|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
elumen, farbowanie
Witajcie,
wiem , że jest osoby watęt dotyczący elumena ale nie znalazłąm w nim odpowiedzi, bo dziewczyny piszą raczej o jaskrawych kolorach. Ja mam na głowie sombre. Czyli odrost już naturalny,kolor ciemniejszy taki mysi resztę włosów blond. U fryzjera byłam w listopadzie i szkoda mi czasu na ponowne wizyty. Zastanawiam się na farbowaniem w domu tym produktem. Czy którą koleżanka odpowie mi jak zachowa się na mojej głowie odcień na poziomie SB@10 SV@10? czy w najgorszym wypadku po prostu nic nie wyjdzie? czy te jasne moje pasemka zostaną podkreślone, odżywiona a reszta ciemniejsza strona włosa bez zmian? Jak zachowuje się ta farba na blondach? w przypadku sombre? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
u m i e r a . w . ś r o d k u wszystko co do niego czuje jest z m u s z o n a . u k r y w a ć ona wie, że on nigdy nie mógł czuć t e g o . s a m e g o dlatego udaje, że j e j . t o . n i e . o b c h o d z i |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.