|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Super kosmetyki OLAY oddam za PERFUMKI.
Mam na wymianę nowiutki zapakowany krem pod oczy Olay total effects7x NOWOŚĆ oraz
Kremowy żel do mycia twarzy Olay total effects7x-również nowiutki nie używany. Poszukuję perfum oryginalnych delikatnych.Moga być niepełne,rozważę każdą propozycję.Uwielbiam DKNY,Lancome,Sergoi Tachini Donna,oraz wszystko co delikatne i świeże. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Super kosmetyki OLAY oddam za PERFUMKI.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze u mnie cos znajdziesz?
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj
Ja mam Vincent Van Goh,lekka woda o delikatnym zapachu letnim ,podobna do Splendor EA z nuta owocow z 50ml jest 45ml,interesuje mnie krem pod oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Teraz musze wyjsc do 18 ,postaram sie poszukac cos w necie i moze bedzie zdjecie ? (bedzie problem)bo mam na innym kompie ale z wirusem a tu nie mam programu do zdjec jeszcze zainstaowanego bo to nie moj tylko pozyczony wiec jest problem na juz ,zapach jest ladny delikatny ,taki typowo letni ,perfumy byly sprzedawane u nas ,placilam 59zl ,holenderskiej firmy w drogerii natura ,ilosc jest taka jak napisalam ,zapach delikatny,jest wersja meska tez tej wody.
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2006-07-08 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Perfumy nazywaja sie sloneczniki i juz wiem ze jest jedna strona z ich opisem tylko w necie i ona ma wirus ,2 razy teraz przy wchodzeniu wylaczyl mi sie komputer natychmiast i na 100% stamtad scignelam wirusa do swoje komputera bo szuklam opisu w necie ,teraz juz jestem pewna .Wiec nie szukaj ,chyba ze masz dobry program
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok,dzieki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.