|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zakupy w Beautybay
Zakładam wątek ponieważ mam z zakupami w tym sklepie ostatnio spore problemy.
Zaginęły mi z niego łącznie 4 przesyłki. Co prawda mają mi zwrócić pieniądze(w międzyczasie skończyła mi się ważność karty, którą płaciłam i nie chcą mi zaakceptować innej) to jednak długo to trwa i w sumie mogę już uznać, że pieniądze straciłam. Zmienię zdanie gdy wreszcie dostanę je na konto. Beautybay to ogromny sklep z dobrymi opiniami, nie obwiniam go o moje ginące przesyłki. Winą obarczam raczej pocztę polską, do której wysmarowałam dziś ładne wiadomości. Wyślę jeszcze może w poniedziałek listem poleconym do zarządu. Niestety obawiam się, że tych przesyłek i tak już nie odzyskam, a moje wiadomości odniosą raczej mierny skutek. W związku z tym chętnie się dowiem jak to z zakupami w beautybay jest. Czy tylko ja nie dostaję swoich zakupów? Czy przesyłki od nich docierają w ogóle do polskich odbiorców? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy w Beautybay
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Robiłam 5 lub 6 zamówień. Nigdy nic nie zaginęło. Przesyłki dostarcza Poczta Polska, pierwsze słysze o współpracy Beautybay z Inpostem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Robilam dwa zamowienia z beautybay i paczki dotarly Inpostem. Bez wiekszych problemow, w okresie swiatecznym czekalam 3tygodnie
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzwoniłam już do inpostu, pan doręczyciel nie jest zobowiązany przy nierejestrowanych przesyłkach zostawiać awizo, podejmuje dwie próby doręczenia i przesyłka jest odsyłana do nadawcy, w domyśle przypuszczam, że mogą ją sobie wsadzić do kieszeni. Ostatnie dwie przesyłki, tym razem tanie, zaginęły mi lipiec-sierpień. Na 6 przesyłek z Wielkiej Brytanii zaginęło mi... 6. Rewela ![]() Eh.... wolałam czasy wyłączności poczty polskiej. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Ja dwie przesyłki, jeszcze z zeszłego roku odebrałam właśnie przez pocztę polską. Od okolic grudnia żadna nie dotarła, myślałam, że to zwyczajowe świąteczne problemy ale to grubsza sprawa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wiem, że trochę czasu od założenia wątku minęło, ale może dostanę odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
U mnie problemem nie były karty tylko przeglądarka. Strona była oznaczona jako "niebezpieczna" czy coś takiego i nie chciało mi załadować okienka płatności. Spróbuj w innej przeglądarce albo zmień ustawienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
zamawiałam 3 razy, wszystkie paczki dochodziły w max. 7 dni pocztą polską.
co do płatności kartą to nigdy nie miałam kłopotów, możliwe, że to u nich był jakiś chwilowy problem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
jaką przesylke wybieralas?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś by jeszcze potrzebował lub chciał się czegoś dowiedzieć o zakupach w Beauty Bay - zamówiłam u nich paletkę 9.04, a 18.04 dostałam awizo, że czeka do odbioru na poczcie jako nierejestrowana przesyłka, której rozmiar nie pozwala na włożenie jej do skrzynki. Przyszła w dość dużym jak na tak małą paletkę pudełku (chociaż nie znowu jakimś ogromnym), dobrze zabezpieczona folią bąbelkową i papierem. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, trochę obawiałam się tego jak to będzie (bo wybrałam nierejestrowaną, darmową dostawę), ale wszystko jak najbardziej na plus!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.