|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kurs przedślubny i poradnia Rzeszów
Witam szukam księdza w okolicach Rzeszowa który podpisze mi zaświadczenie o odbyciu nauk przedślubnych .. tu nie chodzi o to że nam się nie chce wręcz chcielibyśmy je odbyć ale nie ma na to czasu bo mój narzeczony pracuje za granicą i raz na 1,5 miesiąca przyjeżdża na parę dni nawet nie ma takiej możliwości aby je odbyć bo ten kurs trwa przez 3 miesiace . Pomocy .. ślub już niedługo ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daniel Tarka
|
Dot.: Kurs przedślubny i poradnia Rzeszów
To pytanie raczej do księdza a nie tu...
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Znajdzcie nauki weekendowe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Polecam nauki u dominikanów, trwają od piątku do niedzieli po 4h, normalnie sa zapisy i to na całkiem dlugo do przodu ale myślę że jesli sie dogadacie z prowadzącymi to pozwolą Wam przyjśc w terminie w którym akurat byście mogli.
Dodatkowo prowadzący mówi ciekawie, my byliśmy zadowoleni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a asiunia pytała o przedslubne i poradnię są też przedślubne weekendowe: http://www.rodzina.diecezja.rzeszow....y-przedslubne/ może któryś weekend wam spasuje jak znajdziesz kogoś kto podpisze bez chodzenia to daj znać...
Zakochanie - to relacja międzyosobowa wynikająca z upodobania sobie w kimś, powodującego zależność emocjonalną od tego kogoś. Na miarę siły owej zależności następuje proporcjonalnie: utrata zdrowego rozsądku oraz zdolności do samodecydowania. o. Paweł Gużyński OP |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.