|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sugestia dot. targowiska: ciuchlandii
Moim zdaniem potrzebne jest jasne sformułowanie w regulaminie, żeby w temacie wątku ciuchowego wpisywać rozmiar wymienianych ciuchów. Niektóre wizazanki umieszczają rozmiar w temacie, jednak jest to ciągle nikły procent wszystkihc wątków. Znacznie ułatwiłoby to poszukiwanie ciuchów w poszczególnych rozmiarach - teraz trzeba zajrzeć do każdego wątku żeby sprawdzić, czy coś stamtąd bedzie na mnie pasować. Albo może jakaś dodatkowa opcja we wpisywaniu tematu czy w wyszukiwarce tego forum. Taka moja mała sugestia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sugestia dot. targowiska: ciuchlandii
Pomysł na wagę złota-jest do zrobienia-tylko czy myślisz że dopisek sprawi, że nagle wszystkie wizażanki zauważą tą uwagę?
![]() Wiekszość z nich nie przeczytała nawet wątku o niepowielaniu postów i są zdziwione, że je łączę... Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2006-06-09 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
świetny pomysł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wiem że dopisek w regulaminie to mało - ale od czegoś trzeba zacząć. Z kolei inną sprawą jest to że niektóre wizażanki wystawiają ciuszki w różnych rozmiarach a także np. buty - więc mogą być problemy ze zrobieniem odpowiedniej funkcji która wyświetlałaby rozmiar przy temacie. Wpisując np. "L" lub "rozmiar L" w wyszukiwarce albo nie ma żadnych wyników, albo są nietrafne. Może zapis w regulaminie i akcja upominająca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to nie ma raczej sensu. Prawie w kazdym watku dziewczyny maja rzeczy w roznych rozmiarach od XS do L wiecco mialy byc wpisywac :/.
Mozna miec przeciez watek z tym czego sie szuka, wiec moze wystarczy zatytulowac go "szukam tego i tego w tym i tym rozmiarze" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak sweeney-zgadzam sie co do różnych rozmiarów ciuszków w 1 wątku. Ale nawet wątek typu "szukam" szybko ginie w nawale innych wątków, a z tego co widzę po sobie to bardzo rzadko wchodze w wątki "szukam". Jednak wątków na targowisku ciuchowym jest tak dużo, że cieżko jest sie połapać w rozmiarach i o ile na targowisku kosmetycznym można przeglądać do woli (a nuż się coś znajdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Skimos, zrób ładny zwięzły post z tym apelem, a ja przypnę go jako redakcyjny. Daj mi do niego linka, jak już będzie ready.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.