|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odpowiuedni make-up :)
Witajcie! Ostatnio zaczęłam próbować się lekko malować, ale mi to nie idzie
![]() Może jeszcze byście mi powiedziały, do jakiej znanej osoby jestem podobna? Chciałabym się na kimś wzorować w makijażu. Bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odpowiuedni make-up :)
tak patrząc na Twoją chustę uważam, że bardzo dobrze Ci by było w fioletach, różach (jasnych i tych ciemnych), czerwieniach. unikałabym zieleni i szarości.
czy w łososiowym by Ci było dobrze? pod warunkiem żeby nie wpadał w pomarańcze, ani żółcie tylko w róże, to sądzę że by dobrze to na Tobie wyglądało. jeżeli jesteś pomalowana na tych zdjęciach to zmień tusz na pogrubiający (może niekoniecznie by pogrubiał, ale by zagęszczał, raczej o taki efekt mi chodzi). masz duże śliczne oćka, więc możesz sobie pozwolić na bardzo minimalistyczny (i łatwy w zrobieniu) make-up, czyli położenie pojędyńczego cienia na powieke i ew. jakaś kredka, ale na górną powiekę. to tak na codzień. na wieczór smoky w fiolecikach z brokatem, może być ciekawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.