|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Podkład Maybelline, pilne!
Właśnie zamówiłam na Allegro podkład Maybelline Everfresh. Na tubce podano odcień Caramel. Jednak coś mnie tknęło (oczywiście za poźno) i zaczęłam poszukiwania na stronach Maybelline i sklepów internetowych. I co się okazało? Absolutnie NIGDZIE nie ma wyżej wymienionego odcienia. Czy zatem jest on podróbką? Może któraś z Was spotkała się z tym kolorkiem i mnie oświeci. Ja nie chcę bubla...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podkład Maybelline, pilne!
A to fotka owego podkładu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
http://www.maybelline.com/products/p...aspx?prodid=29
Także myślę, że nie ma się co martwić - skoro taki odcień jest na stronie oficjalnej Maybelline, to może co najwyżej oznaczać, że trafiła Ci się wersja przeznaczona specjalnie na rynek amerykański - a więc może być nawet lepsza jakościowo, niż polska wersja podkladu ![]() Oczywiście ja nie podejmuję się ocenić po opakowaniu, czy jest to podróbka czy oryginał, bo na tym się nie znam - ale taki odcień istnieje na pewno.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
własnie zaczełam odpisywać ze wystarczy wpisac w google lub wejść na strone przeznaczona dla Usa bo taki podkład istnieje, wiec pewnie nie jest podróbka
![]() ![]() Zazwyczaj w polsce jest dużo mniej kolorów podkładów. Naprzykład TM ma ich w Polsce 8 a w stanach 24 ![]() ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Xgosik - najdziwniejsze jest to, że często brakuje też u nas odcieni najjaśniejszych, czego nie mogę zrozumieć, bo przecież tu nie Włochy czy Hiszpania, gdzie każdy prawie może się pochwalić południowym typem urody. Nigdy np nie miałam żadnego podkładu Astor, nie dlatego, że pałam jakąś dziwną niechęcią do firmy, ale odcienie są takie hmm... no nie dla mojej buzi
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak miałam próbke był naprawde dobry i cena jest naprawde godna uwagi ![]() Trudno poczekam aż zmadrzeją ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.