Może włączył ci się syndrom psa ogrodnika. Przejdzie
![]() I coś takiego to nie friendzone, przecież nie zawsze odwazjemniał uczucie, a byliście przyjaciółmi.
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
A na czym w ogóle polegała ta przyjaźń, czy też ogólnie znajomość? Jak często się widywaliście po szkole? O czym rozmawialiście? Za co dokładnie go (niby) kochasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.