![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
pachnące zakupy na nadchodzącą jesień :)
No, dziewczynki, pojawiło się sporo nowości, niektóre starocie stały się bardziej przystępne
![]() ![]() Ja na razie nie mogę wiele zadeklarować - bo nowości (Alien, Hypnose, My Queen) jeszcze nie wąchałam, ale wiem, że na pewno kupię Stelle Rose Absolute, wszystko jedno - po powąchaniu, czy w ciemno, wszystkie Stelle mi pasują, więc i na tą czekam z niecierpliwością. Poza tym zastanawiam się nad zielonymi Les Belles, choć to mało jesienny zakup ![]() ![]() Na razie więcej grzechów nie pamiętam, ale nie zakładam, że po powąchaniu nowości nie zweryfikuje mojej listy ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pachnące zakupy na nadchodzącą jesień :)
Oj czuję,że ta jesień minie pod znakiem dwóch nowości: Alien Thierry Mugler -opętał mnie ten zapach, dosłownie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja o jesieni pomyślałam już latem bo bardzo lubię jesień i jesienne zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hm plany...Zapewne kupie ekstrakt Arpege, bo na to sie czaje od dawna. Podoba mi sie Alien, mysle o powrocie do Madness...a z zakupow w ciemno wlasnie staram sie wyleczyc, choc to na razie niewyobrazalne wyrzeczenie. Tak niewyobrazalnie przerastajace, ze chyba spasuje na starcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Sitc stawia się gotowa do składania zeznań
![]() Najpierwszym zakupem, zaplanowanym na przyszły tydzień, jak tylko stan konta zmieni się z ujemnego w dodatni ![]() Po drugie Angel (i chyba wiadomo czyja to wina że na niego zachorowałam ![]() ![]() No i po trzecie najnowsza fascynacja czyli Hypnose, tak jak pisałam wcześniej, nie jest to odkrywczy czy nowatorski zapach, ale mnie bardzo się podoba. Na mnie pachnie jak złagodniona wersja jednego z Garden of Stars, czyli pod dużą ilością pudru i wanili (chyba) czuje jakieś delikatne kwiatowe nuty. Już zaznaczyłam, że bardzo chętnie widziałabym Hypnose w charakterze prezentu imieninowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem jeszcze przed testowaniem nowości, ale wiem na pewno, że kupię Narciso Rodriguez For Her.Z tym, że to nie ma wiele wpsólnego z jesienią, kupiłabym go tak czy siak- czy byłaby wiosna, lato czy zima.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Taaa...
![]() ![]() ![]() Ja się zastanawiam nad Smokiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Zakupy zaczęłam w sobotę od...Hypnose Lancome. Na razie podoba mi się bardzo mimo to poprzestałam na małej pojemności - 30ml. bo przeważnie nowości szybko mi się nudzą i tylko z niektórymi wiążę się na dłużej. Następny będzie pewnie Alien. Angel le Lys i Angel na mojej półce już o niego pytają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
na chwile obecna pozadam nowej Stelli poza tym to ekstraktu Rodriqueza.
i cos czego jeszcze nie wachalam i co pokocham od 1 niuchniecia ![]() ![]() Cytat:
![]() gorzej , ze mnie nie trzeba namawiac- sama sobie cos ubzduram ..i konczy sie to znow kolejna flaszka... ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-01 o 19:33 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nawet niuchnąć sobie nie mogę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nie dopisałam jeszcze, że moja intuicja podpowiada, że mogą baaaaardzo mi się spodobać dwa zapachy których jeszcze nie znam, ale już mam na nie ochotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Ochchch ..... z nutką zazdrości obserwuję Wasze fascynacje i pogonie za tyloma perfumami
![]() Na nadchodzącą jesień i zimę planowałam zakup Black Cashmere - cudny zapach , mogłabym go wąchać i wąchać , wczoraj nawet przed snem skropiłam nim nagarstki - niestety mam pecha , mój TŻ kategorycznie stwierdził , że ten zapach mu się nie podoba , koledzy w pracy tylko mnie pogrążyli [ pracuję głównie z mężczyznami ] i nie bardzo jak widzę podoba im się Black Cashmere . I nie wiem co zrobić - pachnę dla siebie , nie dla innych , ale nie chcę by mężczyźni kojarzyli mnie z brzydkim zapachem - a za taki uważają BC .Tylko i aż jednemu facetowi - i to depeszowi spodobał się ten zapach . Jestem załamana ponieważ to był mój faworyt . Planuję jeszcze testy i być może zakup : - Dior Addict - to chyba przez to , że dziś ogrzewa mnie przypadkowa wybuchowa mieszanka tego zapachu z Angelem - Obsession Night - ale zapach mnie nie przekonuje za bardzo , troszkę oklepany i grzeczny , spokojny do bólu - dużą nadzieje wiążę z Hypnose [ jeszcze nie wiem jak pachnie ] , ale po opisie Sitc obawiam się rozczarowania , liczyłam na mocną wanilię i mocny wetiwer . Jak widać , mam dość marne pomysły , tak naprawdę poza Angelem i BC [ skazanym na klęskę ] nie potrafię znaleźć dla siebie innego zapachu [ pomijam Eau de Soir i Chanel 19 - ale używam ich tylko na wieczór ] . Za to na bank na nadchodzącą jesień kupię kolejny uzupełniacz do Angela ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja przekopałam właśnie zawartość szafek i szafeczek, znalazłam dwie malutkie fioleczki po Avonowskich próbkach, jeśli tylko odpachnisz je we własnym zakresie (ja nigdy nie próbowałam i się tego nie podejmuje) to pisz PW gdzie mam wysłać i z przyjemnością polece na poczte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
wracajac do watku- dobrze, ze nie wybieram sie (przynajmniej nie mam zamiaru
![]() maja tam duzo fajnych ... np:M.Micallef ;( Dia Amouage ale obiecalam sobie- ze teraz sa wazniejsze priorytety, poza tym nic mnie nie zachwyca ostatnio. itd ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-01 o 19:34 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja na pewno sobie kupie Narciso - nie mowcie, ze nie jest popularny, bo widze, ze prawie kazda z nas chce go miec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysłałam Ci PW ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-04 o 15:52 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... ja to nie wiem jak tego dokonam ale ....musze miec Angel Violet i Alien
![]() Wyszlo mi ze zaplace za to ...hmmm...lepiej nie wspominac ceny..Ale coz zrobic..??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hybris wyrasta nam na naczelny schwarzcharakter na forum
![]() ![]() A tak na poważnie... ja nie planuje na jesień żadnych zakupów. Zero po prostu ![]() ![]() Jako że uwielbiam nutę róży w perfumach, też jestem bardzo ciekawa tej wzmocnionej Stelli - ale nuta róży mnie zdecydowanie wychładza i na chłodne dni nie chciałabym tym pachnieć ![]() Tak więc zero planów, ale pewnie coś kupię - tak jak zawsze, czysto spontanicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
nigdy nie planuję zapachowych zakupów, działam bardzo impulsywnie w tej kwestii. Prawdopodobnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez powstrzymuje sie od zakupow w tym sezonie. Prawdopodobnie, jak zawsze, zamarze sobie zapach na Gwiazdke, a poki co - zuzywam zapasy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.