O co jej chodzi? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-22, 15:25   #1
czucluz
Przyczajenie

O co jej chodzi?

Witam, mam pytanie do was kobiety, o co chodzi jednej z was.

Kiedyś byłem z dziewczyną, byłem jej pierwszym chłopakiem we wszystkich możliwych aspektach, spotkanie, zwiazek, bla bla bla.

Przed związkiem sielanka, w związku już gorzej, rozstaliśmy się w dość mocny sposób, kończąc znajomość. Po 1.5 roku się odezwała, że chce znowu mieć kontakt. W tym czasie spotkała się z kilkoma a może nawet z jednym czy tylko dwoma chlopakami i to kończyło się na spotkaniu tylko bo jednak jej się coś nie spodobało w chłopaku.

Problem jest taki, że ona przyznaje, że mnie uwielbia, ale... nie chce się spotkać. Za nic w świecie nie rozumiem takiego podejścia. To nie jest tak, że się pytam ,,ej, spotkamy się" i jest odmowa tylko naprawdę, jak chcę i nie odpuszczam to ona się tylko wkurza, broni się rękoma, nogami a jakby miała jeszcze broń to i nią by się przede mną broniła.

Chce mieć ze mną kontakt, uwielbia mnie i w ogóle, ale nie chce się spotkać ,,bo nie ma takiej potrzeby". Jest to dziewczyna z tych, której jak się coś nie uda to nastawia się maksymalnie na nie.

A wy co myślicie? Co się za tym kryje? Jak ja kogoś lubię, a już w ogóle uwielbiam to spotykam się z nim bo to normalna kolej rzeczy, i tak robi 99% ludzi na świecie, a tutaj jest inaczej. Nie kumam sytuacji
czucluz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-22, 15:47   #2
Cytokina
Interleukina Druga

Dot.: O co jej chodzi?

Ile macie lat? (mam wrażenie, że ostatnio ciągle o to pytam)

Według mnie wygląda na to, że nudzi jej się i chce mieć kogoś do popisania czy pogadania przez komunikator. Najwidoczniej nie lubi cię aż tak bardzo jak mówi/pisze skoro nawet nie ma ochoty na koleżeńską herbatkę.

Mnie by nie odpowiadała taka forma znajomości i wyraźnie bym zakomunikowała, że nie mam zamiaru jej kontynuować jeśli będzie polegała tylko na kontakcie wirtualnym. Czy odpowiada ona tobie - musisz sam stwierdzić.
Cytokina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-22, 16:00   #3
czucluz
Przyczajenie

23 ja i ona 20

No właśnie myślę czy tak nie zrobić bo pisanie jest.. no, żeby sobie pogadać to słabo. Z tego co wiem czasem poznaje kogoś na gg czy coś, ale zawsze szybko się urywa bo chłopacy nie potrafią jej zadowolić
czucluz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-22, 17:00   #4
kalor
Gazela inteligencji

Jako kobiety nie potrafimy ci odpowiedzieć, bo po prostu niektórzy LUDZIE mają swoje dziwactwa
Stary 2018-05-22, 22:29   #5
d9bc8dbc83c7aee5e9082ee3b616ba3ef54cad1e
Konto usunięte

Mi przyszło na myśl, że może chce coś, ale się boi... Generalnie dziwne zachowanie i podobnie jak poprzedniczki - nie jestem w stanie rozgryźć o co może jej chodzić. Może za mało szczegółów nam podałeś. Ona wcześniej też miała takie dziwactwa?
d9bc8dbc83c7aee5e9082ee3b616ba3ef54cad1e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 06:15   #6
wiekanka
Zakorzenienie

Tak,jak tu radza dziewczyny powiedz jej wprost:

Sluchaj Kaska jest to dla mnie dziwadztwo i jedynie je tlumaczy, ze sie czegos boisz. Jesli mozesz byc ze mna szczera, to powiedz mi a ja na ile bede potrafil, postaram sie Ci pomoc.

Chociaz, jest tu taki watek zalozony "dlaczego ludzie nie rozumieja odmowy spotkania", to moze zapytaj tej wizazanki(?)

Edytowane przez wiekanka
Czas edycji: 2018-05-23 o 06:27
wiekanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 06:44   #7
Stylinska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czucluz Pokaż wiadomość
No właśnie myślę czy tak nie zrobić bo pisanie jest.. no, żeby sobie pogadać to słabo. Z tego co wiem czasem poznaje kogoś na gg czy coś, ale zawsze szybko się urywa bo chłopacy nie potrafią jej zadowolić
To ktoś jeszcze używa gg?
myślałam, że to wymarło dawno temu
Stylinska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 06:57   #8
Karena 73
Kobieta z klasą

Pewnie chodzi jedynie o adoratora. Dziewczyny są próżne i lubią być adorowane, niektóre przez kogokolwiek

PS Tak, wiem. Wizażanki nie. To ideały
Stary 2018-05-23, 07:16   #9
kotissska
Rozeznanie

Kolejna dziewczynka, która lubi zainteresowanie i traktuje ludzi jak sposób na nudę
szkoda czasu
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-23, 08:16   #10
Folgia
Rozeznanie

Tak, bo my kobiety to zbiorowa inteligencja i myślimy zawsze tak samo Prawdopodobnie nie ma ochoty poznawać Cię w realnym świecie. Wystarczy jej Twoje adorowanie przez Internet, bo chce sobie podnieść ego albo jej się nudzi. Rozstaliście się, na dodatek w burzliwy sposób, po co wchodzić drugi raz w relację z tą dziewczyną?
Stary 2018-05-24, 07:10   #11
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Folgia Pokaż wiadomość
Tak, bo my kobiety to zbiorowa inteligencja i myślimy zawsze tak samo
Dokładnie o tym samym pomyslałam.

Wg mnie też lasce coś nie odpowiadało, więc się rozstaliście, trochę pobalowała, chłopaka nie znalazła, dużo czasu wolnego, więc jej się nudzi i sobie po prostu chce zająć czas rozmową z Tobą. Bezz spotkań bo nie chce wcale rozwijać tej relacji tylko sobie wieczorkiem po uczelni popisać. Może podbić ego. Przynajmniej dla mnie, jeśli Ci na kimś zależy, to dążysz do kontaktu, normalnego, a nie przez fb. Szkoda czasu, chyba że też będziesz ją traktować jako umlacz czasu po ciężkim dniu.

No ale sam fakt, że po półtora roku niby sie skapnęła, że Ciebie uwielbia i w ogóle bajka. No nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-24, 21:42   #12
ruda_beksa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czucluz Pokaż wiadomość
Witam, mam pytanie do was kobiety, o co chodzi jednej z was.
Po pierwsze, to łatwiej ci będzie w związkach jeśli zrozumiesz że kobiety to nie zgodna inteligencja zbiorowa. Posiadanie chromosomów XX nie oznacza, że od razu wiem, o co chodzi wszystkim kobietom tego świata.

A dziewczynie zapewne nie zależy. Ogólnie rzecz ujmując, LUDZIE dążą do spotkań z osobami, które uwielbiają.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-25, 08:53   #13
dahira
Raczkowanie

Albo ona przytyła i się wstydzi spotkać, póki nie schudnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dahira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości