|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kruk. Szepty słychać po zmroku - thriller Canal +
Od niedzieli można obejrzeć nowy serial (thriller) ''Kruk. Szepty słychać po zmrok'' na Canal +.
Jestem ciekawa czy ktoś oprócz mnie go widział bądź zamierza oglądać ![]() Ja osobiście po słabym drugim sezonie Belfera miałam ochotę obejrzeć jakąś nowość, na poziomie, trafiło na ten nowy serial, a że lubię klimaty podlasia to wpasowało się w moje życzenia idealnie ![]() Opis z filmwebu: Na Podlasiu dochodzi do porwania nastoletniego chłopca. Adam Kruk, inspektor łódzkiego wydziału kryminalnego zostaje w tym samym czasie oddelegowany do Białegostoku. Po latach wraca do miasta, w którym dorastał, gdzie będzie musiał się zmierzyć nie tylko ze sprawą porwanego chłopca, ale także z mroczną stroną swojej przeszłości. Po pierwszym odcinku mogę powiedzieć, że serial jest ciekawy, wciągnął mnie i na pewno będę kontynuować jego oglądanie, więc i Wam polecam.
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kruk. Szepty słychać po zmroku - thriller Canal +
Ja jestem po pierwszym odcinku i faktycznie są problemy z udźwiękowieniem, o których wszyscy pisali.
Niestety pierwszy odcinek wydał mi się nudny ![]() ![]() Wysłane z ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Oglądam, ale dźwięk tragedia.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;82360726]Ja jestem po pierwszym odcinku i faktycznie są problemy z udźwiękowieniem, o których wszyscy pisali.
Niestety pierwszy odcinek wydał mi się nudny ![]() ![]() Wysłane z ![]() Dla mnie nie jest źle, tym bardziej, że to dopiero 1 odcinek, więc wszystko się może zdarzyć ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Komplikatorka
|
Jest gdzieś online ?
![]() |
#8 |
lokalna gwiazda
|
Ja cały czas czekam, że serial się rozkręci, ale...
![]() Jak na razie dużo mordobicia i to wszystko. Chociaż scena z policjantką i zegarem nieco mnie poruszyła i zastanawiam się, czy coś się stanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo spodobał. Jeszcze nie widziałam trzeciego odcinka. Dzisiaj nadrobię na nc+ go
![]() Radzę Wam nie czytać forum na filmwebie, bo w jednym wątku jest mega spoiler. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekam aż się serial rozkręci, liczyłam na coś więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam cały, wczoraj ostatnio odcinek był i mi sie podobał
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Gdzie oglądacie (jesli nie na canal +, ja nie mam)? Znalazłam gdzieś pierwszy odcinek, ale drugi był już usunięty.
Również pomyślałam, że blondyn z harmonijką jest tylko w głowie głównego bohatera, w dodatku jako postać dziecięca i dorosła naprzemiennie. Tylko że w jednej scenie chyba rozmawiała z nim ciężarna żona bohatera, odpowiedziała mu coś... A scena z zegarem chyba mi umknęła, napiszecie o którą chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Scena z zegarem to bylo u babci tej policjantki, ze sie zatrzymaly wskazowki na ktorejs godzinie i babcia juz przeczuwala cos niedobrego
ja na canal+ wiec nie podpowiem gdzie mozna obejrzec
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Ja też na canal +. Ogólnie serial na duży plus ale spodziewałam się czegoś lepszego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lokalna gwiazda
|
Ja też na C+ i też jestem nieco rozczarowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.