|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
koronki z żywicy
Od dzieciństwa mam małe górne dwójki. Gdy chodziłam do ortodonty to obiecywał mi, że kiedy urosną mi trójki to dwójki się powiększą. Jednak tak się nie stało
![]() ![]() A co Wy o tym myślicie? Czy te koronki z żywicy są bezpieczne i trwałe? No i czy wyglądają naturalnie albo czy występują potem jakies powikłania np. choroby dziąseł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: koronki z żywicy
Weszłam na to forum, ponieważ strona sprawiała wrażenie porządnej i myślałam, że ludzie tutaj "znają się na rzeczy"... a co się okazuje? mój post jest już tu 2 dni i nikt nie może mi udzielić informacji na temat tych koronek... Podczas, gdy na inne posty jest mnóstwo odpowiedzi.
Czy te koronki to jakaś nowość jest czy po prostu nikt nie ma ochoty mi odpowiedzieć, bo jestem nowym użytkownikiem? Proszę o odpowiedź, bo bardzo mi zależy na opinii specjalisty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie jestem do końca pewna ale ja miałam założoną taką koronkę tymczasowo, przed założeniem właściwej. Ręki nie dam sobie odciąć, że to była z zywicy ale rewelacyjnie to to nie wyglądało. Uformowana palcami przez dentystę, szorstka i żółta - przez cały czas miałam wrażenie jakbym miała brudne zęby.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odpowiedzi i opinii specjalisty szukaj na forum stomatologicznym, a nie na forum o chirurgii plastycznej! Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przeglądałam to forum i mój wątek nie jest pierwszym o tematyce protektycznej. Nie ja pierwsza zadaje pytanie odnośnie koronek czy implantów. To nie jest dziura w zębie czy chore dziąsła tylko korekta plastyczna kształtu zębów, a to jest chyba różnica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz co... jeśli trudno Ci znaleźć informacje odnośnie tych koronek, to napisz maila do mojego dentysty dr Adama Ziemlewskiego ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tylko nie rozumiem dlaczego innym na podobne tematy odpisywano, a mi nie....
Pomimo wszystko dzięki za info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.