|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
FreshDepil - depilacja z długoterminowym efektem?!
Dziewczyny, słyszałyście coś, a może używałyście tego kremu - http://www.freshdepil.com/pl-official-Rt1/ ?? Ciężko jest mi znaleźć opinie a bardzo mnie ciekawi, bo podobno po tym kremie zahamowany jest wzrost meszków włosowych, co oznacza rzadsze depilacje i mniej owłosienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: FreshDepil - depilacja z długoterminowym efektem?!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mnie to również ciekawi bardzo. Przeczytałam ten artykuł oraz komentarze pod nim i widać, że dziewczyny to zamawiają i są zadowolone.
http://www.perfecthairremoval.info/p...F3IyMjIyMjIw== |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A może znajdzie się na wizażu jakiś rzetelny klient? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No niestety, ale okazuje się że to pic na wodę. Te komentarze na blogu są tak jakby wklejone (nie zmienia się czas ich dodania a i nie można wejść w te profile), a na fb same komentarze ze to oszustwo, jedna nawet napisała że to zamówiła i nie usunęło jej ani jednego włoska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wczoraj wyświetliłam tego bloga, żeby poczytać o tym kremie. Dzisiaj jakoś znowu przez przypadek trafiłam na to i komentarze są te same...wczoraj ostatni komentarz był wystawiony 5min temu i dziś od tej samej osoby też 5 minut temu. Dodałam swój komentarz i pojawił się a po odświeżeniu str. już go nie było a najnowszy wciąż ten sam sprzed 5 minut...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny,
też byłam na to napalona, ale to chyba rzeczywiście pic na wodę... Ja znalazłam to na jakimś "Blogu Weroniki Makowskiej"... I jest niby tylko ten post zachwalający FD, bo nie można wejść na główną stronę bloga (domniemane http://www.perfecthairremoval.info/). Jak się wpisuje w google też nie pokazuje się główna tylko OD RAZU ta reklama... ![]() Po raz kolejny sprawdza się u mnie maksyma: nie ma cudów ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja go właśnie zakupiłam i zobaczymy jakie będą efekty, wlasnie go testuje wiec dam znać czy warto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba oszalałaś!!! To oczywiste, że nie warto i że to naciąganie i ściema. Wejdziesz sobie na bloga jutro, pojutrze a tam bez zmian. Będą te same komentarze i ciągle dodane 5 minut temu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
I muszę was zaskoczyć o dziwo dziala, fakt nie usywa wszystkich wloskow tych krótkich ale dłuższe owszem
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Tylko śmierdzi strasznie. Zapach identyczny jak zapach plyny do trwałej ondulacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Czyżby marketingowcy od tego "cuda" zwietrzyli ten wątek?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Kupiłam ten kosmetyk i zastosowałam według instrukcji. To oszustwo! Włosy odrastają i to nawet bardziej grubsze niż przed depilacją.
Nie dajcie się na to nabrać. Próbowałam zareklamować ten kosmetyk i dziwnym trafem, nie mogłam dodać nawet opinii na blogu pani, która go polecała. To oszustwo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Postanowiłam zaryzykować i dziś zamówiłam ten produkt. Jestem sceptycznie nastawiona, ale raz się żyje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Nie kupuj tego to wielkie oszustwo,nie usuwa żadnego włoska
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ponad tydzień temu dostałam ten krem i powiem Wam, że jestem pozytywnie zaskoczona. Kiedyś zamawiałam tabletki na odchudzanie z podobnej strony i oczywiście nic a nic nie pomogły i dlatego raczej nie wierzę w takie rzeczy, ale stwierdziłam, że nie jest aż tak drogo, więc można spróbować. Krem rzeczywiście nie pachnie zbyt ładnie, jak ktoś wcześniej napisał, ale chyba wszystkie kremy tego typu niezbyt ładnie pachną? Włoski usunął bez problemu. Usuwałam na nogach dwa razy i raz pod pachami. A najlepsze, że nowe włoski jak na razie rosną duużo wolniej. Ja jestem zadowolona i złego słowa nie mogę napisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Też byłam ciekawa tego produktu, ale po opiniach zrezygnowałam z niego... https://www.znamlek.pl/freshdepil-35745.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.