|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozstanie z facetem
Hej,mam duży problem. Półtora roku byłam w związku z facetem którego bardzo kochałam i nadal kocham. On jednak przez cały ten czas mnie zdradzał. Podczas kłótni potrafił mnie popchnąć lub szarpnąć a raz nawet uderzył mnie w twarz. Rozstalismy się miesiąc temu a on już w ten sam dzień miał inną. Odezwał się po tygodniu,przyjechał do mnie Mówił,że mnie kocha że to jego koleżanka i z nią nie jest. Od czasu rozstania przespaliśmy się ze sobą dwa razy. Teraz jednak wyszło na jaw,że on z nią był i cały czas jest czyli zdradził ją ze mną. Nie mogę patrzeć na to jacy są "szczęśliwi" jak dodaje z nią wspólne zdjęcia,jak widuje ich na mieście. Nie mogę przestać go kochać mimo tego jak mnie traktował bo uczucie jest czasami silniejsze. Macie podobne doświadczenia? Proszę pomóżcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
uparta chmura
|
Dot.: Rozstanie z facetem
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Nie wiem też, jak można kochac kogoś, kto nas szarpał i uderzył w twarz bo dla mnie to już byłby definitywny koniec związku.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie mam podobnych doświadczeń bo nie pozwoliła bym sobie w życiu na coś takiego.
ten facet to dupek i stworzył jakąś chorą sytuację. kochasz go dalej mimo że Cię tak traktował jak traktował ? lepiej będzie dla Ciebie jak o nim zapomnisz.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie mam pojęcia co mnie tak do niego ciągnie,sama tego nie rozumiem. Najgorsze jest to,że jak uda mi się o nim zapomnieć to on wróci bo jest bumerang. Już nieraz to z nim przerabiałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie daj się skrzywdzić dziewczyno.
prędzej czy później się odkochasz.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wizażowy Kot Igor
|
Nie wróci, jeśli się na to nie zgodzisz. Jak się zjawi to powiedz mu, że sobie nie życzysz dalszych kontaktów. To naprawdę proste. Nie wdawaj się w żadne rozmowy, żadne wyjaśnienia.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Na Twoim miejscu może spróbowałabym porozmawiać z psychologiem, tak dla samej siebie, żeby dowiedzieć się, dlaczego właściwie ciągnie Cię do człowieka, który nie dość, że zdradzał, to jeszcze potrafił uderzyć. Psycholog pomógłby przepracować ten problem, abyś na przyszłość mogła zbudować dobry, szczery, oparty na miłości i szacunku związek.
To tak dla Ciebie do rozważenia. Bo oczywiście zerwanie jakichkolwiek kontaktów z tym człowiekiem nie podlega dyskusji. Pamiętaj, że to jest ktoś, kto podniósł na Ciebie rękę, oprawca, który znalazł sobie ofiarę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Za jakie kary ty się tak biczujesz?
Tu nie chłopak Ci jest potrzebny, tylko dobry specjalista, bo to nie jest żadna miłość, tylko współuzależnienie od przemocowca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nic tak nie rozpala człowieka, jak gorąca herbata. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-05-14 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jeśli naprawdę chcesz urwać kontakt- to to zrobisz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.