|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Isadora, clinique, max factor i inne.
Witam serdecznie.
Mam do wymianykilka fajnych kosmetyków, nie szukam niczego konkretnego, więc rozważę każdą propozycję. 1. Cień sypki GOSH ,kolor SKY - czyli biały połyskujący srebrnymi drobinkami – użyłam go 1 raz , data ważności 2009r. 2. Lakier do paznokci bordowy, bardzo elegancki kolor- użyłam 1 raz, otwarta buteleczka początkiem czerwca. Made in USA 3. Lakier różowo-koralowy – użyłam 2 razy – made in USA, nie jest gęsty , super maluje, przechowywany w lodówce, brak daty ważn 4. Nowa szminka Isadora , kolor liliowy , perłowy 5. Szminka clinique- opakowanie promocyjne kolor bamboo pink – zużycie ok 5% 6. Puder brązujący MAX FACTOR- UŻYTY KILKA RAZY, minimalne zużycie Najchętniej wymieniłbym wszystkie te kosmetyki z jedną osobą. Dodam jeszcze inne kosmetyki wieczorem. Edytowane przez milenazuzia Czas edycji: 2006-06-20 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Isadora, clinique, max factor i inne.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie ??
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-06-21 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
interesuje mnie:
1. Cień sypki GOSH ,kolor SKY - czyli biały połyskujący srebrnymi drobinkami – użyłam go 1 raz , data ważności 2009r. 2. Lakier do paznokci bordowy, bardzo elegancki kolor- użyłam 1 raz, otwarta buteleczka początkiem czerwca. Made in USA
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
6. Puder brązujący MAX FACTOR- UŻYTY KILKA RAZY, minimalne zużycie
to ten prasowany z drobinkami, tak? Moja lista: -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany turkusowy, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny -p2 (niemiecki) błękit srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie propozycję, ale niestety nic nie wybrałam
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz coś u mnie za puder brązujący MF?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz sprawdzić czy masz jakiś krem z filtrem bez tego składnika. Ostatnio kupiłam trzy blokery i wszystkie mnie uczuliły, a potem sie okazało, że to pewnie przez ten oxybenzon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dobrze, sprawdze i zaraz powiem
![]() Zadne z tych filtrow, ktore mi zostaly czyli Vichy i SVR nie zawiera tego skladnika ![]() Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-06-22 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dzięki, a sprawdzałaś też pod nazwą benzophenone?
sorry za upierdliwość ale miałam kiedyć LRP i tez mnie szczypał z vichy nigdy nie miałam filtrów jeśli tak to byłabym chętna na wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zadne z Vichy ani SVR (ktory akurat mam) nie zawiera tego skladnika. Dzisiaj robilam zakupy w aptece i dostalam jeszcze 4 dodatkowe probki, wiec mam teraz: Vichy capital Soleil 60 do twarzy 2 x 1,5 ml Vichy capital Soleil 50+ do twarzy 2 x1,5 ml Vichy capital Soleil 50+ enfants 7 ml Vichy Capitsal Soleil 30 enfatns 2 x 7 ml Vichy Capital soleil do ciala 5 x 7 ml Vichy Capital Soleil 60 do ciala 7 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witaj interesuje mnie nr 1. cień Gosha oraz nr 6 puder brązujący. Na wymianę posiadam: nowy puder rozświetlający Paul SAGANE firma polska-produkująca kosmetyki na zachodnich komponentach wg mnie bardzo dobrej jakości. Mój przyjaciel mial zakupić puder brązujący tej firmy, ale niestety dla mężczyzn puder rozświetlający czy brązujący to to samo (niuansik) ;-) oraz ok połowę z 30 ml DIUNE DIORA. Czy interesuje Cię kolorowka na wymianę czy raczej kosmetyki pielęgnacyjne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witaj interesuje mnie nr 1. cień Gosha oraz nr 6 puder brązujący. Na wymianę posiadam: nowy puder rozświetlający Paul SAGANE firma polska-produkująca kosmetyki na zachodnich komponentach wg mnie bardzo dobrej jakości. Mój przyjaciel mial zakupić puder brązujący tej firmy, ale niestety dla mężczyzn puder rozświetlający czy brązujący to to samo (niuansik) ;-) oraz ok połowę z 30 ml DIUNE DIORA. Czy interesuje Cię kolorowka na wymianę czy raczej kosmetyki pielęgnacyjne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj. Jeśli możesz wybierz mi jakieś miniaturki lub próbki do twarzy za ten cień. Do ciała muszę wykorzystać te blokery, które mam w domu. czekam na info. Oczywiście cień jest zarezerwowany dla ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Moze lepiej bedzie jak sama sobie wybierzesz, nie chce Ci wlozyc czegos niepotrzebnego. To sa moje probki do twarzy:
Biotherm Biopur purifing make-up remover gel 7 ml Clarins Masque Normalisant 50% z 5ml La roche-posay Active C XL 5ml La roche-posay Hydraphase tonique 15 ml Clinique repairwear deep wrinkle concentrate 1,5 ml Clinique repairwear anti-aging make-up spf 15 04 ivory petal 1,5 ml 3 kroki Clinique: liquid facial soap, claryfing lotion 2, ddml ?ml Dr Hauschka Hand cream 2,5 ml Vichy Lift Active Pro yeux/eyes 1,5 ml x 3 Vichy Novadiol 1,5 ml Vichy Oligo25 1,5 ml Vichy Dercos shampooing energisant 12 ml Vichy Dercos shampooing crème nutri reperateur 10 ml Vichy Lipocure 7 ml SVR Topialyse Plus crème 5 ml SVR Xerial 5 crème 5 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Milenko, chcialabym odmowic wymiane, gdyz zaczelam saszetki zabierac na wyjazdy nad jezioro i jest to dla mnie praktyczniejsze niz taszczenie tych wszystkich butel
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Gdybyś była zainteresowana lakierem Chanel http://www.wizaz.pl/forum/f10/chanel...lakier-124093/
daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
6. Puder brązujący MAX FACTOR- UŻYTY KILKA RAZY, minimalne zużycie
http://www.wizaz.pl/forum/f10/do-oddania-116836/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.