![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Maska czekoladowa, peeling enzymatyczny i inne różności:)Zapraszam!!!
NIEAKTUALNE
nowy wątek: www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2114408 Witam! Mam kilka rzeczy którymi chętnie się wymienię ![]() KOLORÓWKA - AVON cien w kredce Metalic - zużycie minimalne- wykorzystany moze 2, 3 razy -EDTT cień nr 4 (4 kolory biały i 3 obcienie brązu) - żużycie niewielki maksymalnie 15% - EDITT cień nr 8 (8 kolorów 4 odcienie zieleni i 4 odcienie brązu)- zużycie około 20% z wyjątkiem jednego odcienia zieleni gdzie zużycie około 50% -VOLLARE cień platinum nr 9 (4 kolory zieleń, 2 róże, niebieski) - zużycie zielony i jasny róz niewielkie, niebieski i ciemny róż 50% - BELL kredka do oczu nr 3 zieleń zużycie minimalne - LOREAL VOLUME SHOCKING czarny kupiony na alegro zużycie minimalne 2 razy dla próby - MANHATAN tusz śliwkowy zużycie około 50% - AVON kolorowe tusze niebieski i fioletowy- praktycznie nowe raz tylko wypróbowane -MAYBELINE fresh matte nr 035 apricot beige- zużycie około 50% bardzo wydajny i ładnie maskuje - MARKS&SPENCER truskawkowy błyszczyk o niesamowitym zapach i smaku - zużycie niewielki około 10% - WIBO lakier - nowy fiolecik z błyszczącymi drobinkami - FLASH lakier - nowy jasno niebieski z połyskującymi drobinkami - brokat do paznokci- praktycznie nowy tylko raz użyty kolor widać na fotce PIELĘGNACJA - LIRENE peeling enzymatyczny - 2 razy użyty - PROFI maska czekoladowa do włosów 200 ml - zużycie niewielki 2 razy zastosowana -SORAYA samoopalacz do twarzy do cery jasnej 50 ml - zużycie 50% - ORIFLAME 80% pure aloe gel 50 ml- zużycie około 60% - ORIFLAME soothing eye control gel 15ml żel na sińce pod oczami- zużycie około 60% - SORAYA złocista pielęgnacja krem rozświetlająco- brązujący z drobinkami złota 50 ml niweluje koniczność używania podkładu- zużycie niewielki około 15% - AVON LITTLE BLACK DRESS balsam pachnący do ciała 150 ml + dezodorat nowy komplet - RUBY ROSE zestaw do makijażu - cienie , błyszczyki, róże do policzków, przybory do makijażu - zużycie cieni niewielki oprócz 3 kolorów, błyszczyki kilka razy maźnięte, róze do policzków zużycie nie więcej niz 30% zapachy - PUR BLANCA - w kulce 9ml - zużycie niewielkie przy wysokości do nakrętki 5,5 cm brakuje 0,5 cm. ZAPRASZAM SERDECZNIE ![]() Edytowane przez dottii Czas edycji: 2006-06-19 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maska czekoladowa, peeling enzymatyczny i inne różności:)Zapraszam!!!
interesuje mnie peeling enzymatyczny, spójrz do mojego wątku
![]()
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spodobał mi się u Ciebie rozświetlacz Słoneczko. Możesz coś o nim więcej napisać? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
- PROFI maska czekoladowa do włosów 200 ml - zużycie niewielki 2 razy zastosowana
- MARKS&SPENCER truskawkowy błyszczyk o niesamowitym zapach i smaku - zużycie niewielki około 10% -EDTT cień nr 4 (4 kolory biały i 3 obcienie brązu) - żużycie niewielki maksymalnie 15% - EDITT cień nr 8 (8 kolorów 4 odcienie zieleni i 4 odcienie brązu)- zużycie około 20% z wyjątkiem jednego odcienia zieleni gdzie zużycie około 50% - MANHATAN śliwkowy zużycie około 50% Zainteresowałoby Cię coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
oj jak mi się dużo podoba! peeling lirene, zestaw LBD, Volume Shocking...znajdziesz cos?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[COLOR=blue]
znalazłabyś coś u mnie za: - LOREAL VOLUME SHOCKING czarny kupiony na alegro zużycie minimalne 2 razy dla próby -MAYBELINE fresh matte nr 035 apricot beige- zużycie około 50% bardzo wydajny i ładnie maskuje - LIRENE peeling enzymatyczny - 2 razy użyty
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spodobały mi się u Ciebie: Cień Inglot, morski z błyszczącymi drobinkami, użyty kilka razy. Avon SSS Balsam osłabiający odrastające włoski po depilacji - zostało ok. 100ml z 250. próbka Maski regenerującej Matrix do włosów farbowanych- choć bardziej by mi zależało na wiekszej ilości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spodobały mi się: 10) Enyliner Waterproff-Szafir-raz zastrugana. 19) cień pojedyńczy-Sensique-nr 1-18/ piękny chabrowo/niebieski-nowy 7) Nowa kosmetyczka firmowa niebieska prosto z apteki- IWOSTIN 10) Garnier Skin Naturals (żółty)-nowość-intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę-2 próbki po 6 ml każda. 12) Dove-Intensive Firming Gel-Cream-ujędrniający żel-krem, z ekstraktem z alg morskich 13) Samoopalacz do nóg-Yves Rocher-nowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeśli miałabyś możliwość to chętnie zobaczyłabym zdjęcia cieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Fotki cieni w moim starym wątku (na pierwszej lub drugiej stronie) www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1869828 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
intresuja mnie ruby rose,pur blanca http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119356
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121767 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego interesowałby mnie cień Manhattan, błyszczyk M&S. A w jakim odcieniu zieleni są te zielone Bell? Jakoś nie mogę ich znaleźć w Twoim starym wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ORIFLAME soothing eye control gel 15ml żel na sińce pod oczami- zużycie około 60% Mam pytanie-ten podkład Maybelline to kolor jasny, naturalny czy ciemny ?
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Podkład raczej średni nie zbyt jasny raczej do opalonej buzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
spodobala mi sie u ciebie:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
- LOREAL VOLUME SHOCKING czarny kupiony na alegro zużycie minimalne 2 razy dla próby - MANHATAN tusz śliwkowy zużycie około 50% -MAYBELINE fresh matte nr 035 apricot beige- zużycie około 50% bardzo wydajny i ładnie maskuje - MARKS&SPENCER truskawkowy błyszczyk o niesamowitym zapach i smaku - zużycie niewielki około 10% - AVON LITTLE BLACK DRESS balsam pachnący do ciała 150 ml + dezodorat nowy komplet - RUBY ROSE zestaw do makijażu - cienie , błyszczyki, róże do policzków, przybory do makijażu - zużycie cieni niewielki oprócz 3 kolorów, błyszczyki kilka razy maźnięte, róze do policzków zużycie nie więcej niz 30% https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121985 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Interesuje mnie przede wszystkim pielęgnacja do cery mieszanej, pachnidła, coś fajnego do kąpieli i może jakaś kolorówka, która wpadnie mi w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej;
zerknij czy u mnie cos znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121640 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Spodobało mi sie pare rzeczy: pedzelek do cieni Sephora nr 7 - raz maznelam nim cienie - bibulki matujące Clean&Clear Johnsons&Johnsons - 12 sztuk - Biotherm Biopur Instatnt Touch Pore Refiner - preparat zwężający pory, buteleczka z gąbeczką; ubytek - jakies 5-10 % tu link do KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...&itemid =4610 - odlewka Lancome Pure Focus Matifying Purifying Lotion - 40 ml. A u mnie co Cię interesuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.