|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieszczęśliwe zauroczenie
Witam zwracam się do was ponieważ wcześniej pomogłyście mi rozwiązać sądzę trudniejszy problem, jednak teraz nie potrafię poradzić sobie z zauroczeniem, którego muszę się pozbyć ponieważ prosto mówiąc nie mam u niego szans, gdyż urodą nie grzeszę, jest jeszcze jedna dziewczyna, która również się w nim podkochuje oraz dobija mnie fakt iż miała miejsce sytuacja w której wyraziłam swoje zdanie, nie przeciągając wszyscy uważają mnie za kapusia i Bóg jeden wie co jeszcze. Przyznać muszę ze on nie jest w to zamieszany ani tez nie daje mi odczuć ze coś do mnie ma, mimo to sadze ze mam u niego nie mały minus. Cały czas o nim myśle nie potrafię przez niego spać, mam niezłe motyle w brzuchu oraz zachowuje się co najmniej dziwnie przy odpowiedzi na jego zwykłe koleżeńskie przywitanie. On podoba mi się od około półtorej roku ale teraz konkretnie mi się to uczucie nasiliło, jednak ja po prostu nie mam szans jestem za brzydka oraz mało dziewczęca, próbuje sobie odpuścić ale cały czas trzyba mnie taka nadzieja oraz przychodzi chęć większego dbania o siebie. Co mam zrobić aby się oduroczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieszczęśliwe zauroczenie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jest to typowy gimnazjalny problem, wiec z kawą nie wypali😀 nie jest on tak dokońca wyidealizowany bo ma tam swoje wady, o których wiem ale szczerze to mi one nie przeszkadzają, więc jest to dla mnie dość spory problem, tym bardziej ze nie mam u niego najmniejszych szans😕
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do swojego pierwszego chłopaka w gimnazjum to ja napisałam pierwsza , chociaż był dwa lata starszy, co wtedy było gigantyczną różnicą i w życiu bym nie pomyślała, że mam jakiekolwiek szanse. Też byłam zahukana i mi się wydawało, że omójbożu, jestem tak okropnie brzydka. Ten brak samoakceptacji jest dość typowy w tym wieku. W każdym razie, u nas się to zakończyło dość długim jak gimnazjum, bo rocznym związkiem. Trzeba mieć odwagę. Napisz do niego a nuż coś z tego wyniknie, a jak nie to trudno, nic nie tracisz, przecież to nie jest żadna ujma na honorze napisać do kogoś "co slychać?". Trzeba brać sprawy w swoje ręce. A jeżeli się nie uda to od razu będzie ci się łatwiej odzauroczyć, bo jak długo można tak bardzo lubić kogoś, kto nie jest nami zainteresowany ![]() Aha i trwając w takim zawieszeniu możesz nawet nie zauważac innych ciekawych chłopaków, którzy być może się wokół Ciebie kręcą, więc same minusy z tego wiecznego czekania. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Szeczerze to jestem przerażona na samą myśl żeby się do niego odezwać ale chyba nie mam innego wyjście... spróbuje a przynajmniej mam taka nadzieje. Dziękuje serdecznie za rady 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak z ciekawosci ile ty masz lat? 13? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
15 a co to ma do rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
live your passion
|
W dzisiejszych czasach o wiele łatwiej zweryfikować czy mamy u kogoś szansę czy nie, bo wystarczy zagadać na fb, a potem rozmowa się jakoś sama potoczy. Kiedyś trzeba było samemu podejść lub wysłać kolegę/koleżankę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.