|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nadżerka !
Hej kobietki, 7tygodni temu miałam robiony zabieg, był to zabieg wypalania nadżerki. Miałam wypalaną całą szyjkę. Wczoraj byłam u gina i okazało się że nic mi się nie goi a coś już powinno było się zagoić. Dziewczyny dostałam znowu tabletki dopochwowe biorę ale moje pytanie jest takie czy powinnam zmienić ginekologa? Do tego czasu mu ufałam bo jest naprawdę dobrym lekarzem, ale jednak moje zaufanie do niego się zmieniło kiedy przeczesałam inne fora gdzie było napisane, że wypalanka już dawno powinna nie istnieć są inne metody usunięcia nadzerki, a mnie o tym lekarz nie poinformował.
Troszkę się boje że coś się tam dzieje, może też nie potrzebnie się nakręcam ale nie może mi wyjść to z głowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadżerka !
Wypalanie i wymrażanie nadal jest stosowane.
Wylecz to i wszystko będzie dobrze. Ten zabieg nie jest żadnym błędem medycznym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast problemem jest, że szyjka się nie goi. Ja miałam nadżerkę na całej szyjce w bardzo złym stanie smarowaną soclogynem i wbrew obiegowej opinii zagoiła się w znacznym stopniu i ominęły mnie inwazyjne metody. Być może się odnowi tego nie wiem, wtedy zdecyduje o wypalance bądź wymrożeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja usuwałam laserem,
wygoiło się w ok 1,5 miesiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.