|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak go przebić? Prezent na urodziny dla TŻ
Hej dziewczyny.
Zbliżają się urodziny mojego TŻ, a ja nie mam już pomysłu na prezent. Tzn miałam, ale wyparował w momencie, kiedy zobaczyłam jaki prezent szykuje dla mnie mój TŻ na moje urodziny. Zabrał mnie do ekskluzywnej restauracji, na szczycie budynku z super widokiem. A teraz ja nie mam pojęcia gdzie go zabrać, co wymyślić żeby przynajmniej było równie wyjątkowo. Od razu mówię, że prezenty typu kurs czegoś tam odpada, tak jak różne bibeloty. Zarówno ja, jak i on jesteśmy przeciwnikami marnowania pieniędzy na głupoty, wolimy robić sobie prezenty przydatne, bądź takie, które zapamiętamy do końca życia. Jakieś pomysły?! Proszę, pomóżcie. Czasu coraz mniej. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak go przebić? Prezent na urodziny dla TŻ
Może jakaś fajna podróż?weekend w Wenecji lub na Mazurach?
Skoro nie lubicie wydawać kasy na głupotki,to myślę, ze jakiś fajny weekend na wyjeździe byłby w sam raz dla Was. Moze jakieś SPA? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego chcesz go przebic?
Ja bym mu zostawila poczucie ze jego prezent byl jednak bardzo wyjatkowy. Zrob to co wyparowalo, mozesz do tego dodac mily wieczor we 2 w domu( to tez moze byc piekne wspomnienie) bo to jestes TY i twoj pomysl na prezent. |
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Więc może pomyśl o czymś, co po prostu będzie wymagało od Ciebie dużo pracy i poświęcenia, zamiast wydawaniu grosza? Pomysł z albumem świetny, o ile twój facet docenia tego typu sentymentalne rzeczy. Napisz coś więcej o preferencjach twojego tż to pewnie łatwiej będzie coś wykombinować. @Edit Długo jesteście razem? Może powrót do miejsca pierwszego poznania, czy coś w tym stylu?
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Wyjście na gokarty
super sprawa!
|
|
|
|
|
#8 |
|
stary jednooki dachowiec
|
Lot paralotnią, spływ kajakowy, przejażdżka wyścigówką, itp.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz go przebić wyjątkowością prezentu czy kwotą? Dla mnie dziwne jest takie licytowanie, ale mój Tż ma podobnie i nie przegada.
Jeśli lubicie prezenty praktyczne, to może wspominał ostatnio o czymś co chciałby sobie kupić? Co do prezentów, które mogą pozostać w pamięci to na pewno jakiś fajny wypad na 2-3 dni. Może macie jakieś miejsce, które chcielibyście odwiedzić?
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2018-04-12 o 12:16 |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
przydatne i nie bibeloty? cos praktycznego np. moj facet luibi dostawac najbardziej zegarki albo perfumy
no i teraz miugo w paczce daja takze rozne prezenciki, ktore tez sa bardzo przyjemnym dodatkiem. w ladnej paczce akurtat na prezent
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Równie dobrze ze znajomymi, co we dwoje A jak się wcześniej dogadasz z escape roomem w swoim mieście, pewnie się zgodzą schować jakiś drobny upominek w ostatniej zagadce |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

super sprawa!

no i teraz miugo w paczce daja takze rozne prezenciki, ktore tez sa bardzo przyjemnym dodatkiem.