![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czas zrobić porządki w kosmetyczce:D-zapraszam:)
Interesuje mnie: Edytowałam, bo w sumie balsam też mi się podoba*pianka do higieny intymnej z różą damasceńską Bielenda, użyta 1 raz, pojemność 150 ml, ważna do 11.2007 *balsam do ciała rewitalizujący Swiss Wanilla St.Ives, do skóry suchej i normalnej, pojemność 400 ml, ważny do 06.2008 Zerknij do mojego wątku. ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
*błyszczyk do ust Maybelline Water Shine Gloss, nr. 504, kolor Rose Cristal Baby Pink, użyty kilka razy, ważny do 02.2008, pojemność 5 ml *krem oczyszczający do twarzy morelowy St.Ives Głębokie Oczyszczenie Czysta Rozświetlona Cera, do skóry normalnej i mieszanej z mikroperełkami,pojemność 150 ml ważny do 09.2008 *pianka do higieny intymnej z różą damasceńską Bielenda, użyta 1 raz, pojemność 150 ml, ważna do 11.2007 *balsam do ciała rewitalizujący Swiss Wanilla St.Ives, do skóry suchej i normalnej, pojemność 400 ml, ważny do 06.2008 WITAM,INTERESUJĄ MNIE WYŻEJ WYMIENIONE KOSMETYKI.MÓJ WĄTEK MA TYTUŁ:"PEŁNO PRÓBEK I KOSMETYKÓW"ZAPRASZAM. DODAM,ŻE MAM MASECZKĘ PEEL-OFF-AVON DRZEWO HERBACIANE I GREJFRUT.WAŻNE DO 2008 MARZEC,NIE UŻYWAM TEGO,WŁAŚCIWIE TO MAMA MI TO KUPIŁA I NIE TRAFIŁA BIEDULKA. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowna:
eyeliner astora balsma do ciala st.yves tonik daxa pianka do mycia twarzy eris Moge zaoferowac: MAX FACTOR podklad lasting performance dla jasnej karnacji ok. 3/4 pojmnosci podklad Loreala do sredniej karnacji (tester) ok. 10 ml pianke z salonu WELLA LIFETEX SUN ok. 100 ml zel megamocny TAFT duza tuba-nowy! probke E.ARDEN ARDENBEAUTY (1,5ml.) Chyba , ze intersuja Cie np. ciuszki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() -eyeliner czarny Astor, tylko wypróbowany, kupiony niedawno, świeży -błyszczyk do ust Maybelline Water Shine Gloss, nr. 504, kolor Rose Cristal Baby Pink, użyty kilka razy, ważny do 02.2008, pojemność 5 ml -mgiełka do ciała Pink Smile Under Twenty Eris, zapach melona, energizująco-odświeżająca, pojemność 150 ml, ważna do 06.2008 znajdziesz cos u mnie za to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
podkład w musie Maybelline Dream Matte Mousse, kolor 021 Nude, dosyć jasny, ważny do 08.2008, pojemność 18 ml
balsam do ust Lovely Shining Lip Care, użyty tylko na wypróbowanie, pojemność 10 ml, ważny do 01.2008 znalazlabys cos u mnie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dorota-Coco, niestety podkładu ani produktów do stylizacji włosów nie potrzebuję, ciuszków też ![]() Pozostałym Dziewczyno odpowiedziałam w ich wątkach ...zbyt wybredna jestem czy co?...ale mam nadzieję, że mnie rozumiecie, i tak kosmetyków nie mam gdzie już trzymać:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę Smackersy, odżywki do paznokci, balsam brązujący, coś rozświetlającego, kosmetyki do cery trądzikowej, coś delikatnego do mycia twarzy, coś pachnącego: wodę toaletową, mgiełkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
uśmiechnięta - nic nie szkodzi, po prostu mam w wątku pielęgnację specjalnie do cery trądzikowej, na dodatek bardzo tu na wizażu polecaną, także myślałam, że tego szukasz. Ale nic to - pozdrawiam.
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
*cień do powiek Eveline ciemny fiolet, nr.153, 3D Metalic Shine Effect, tylko wypróbowany, na powiece ma bardziej bordowy kolor, ważny do 06.2007
*podkład w musie Maybelline Dream Matte Mousse, kolor 021 Nude, dosyć jasny, ważny do 08.2008, pojemność 18 ml *cień do powiek Inglot Vertigo, zielony, nr. 59, zużycie niewielkie Znalazłabyś coś za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
krem do twarzy Soraya,balsam St.Ives,,krem oczyszczający St.Ives,błyszczyk Maybelline
Edytowane przez Emi1234 Czas edycji: 2006-05-20 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie mgielka avon,mgielka eris,blyszczyk maybeline http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114763
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
*błyszczyk do ust Maybelline Water Shine Gloss, nr. 504, kolor Rose Cristal Baby Pink, użyty kilka razy, ważny do 02.2008, pojemność 5 ml
*mgiełka do ciała Pink Smile Under Twenty Eris, zapach melona, energizująco-odświeżająca, pojemność 150 ml, ważna do 06.2008 *łagodna pianka do mycia twarzy Pharmaceris T Eris, pojemność 165 ml, ważna do 08.2007 Może znajdziesz cos w zamian/ ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
*krem oczyszczający do twarzy morelowy St.Ives Głębokie Oczyszczenie Czysta Rozświetlona Cera, do skóry normalnej i mieszanej z mikroperełkami,pojemność 150 ml ważny do 09.2008
nie widzę dokładnie ile go zostało ![]() Do wymiany mam: -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Avon, grejfrut&drzewo herbaciane, maseczka peeloff- zużycie ok. 20% -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -1/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Interesują mnie:
*cień do powiek Inglot Vertigo, zielony, nr. 59, zużycie niewielkie *eyeliner czarny Astor, tylko wypróbowany, kupiony niedawno, świeży *błyszczyk do ust Maybelline Water Shine Gloss, nr. 504, kolor Rose Cristal Baby Pink, użyty kilka razy, ważny do 02.2008, pojemność 5 ml zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118293 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kasiek1987, Emi1234, Emememsik, Kafetka, Kasiulek
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę Smackersy, odżywki do paznokci, balsam brązujący, coś rozświetlającego, kosmetyki do cery trądzikowej, coś delikatnego do mycia twarzy, coś pachnącego: wodę toaletową, mgiełkę.
![]() wiem, wiem maruda ze mnie:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej Irysekk
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
szczerze mowiac to nie wiem ile jest wart bo go dostalam jakies 2miesiace temu jako prezent- nawet go nie otworzyłam bo to nie moj zapach zajrzyj do mojego watku moze bys cos dobrala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.