Znaki zodiaku waszych partnerów - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-10-26, 12:28   #1
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Znaki zodiaku waszych partnerów

Zauważyłam, ze watek o znakach zodiaku cieszy sie wielkim powodzeniem. I dlatego chciałam dodac nowy, ale o znakach zodiaku naszych partnerów. Zobaczmy czy nasi mężczyźni maja wspólne cechy... http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif

Mój mężczyzna jest Rybką i jest:
-nieśmiały
-bierny, rzadko kiedy wychodzi z inicjatywą
-bardzo wrażliwy
-małomówny
-ale jak sie rozgada to koniec http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon10.gif
-czuły
-jest marzycielem
-ale z drugiej strony mocno stoi na nogach
-spóźnia się
-czasami jest drażliwy i bez kija nie podchodź :P
-płacze na romatycznych filmach http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif

Hmmm... jak mi się cos jeszcze przypomni to dam znać... http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif

No i jeszcze jedna kwestia. Spróbujmy ocenić dopasowanie w zwiazku w skali 1-10.
Ja jestem Bykiem a on Rybką. Oceniam nasze dopasowanie na 8/10.

Ciekawe jakie zwiazki okazą sie najlepiej dopasowane http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 10:46   #2
ona1982
Zadomowienie

Dot.: Znaki zodiaku waszych partnerów

Koziorożec i Skorpion

Mój Mężczyzna jest Koziorożcem. Pod płaszczykiem dystansu skrywa bardzo głębokie emocje. Z cech charakteru mogłabym wyliczyć: opiekuńczość( bardzo dba o mnie, traktuje czasem jak małą dziewczynkę,przejmuje się moim zdrowiem), pracowitość( czasami pracuje do bardzo późnych godzin,ma wiele obowiązków, co mnie nieraz martwi ze względu na to, ze nie ma jak wtedy dbać o siebie), wierny i stały w uczuciach( podobno Koziorożce jak już mają swoją stałą partnerkę to są jej wierni i nie oglądają się za innymi), dowcipny( szalenie inteligentnie żartuje), romantyczny( przykłada dużą wagę do nastroju,scenerii,ostatni o z zaciekawieniem przyglądałam się jak rozkoszuje się zapachem zerwanej przeze mnie działkowej róży,którą zostawiłam na stoliku,opowiada o pięknych zachodach słońca itd.,potrafi wzruszyć się przy filmie albo czytając listy ode mnie), marzyciel ( marzy o podróżach,pięknym domu, dobrym sprzęcie fotograficznym,własnej ciemni itp),czasem niecierpliwy( gdy zbyt długo każę mu na siebie czekać wykonując makijaż), czuły( całuje mnie po rękach,przytula, co mnie dziwiło na początku naszego związku bo najpierw wydawał się nieufny,na dystans),zazdrośnik( chociaż nie robi awantur z tego powodu), spokojny i poukładany, bardziej chyba myślący o innych niż o sobie, no i w tych sprawach.... :P rewelacja.Spełnia wszelkie moje zachcianki i szalone pomysły.O seksie rozmawiamy jakby to był temat jak każdy inny.Bez skrępowania opowiadamy sobie nasze fantazje a potem wcielamy je w życie. Dodam jeszcze jedno, że Koziorożce mają raczej to do siebie,ze poźno decydują się na małżeństwo( względy finansowe, muszą mieć wszystko poukładane), ale warto na nie czekać. Ja jestem Skorpionicą. Stopień dopasowania- nie mogłam trafić lepiej-10/10. Ostatnio znowu dziwiłam się, że po 14 miesiącach bycia razem nie zauważam u Niego jakiś wad,które by mnie naprawdę denerwowały. Powtarzam mu, że jest aż za idealny

Edytowane przez ona1982
Czas edycji: 2005-09-27 o 12:22
ona1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 11:45   #3
neuilly.
Rozeznanie

Ja Lew , On Byk .
Jaki jest , hm :
- cholernie ambitny
- bardzo pracowity
- solidny
- wytrwały
- uparty
- skromny
- prawdomówny
- lubi mieć rację [ ja też ]
- opiekuńczy
- bardzo odpowiedzialny
- jest raczej romantykiem jeżeli chodzi o miłość [ ja nie jestem ani trochę romantyczna ]
- lubi czasami się '' przechwalać '' tłumacząc mi coś skomplikowanego [ co bardzo mnie denerwuje ]
- spóźnia się 5,10 minut lub przybywa grubo przed czasem [ co mnie denerwuje niesamowicie , bo na przykład kiedyś chciałam mu zrobić niespodziankę i przygotrować pyszny obiadek kiedy miałam wolny dzień , a ponieważ nie umiem gotować w ogóle byłam podczas wykonywania tych czynności zdenerwowana , a mój TŻ przyszedł z pracy o godzinę [ całą godzinę ] za wcześnie do domu i niespodzianke szlag trafił , kazałam mu wyjść , straciłam panowanie nad sobą i po prostu wywaliłam go za drzwi - stał tam dopóty nie znalazł klucza [ za karę ] , była awantura , a jakże , Lew - Byk i latające jedzenie w kuchni - potem miałam tłustą plamę na białej ścianie bo rzuciłam w niego przyrządzoną sałatką , ale to nie pierwszy raz kiedy rzucam jedzeniem - mam wprawę ] To nas charakteryzuje : jesteśmy czasami dla siebie bardzo ... niebezpieczni . My - to dwa gorące , nerwowe temperamenty . Podobno Byk i Lew do siebie nie pasują , ale uważam , że to nieprawda - adrenalina w związku czasami się przydaje , a tak poza tym to żyjemy sobie spokojnie . Jesteśmy do siebie podobni myślę że 8 albo 9 - ale chyba to będzie mocna ósemka . 10 na pewno nie .

Edytowane przez neuilly.
Czas edycji: 2005-09-27 o 11:56 Powód: zapomniałam o skali
neuilly. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 11:59   #4
modliszka84
Rozeznanie

Moj jest także Rybką i moge sie podpiac pod tym wszystkim co napisała Shemreolin Jest raczej niesmiały, chociaz walcze z tym u niego i właściwie jest juz ok. Jest wrazliwy , lubi gryżć wszystko w sobie, a ja muszę z niego wyciągać wszystko. Przez to staje się drażliwy, jakby nieobecny, nie lubi mowic o swoich problemach. Spóxnia się, jest czuły i romantyczny. Nie wiem czy jest marzycielem, bo zycie juz mu porządnie dało w kość.
Jest zazdrosny (kiedys to była chorobliwa zazzdrośc, teraz juz sobie z tym poradził ), spokojny, woli raczej posiedziec wieczorem w domu, obejrzec jakis film, poprzytulac sie niz spędzic weekend na imprezowaniu, ale czasami oczywiście sam zaproponuje jakies wyjście do klubu czy pubu.

Ja natomiast jestem Skorpion, więc jakby ogien i woda... choc podobno własnie ryby i skorpiony pasuja do siebie...Chociaz jestesmy przeciwienstwami, to dogadujemy się jakos, chociaz czasem bywa cięzko. Ja jestem raczej typem choleryka, lubie żeby było tak jak chce , więc czesto dochodzi do kłótni. A co mnie wkurza najbardziej to to, ze on wtedy o prostu wychodzi...
Ogolnie nasze dopasowanie to tez chyba 8/10, tak mi sie wydaje, bo jednak czasem trudno nam dojsc do kompromisu...

http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216
modliszka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 12:03   #5
iza_
Wtajemniczenie

mój Tz jest rybką i jest taki sam jak mężczyzna Shemreolin ...nic dodać nic ująć
iza_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 12:17   #6
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Ooooo..mój TŻ tez jest Rybą (jakiś przypływ czy co? )

jest:
-wrażliwy,ale stara się to ukrywać pod szorstkim zachowaniem
-romantyczny
-opiekuńczy,dba o mnie
-zabawny
-ma specyficzne poczucie humor
-łatwo go zranić
-potrafić być bradzo"grożny" (jak napisała Shemreolin "bez kija nie podchodź") (szczególnie jak ma problem i nie wie jak go rozwiązać)
Nie jest zazdrośnikiem ,chociaz bardzo mozliwe,że tego nie okazuje. W ogóle więcej czuje niż to widać na zewnątrz
W "sprawach łożkowych" raczej subtelny,czuły,chociaz lubi czasem cos ostrzejszego.Nie lubi rutyny i robi wiele zeby jej nie bylo.

Ja jestem Strzelcem ,wiec znak ognia i wody,ale nieźle sie uzupełniamy. Czasem zachowuje się jak "zimna ryba" wtedy kiedy ja potrzebuje goraca,ale to przy reszcie mały pikus Aaaa...tak jak TŻ Modliszki kiedy ja sie wkurzam i miotam on milczy spokojnie albo wychodzi...wrrrr....cieka we czy wszystkie ryby tak maja?
Ogólne dopasowanie oceniam na 8/10 ,w porywach 9/10

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 12:18   #7
sylwia18
Zakorzenienie

ona1982- u mnie jest to samo tylko że ja jestem koziorozcem a on skorpionem co do cech twojego chłopaka to jakby ktoś mnie opisywał mój chłopak jest:
-baaaardzo rozgadany
-bystry
-uczuciowy (mimo że to ukrywa)
-niesamowicie dowcipny
-niecierpliwy
-odważny
-pewny siebie
-troszkę leniwy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-27, 12:28   #8
ona1982
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwia18
ona1982- u mnie jest to samo tylko że ja jestem koziorozcem a on skorpionem co do cech twojego chłopaka to jakby ktoś mnie opisywał mój chłopak jest:
-baaaardzo rozgadany
-bystry
-uczuciowy (mimo że to ukrywa)
-niesamowicie dowcipny
-niecierpliwy
-odważny
-pewny siebie
-troszkę leniwy
Sylwia18 jestem pewna , że nie mogliście lepiej trafić. Mojego chłopaka bardzo cenię za uczuciowość, za to, że mogę mu ufać i być jego pewna. Nie rzuca słów na wiatr. A Cechy Twojego chłopaka Skorpiona mogę przypisać sobie z jedną małą poprawką. Kiedyś bardziej byłam skryta jeśli chodzi o uczucia, teraz one wprost wylewają się ze mnie i naprawdę nie ma dnia, żebym o tym nie mówiła Mojemu TŻ.W smsach piszę jak go Kocham, cytuję wiersze, piszczę mu przez telefon jak za nim tęsknię. Leniwa jestem strasznie( Mój Koziorożec to też podkreśla i stara się wciąż mnie jakoś zmobilizować widząc, że marnuję swój potencjał). Pewna siebie( może nie do końca, chociaż staram się sprawiać takie wrażenie i podobno mam dumę wypisaną na twarzy). Niecierpliwa-o tak i nerwus,z którym trzeba umiejętnie postępować.Ale Koziorożce to potrafią. Lubię,by było tak jak chcę, w żartach mówię Mojemu TŻ-owi , że jestem jego Królową:P i " Królowa rząda....:P". Okropnie namiętna ze mnie osóbka pewnie i Ty nie możesz odgonić od siebie swojego chłopaka.
Stary 2005-09-27, 12:39   #9
Ines1985
Zakorzenienie

Ja jestem typową lwica, a mój TŻ to Panna (dopasowanie oceniam na 6-7/10)
Jaki jest? Hmm...
- Uczuciowy
- Perfekcjonista - jak juz cos robi to do bólu dokładnie. Czasami doprowadza mnie to do szału.
- Lubi się powymądrzać (i tu moge zacytowac neuilly
Cytat:
lubi czasami się '' przechwalać '' tłumacząc mi coś skomplikowanego [ co bardzo mnie denerwuje ]
z moim jest tak samo )
- Nieśmiały
- bardzo opiekuńczy
- zazdrośnik
- trudno mu sie do czegoś zabrać ale jak juz sie wezmie do pracy to staje sie nadgorliwy Np. ma pozmywac naczynia a on "przy okazji" dokladnie wyszoruje cała kuchnie
- zawsze chetny do pomocy
- odważny

jak mi sie cos przypomni to dopisze

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 13:58   #10
ASIA81
Raczkowanie

GG do ASIA81

Hej! INES! Ja też jestem Lwica a mój TŻ to panna...hm...dogadujemy się lecz czasami mnie dobija tym że on wie lepiej..czasami ą z z radości piszczę jak wychodzi na moje))że to ja miałam racje hihi...Ale kochamy się jak wariaci..czasami on wpływa na mnie abym nie była taka w "gorącej wodzie kąpana" a czasami to ja go na jakieś imprezki wyciągam-muszę go troszkę rozruszać bo to taki domatorek)Oh,...jak kocham tego mojego łobuziaka)No jak cosik wymyslę jeszcze to dopiszę

ASIA81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 14:38   #11
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Hmm ;-)

Jestem Skorpionem zaś moja druga połowa to Lew....
I podobno Lwy dominują, jednak nie w tym zwiazku ;-)
Jestem spontaniczna, wybuchowa i nie raz oberwie
mu się po głowie... Zwłaszcza jak widzę, go w stanie
totalnego zamyślenia, czy jak zaczyna marudzić
lub wywodzić filozofie na tematy, które do żadnej
chwili nie pasują...

No a Lwy to podobno mocne znaki ;-)
Podobno ;-)

Ale nie narzekam na moje lwiątko ;-)
Tak jak zodiakalny Lew jest strasznym
pracoholikiem i ponad wszystko ceni
wygodę....
Dodatkowo kiedy noga podwija się tak jak
w życiu codziennym, on stara się szybko
podnieść i wrócić do formy pierwotnej...

Bywa złośliwy, jednak jest strasznie kochany
i nosi mnie na rękach.
Dzieki niemu wiem, że jestem dla niego
wszystkim i że coś mogę znaczyć...

A ja Skorpion?
Ojjjj.... Ciężki charakter. ;-)
Podobno Skorpionice są bardzo pamiętliwe,
mściwe, zwłaszcza dla tych, którzy je skrzywdzili
lub głeboko zaleźli za skórę...

Co na to inne Skorpionice? ;-)
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-27, 14:39   #12
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Chyba przesadziłam z wielkością czcionki

;-)

a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 14:42   #13
modliszka84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Juda

Podobno Skorpionice są bardzo pamiętliwe,
mściwe, zwłaszcza dla tych, którzy je skrzywdzili
lub głeboko zaleźli za skórę...

Co na to inne Skorpionice? ;-)
oj tak
a poza tym - wybuchowe, niecierpilwe, zmyslowe, z temperamentem, władcze, namietne....

http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216
modliszka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 15:00   #14
ona1982
Zadomowienie

Podpisuję się pod tymi cechami SkorpionicPodobno nasz znak jest jednym z najgorszych znaków w zodiaku,takie bywamy uciążliwe:P
Stary 2005-09-27, 15:12   #15
sylwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona1982
pewnie i Ty nie możesz odgonić od siebie swojego chłopaka.
a zebyś wiedziała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-27, 15:23   #16
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Ja i moje chłopcze się nieźle dobraliśmy... Ja-Strzelec, on- Lew. Niby powinna być stała wojna, a jednak. Naszczęście on jest tak kochany, że zawsze, a na pewno przeważnie mi ustępuje i unika spięć.Oj biedne to moje chłopcze , biedne...
Wracając do rzeczy...Mój TŻ to lew, ale ja bym raczej rzekła, że lwiątko. Powoli wychodzi z kompleksów, zaczyna myśleć samodzilenie, a nie tak wcześniej na spółkę z kolegą. Przemaga już w sobie nieśmiałość jest nieco bardziej stanowczy. Dopiero teraz zaczynają sie ujawniać jego lwie instynkty Miło jest w sumie te zmiany obserwować...Myślę, że spora część naszego charakteru kształtowana jest przez środowisko, w jakim się wychowujemy. Niektóre cechy, jakie w nas tkwią, nie mają czasem szans się ujawnić. Wychodzą z nas dopiero po zmianie otoczenia. Tak było z moją mamą, która została wychowana "twardą ręką", przez co była wiecznie zastraszona i zakompleksiona z powodu obecnośći bardzo atrakcyjnej siostry. Tak też jest z moim TŻ, dorastającym w rodzinie, w której rodzice nie przykładali się za bardzo do ułożenia swoich dzieci...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 15:53   #17
aanka0308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
Ja i moje chłopcze się nieźle dobraliśmy... Ja-Strzelec, on- Lew. Niby powinna być stała wojna, a jednak. Naszczęście on jest tak kochany, że zawsze, a na pewno przeważnie mi ustępuje i unika spięć.Oj biedne to moje chłopcze , biedne...
Wracając do rzeczy...Mój TŻ to lew, ale ja bym raczej rzekła, że lwiątko. Powoli wychodzi z kompleksów, zaczyna myśleć samodzilenie, a nie tak wcześniej na spółkę z kolegą. Przemaga już w sobie nieśmiałość jest nieco bardziej stanowczy. Dopiero teraz zaczynają sie ujawniać jego lwie instynkty Miło jest w sumie te zmiany obserwować...Myślę, że spora część naszego charakteru kształtowana jest przez środowisko, w jakim się wychowujemy. Niektóre cechy, jakie w nas tkwią, nie mają czasem szans się ujawnić. Wychodzą z nas dopiero po zmianie otoczenia. Tak było z moją mamą, która została wychowana "twardą ręką", przez co była wiecznie zastraszona i zakompleksiona z powodu obecnośći bardzo atrakcyjnej siostry. Tak też jest z moim TŻ, dorastającym w rodzinie, w której rodzice nie przykładali się za bardzo do ułożenia swoich dzieci...

U mnie jest na odwrót to je jestem Lew a mój skarb Strzelec
aanka0308 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 20:02   #18
Jula
Zakorzenienie

Ja jestem Wodniczką, mój obecny to Bliźniak.
Jaki jest?
- gadatliwy
- odważny
- ma osobowość polityka
- pewny siebie, cholernie uparty
- radosny i optymistyczny
- towarzyski, łatwo zjednuje sobie ludzi, potrafi komplementować
Uczę się od niego różnych rzeczy, bo ja, jako typowa Wodniczka jestem raczej szorstka w obyciu. Razem dobrze się bawimy, wg wielu horoskopów jesteśmy "dwoma połówkami jabłka" i myślę, że coś w tym jest.
Dopasowanie oceniam na 6/10, te 4 to sa rożne kwestie, które nas różnią i o które możemy się kłócić mocno, ale póki co w fazie zakochania i totalnego zauroczenia staram sie ich nie poruszac.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 18:48   #19
Paris
Zadomowienie

Witajcie w świecie Skorpionków Ja też mam zaszczyt nim być Nasz charakterek doskonale opisuje onetowski horoskop (przynajmniej mój charakter )

Skorpion to osoba bardzo silna psychicznie.
Planetą tego znaku zodiaku jest Pluton, odpowiadający za głębokie przemiany i doświadczenia na granicy śmierci i odrodzenia.

Skorpiona łatwo poznać po przenikliwym spojrzeniu i seksownym wyzywającym stroju. Mimo tego w środku Skorpion jest bardzo uczuciowy, choć próbuje ukryć swoje emocje.

Strach przed zranieniem powoduje, że niechętnie otwarcie mówi o uczuciach i robi zmyłki, żeby nikt go nie rozszyfrował.

Skorpiona pociągają zagadki, tajemnice i niewyjaśnione zjawiska. Nic, co powszechnie dostępne, nie jest dla niego atrakcyjne. Lubi wszystko wiedzieć i potrafi zabawić się w detektywa, żeby zdobyć potrzebne mu informacje.

Jest zapalonym eksperymentatorem i często przeprowadza doświadczenia na sobie i swoich bliskich - pragnie poznać granicę cierpliwości, wytrzymałości i bólu. Może się nieraz wydawać, że Skorpiony są smutne i mało się uśmiechają. To wewnętrzne przeżycia i chowane emocje tak na nie działają.

Skorpion jest dobrym obserwatorem i psychologiem. Ma doskonałą intuicję emocjonalną i niełatwo go oszukać - wyczuje każdy fałsz. Od znajomych i partnerów życiowych wymaga całkowitego zaangażowania i poświęcenia - inaczej rezygnuje.

Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną. Jest dobrym organizatorem i kierownikiem.

Dla przyjaciół jest gotów zrobić wszystko. Zraniony Skorpion mści się okrutnie, a zniewag i krzywd nie zapomina i nie wybacza nigdy. Skorpion jest wytrwały i umie poczekać, żeby zdobyć upragnioną rzecz, stanowisko czy osobę. Skorpion odpoczywa najchętniej w gronie najbliższych przyjaciół, z którymi spędza wieczory w kinie lub w pubach. Lubi także wyjazdy nad jezioro lub morze.

Skorpion jest trudnym pracownikiem. Nie sprawdza się w pracy zespołowej. Jest bardzo krytyczny, a nawet złośliwy wobec współpracowników. Najlepiej czuje się na niezależnych stanowiskach. Nadaje się do zadań odpowiedzialnych, wymagających podejmowania samodzielnych decyzji. W sytuacjach trudnych i kryzysowych zachowuje spokój i opanowanie. Jest lojalny wobec firmy. Szef Skorpion jest bardzo wymagający i krytyczny. Jego uwagi i opinie są trafne, ale i bezlitosne. Nie przebiera w słowach, kiedy nie spodoba mu się efekt czyjejś pracy. Niech nie zwiedzie nikogo jego uprzejmość i uśmiech - często za słowami pochwały kryją się ironia i złośliwość. Skorpion dostrzeże jednak inteligentnego i samodzielnego pracownika - takich ceni najbardziej. Nic się przed nim nie ukryje, próby oszustwa karze jak najsurowiej. Wedle tradycji zawody odpowiednie dla Skorpiona to przedsiębiorca, bankier, sędzia, prawnik, psycholog, nauczyciel, astrolog, detektyw, szpieg.
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-29, 19:17   #20
cattt
Mrs Mrau

hmmm Paris,ale tu chodzi o znaki zodiaków partnerów a nie nasze no chyba,ze sama sobie partnerem jestes
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 19:54   #21
mosticchio
BAN stały

Mój mężczyzna jest Rybką i jest:
-nieśmiały
-bierny, rzadko kiedy wychodzi z inicjatywą
-bardzo wrażliwy
-małomówny
-ale jak sie rozgada to koniec http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon10.gif
-czuły
-jest marzycielem
-ale z drugiej strony mocno stoi na nogach
-spóźnia się
-czasami jest drażliwy i bez kija nie podchodź :P
-płacze na romatycznych filmach http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif
konkretnie te same cechy moj tz posiada a ja jestem kozorozcem I co do cech to uzupelniamy sie bo ja jestem odwrotnoscia
zwiazek jest oki juz piec lat aha obydwoje urodzilismy sie 22
mosticchio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 19:58   #22
mosticchio
BAN stały

kiedys bylam w zwiazku z Lwem nie uadlo sie za duzo podobnych cech z Rybami zawsze ukladalo mi sie najlepiej
mosticchio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 20:01   #23
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

A ja byłam kiedyś z Koziorożcem. Porażka na całej lini...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 20:02   #24
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Moja druga połowa to Ryba, ale niestety jego charakter nie zgadza się a tymi rybkami opisanymi wyżej jest:
-uparty
-impulsywny
-czasem despotyczny
-spóźnialski
-wścieka się o byle co
-w ogóle nie jest marzycielem
-zazdrosny do granic możliwości
-zawsze ma racje (jego zdaniem)
-bezkompromisowy
-zero romantyzmu
ale jakoś się dogadujemy....
Stary 2005-09-29, 20:13   #25
jaga_2001
Zakorzenienie

ja to byczek a moje kochanie to waga

jaki jest? niepoprawny romantyk, za kazdym razem gdy przychodzi do mnie to dostaje od niego kwiaty, czasem czekoladki, uwielbia sie przytulac i calowac, wszedzie, nawet gdy czekamy w kolejce w supermarkecie, wtedy to nawet nie moze sie ode mnie oderwac, sam o sobie mowi, ze jest sknera (ja o nim tak powiedziec nie moge, caly czas cos mi funduje), nie lubi sie klocic, jest opanowany, cierpliwy, ale jak ktos go wkurzy to uciekac... czuly i delikatny, no chybaze nie jest ogolony :/ nie lubi monotonii, lubi dobra zabawe. to w wielkim skrocie on

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 21:07   #26
aga87
Rozeznanie

GG do aga87

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
A ja byłam kiedyś z Koziorożcem. Porażka na całej lini...
czemu? Ja aktualnie jestem z koziorozcem...

"He's all right! Aren't you,cat? Poor slob without a name! The way I see it I haven't got the right to give him one. We don't belong to each other. We just took up one day by the river.
I don't want to own anything until I find a place where me and things go together."
aga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 21:21   #27
Paris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cattt
hmmm Paris,ale tu chodzi o znaki zodiaków partnerów a nie nasze no chyba,ze sama sobie partnerem jestes
nom wiem, ale wczesniej ktos tam sie wypowiedzial o swoim znaku zodiaku
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-29, 21:42   #28
Jula
Zakorzenienie

Odnośnie Koziorożców - ja mam bardzo bardzo miłe doświadczenia z pewnym Koziorożcem, mimo, że jako Wodniczka powinnam się z nim wynudzić po wsze czasy

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 21:52   #29
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001
ja to byczek a moje kochanie to waga

jaki jest? niepoprawny romantyk, za kazdym razem gdy przychodzi do mnie to dostaje od niego kwiaty, czasem czekoladki, uwielbia sie przytulac i calowac, wszedzie, nawet gdy czekamy w kolejce w supermarkecie, wtedy to nawet nie moze sie ode mnie oderwac, sam o sobie mowi, ze jest sknera (ja o nim tak powiedziec nie moge, caly czas cos mi funduje), nie lubi sie klocic, jest opanowany, cierpliwy, ale jak ktos go wkurzy to uciekac... czuly i delikatny, no chybaze nie jest ogolony :/ nie lubi monotonii, lubi dobra zabawe. to w wielkim skrocie on

Moj tez Waga a ja Koziorozec

Cechy mojego

opanowany
opiekunczy
wrazliwy

romantyk tez-zawsze kwiaty dostaje i rozne inne rzeczy jak gdzies jedzie to zawsze pamieta o mnie i mi jakis drobiazg przywiezie,ostanio np piasek i muszelki z miejsca gdzie jest plaza bo wie ze plaze uwielbiam
lubi dobra zabawe i jedzenie
perfekcjonista jezeli chodzi o prace
cierpliwy
czuly
delikatny
raczej nie sknera-czasami nawet zbyt rozrzutny
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-29, 22:48   #30
kotowiec
BAN stały

GG do kotowiec

on jest skorpionem a ja panną

z typowych dla skorpiona cech posiada większość czyli np:
-egoizm
-egocentryzm
-upartość
-wybuchowość
- nie zwyklą wręcz nie ludzką pamiętliwość nawet nieistotnych szczegółów( za to bardzo szybko zapomina o swoich różnych mniejszych i większych błędach)
-mściwość
jest tego więcej ale są i dobre cechy.
dopasowanie oceniam 5/10
kazde z nas chciałoby rządzic i zadne z nas nie pozwala na to drugiemu...
ja lubie sie powymadrzac a on mysli i tak ze zawsze ma racje ale ja jako kobieta i tak wiem ,ze jestem mądrzejsza więc pozwalam mu sie łudzić...
kotowiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości