|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
***Jaki makijaż ??***
Proszę o radę w spawie makijażu. Na codzień używam czarnego tuszu do rzęs i srebrnej kredki. Jak powinnam się malować żeby dobrze wyglądać ??
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Jaki makijaż ??***
zdjęcie mało wyraźne. Może dodaj zdjęcie oczu bardziej wyraźne wtedy będzie łatwiej Ci coś doradzić
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dobrze by było pokryć cieniami oczy tak, żeby ciemniejsze cienie pozostały z zewnątrz - to da wrażenie szezrej rozstawionych oczu. Myślę, że dobre by były cienie w raczej pastelowych kolorach, bo masz delikatną urodę. Na dole możesz rozjasnic spojrzenie jasnym perłowym cieniem. Masz ładne, duże oczy, które podkreślić może wydłużający lub podkręcający tusz do rzęs
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście przydałoby się bardziej wyraźne zdjęcie. Nie mniej jednak ja stawiam na :
* jakiś lekki podkład, który wyrówna koloryt cery 9np. Pure Make-up Maybelline, MF Colour Adapt, Hydralight IsaDora, Rimmel Recover i wiele wiele innych )* może cos rozświetlającego ? * mocno zaakcentowane rzęsy * cienką kreskę eyelinerem * pastelowe kolory P.S masz ładne oczy P.S 2 : nie myślałaś może o grzywce ??
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki dziewczyny
rambo kiedyś miałam grzywkę, ale moi znajomi stwierdzili, że mi nie pasuje... Może jeszcze kiedyś spróbuję Co do zdjęcia - postaram się o wyrażniejsze Jeszcze raz wielkie dzięki
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
moge cos poradzic od serca... powinas miec grzyweczke na ukos duzo lepiej bys wygladala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ilena dzięki za radę
Na początku czerwca jestem umówiona u fryzjera i zastosuję się do twojej rady Postaram się wkleić zdjęcie z grzywką
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
osobiście widze cie w niebieskich kolorach (na dolną powiekę cień daj z umiarem)
oto moja propozycja Edytowane przez morelkaaaaa Czas edycji: 2007-04-02 o 16:18 |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Hmm Twoim duzym atutem są duże piękne oczy
Powinnas to dobrze wykorzystac i tylko w tym punkcie szczególnie posluzyc się makijażem Jesli masz jakies niedoskonalosci cery to oczywiscie jakis podklacik,moze puder..natomiast oczy powinnas mocno wytyszowac tuszem do rzes..czarnym lub brazowym..Brwi lekko musnac brazowym cieniem lub kredka w tym samym kolorze ,postawilabym tez ale nie koniecznie brazowa kredke wewnątrz oka..masz duze oczy ,wiec nie ma obawy ,ze bedziesz przypominala z ta kreska CHINCZYKA Jesli chodzi o cienie to postawilabym na jakies pastele..jasny róż ,lub niebieski albo czekoladowy brązik Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkim bardzo bardzo bardzo dziękuję za rady
Od jutra będę eksperymentować z różnymi kolorami i sposobem ich nałożenia... Jeszcze raz bardzo dziękuję
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

i zastosuję się do twojej rady 

Powinnas to dobrze wykorzystac i tylko w tym punkcie szczególnie posluzyc się makijażem