![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Celine, Cacharel, Gucci, Arden wymienię na inne
Witam wszystkich!
![]() NIEAKTUALNE ! Chętnie wymienię następujące zapachy na inne perfumy: 1. [B]Oriental Summer - Celine[/B] - EDT-50 ml - z 4 razy psiknięty (kartonik);-nieaktualne (wymieniłam z lola23) 2. Gloria - Cacharel - EDT - 30 ml (flakon o długości 8,5 cm - ubytek 2 cm) - bez kartonika; - nieaktualne (wymieniłam z lola23) 3. Envy - Gucci - EDT-50 ml (flakon od długości 13 cm - ubytek 3 cm) - bez kartonika; - nieaktualne wymieniłam z Magoo. 4. [B]Sunflowers - Elizabeth Arden[/B] - EDT-30 ml (psiknięty 3 razy) - kartonik. - nieaktualne (wymieniłam z lola23) DOKŁADKA: 1. [B]Le Baiser du Dragon [/B]- Cartier - EDP 30 ml (psiknięte klika razy - bez kartonika. - nieaktuanle (wymieniłam z Homyk) 2. Red Jeans - Versace - EDT 75 ml (psiknięte kilka razy) - metalowa tuba. - nieaktualne. Serdecznie zapraszam. ![]() Edytowane przez monme Czas edycji: 2006-06-29 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Celine, Cacharel, Gucci, Arden wymienię na inne
interesowałaby Cię odlewka Lacoste-Touch of Pink ??
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-06-09 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Gloria i Oriental Summer, jakich zapachow szukasz na wymiane? okresl kategorie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Theorema - Fendi 2. Burberry London (stary, bądź nowy) 3. Baby doll - YSL 4. Cristal Noir - Versace i wiele wiele innych, ale nie będę wymieniać, bo za dużo czasu by to zajęło. Hi, hi. No i oczywiście pieniążków nie wystarcza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
z Theorema nie wiem jak bedzie bo zaoferowalam ja w innym watku,
ale mam jeszcze na zyciu Thoreme Leggero 80ml ze 100ml oprocz tego gucci edp 30ml , coco mademoiselle 50ml,iceberg twice 25ml z 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ewentualnie moge zrobic odlewki we flakony z atomizerami, wielu zapachow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaje link do forum o perfumach, gdzie jest sporo opinii na temat tego zapachu: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...804&a=31583981 A tu link do strony, gdzie można go kupić: http://store.strawberrynet-yahoo.com/02975779806.html Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witaj jestem chetna na Gucci oraz Glorie - looknij do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122673 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Basiu 39 dam Ci jeszcze znać, muszę się zastanowić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Do Evee
Interesowałoby mnie gucci, ale tak do końca nie wiem, o które chodzi? To stare brązowe? A jeśli chodzi o odlewki, to przykro ale nie interesują mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Celine OS , na wymianę proponuję :
-Yvresse YSL 85 ml -So Pretty Cartier 25 ml -Chanel 19 EDP 35 ml -Emotion Pierre Cardin 63 ml mam też nową kolorówkę wysokopółkową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Wstępnie interesowałoby mnie Emotion, ale muszę jeszcze pomyśleć. Dam znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Chciałam też prosić wszystkich o ewentulaną cierpliwość w uzyskiwaniu ode mnie informacji, gdyż korzystam z internetu w pracy (nie posiadam w domu) i nieraz obowiązki wzywają lub uniemożliwają mi szybką odpowiedź.
![]() Chcąc uprzedzić sytuację, informuję również zainteresowanych moją ofertą, iż do 15.30 będę na forum (o tej godzinie kończę pracę) i na ewentualne propozycje odpowiem w poniedziałek. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
![]()
Serdecznie zapraszam na dokładkę!
Na wymianę znalazłam jeszcze : 1. Le Baiser du Dragon - Cartier- EDP 30 ml 2. Red Jeans - Versace - EDT 75 ml Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Może interesowałyby Cię jakieś moje perfumy (za Gucci Envy)?: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=125407 Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Do homyka!
Byłabym wstępnie zainteresowana, ale mam wielką prośbę, abyśmy wróciły do sprawy jutro, gdyż zaraz kończę pracę - a w domu niestety nie mam internetu. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.