|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent na wesele
Mam taki problem.
Jestem matka chrzestną i prezent dałam przed całym przyjęciem (były to pieniądze na wkład domu). Teraz nie wiem co napisać na karteczce, że pieniądze były wcześniej dane. Może miał ktoś kiedyś taka sytuacje i pomoże mi jakby mogłoby być to sformułowane bo nie mam żadnego pomysłu. Dodam, że czas mnie goni i proszę o szybkie odpowiedzi (wesele 31.12). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na wesele
A po co chcesz coś w ogóle pisać na ten temat? Młodzi nie wiedzą, że dostali od Ciebie prezent? Bez przesady.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja też uważam, że nie ma potrzeby aby o tym pisać. Skoro wcześniej były jasne ustalenia, że ten wkład to jednocześnie prezent ślubny to teraz normalna kartka i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim napisałabym przepiękne życzenia na ładnej kartce i do tego wręczyłabym symboliczną ramkę ze zdjęciem młodej pary, jako pamiątkę. Sama kiedyś dostałam taki prezent i jestem z niego bardzo zadowolona. xxxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-11-27 o 13:48 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Najlepiej zapytać po prostu czego potrzebują.
xxx
Każdy z nas jest wyjątkową nicią w skomplikowanej sieci życia i ma unikalne zadanie do wykonania wśród całej ludzkości dla jej dobra! Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2018-12-13 o 16:09 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Super. Dzięki wielkie za sprawdzone informacje w tym zakresie
![]() BTW. Czy sądzicie, że taki prezent dla dziecka na święta to dobry pomysł? ______________ napisz i poznaj indywidualną wycenę Edytowane przez katie777a Czas edycji: 2019-02-07 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Większość osób daje po prostu kopertę. Faktycznie, ale do kopaerty na pewno wybrałabym kosze prezentowe. To fajny dodatek do prezentu https://wyslijprezent.com/20-kosze-i-zestawy-prezentowe. Sama dostałam jeden w tegoroczne Święta. Bardzo przypadł mi do gustu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja zawsze daję kopertę i kwiaty... zależy też do kogo idę. Jeśli wiem co komu potrzeba to kupuję coś praktycznego. Jednak fajnym dodatkiem są jednak te kosze prezentowe, ja z kolei zamawiałam ostatnio kosze prezentowe na święta do mojej firmy dla pracowników. xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2019-08-02 o 08:23 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja nie dawałam nigdy takich kartek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.