|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
problem z makijażem :)
witam, jakos nigdy nie miałam daru do robienia makijażu a skror trafiłam na takie forum to myśle ze mogę poprosić o pomoc wyśle dwa zdjecia mam nadzieje ze doradzicie mi jak powinnam sie malować jakie kolory do jakiego stroju, co pasuje do mojej twarzy itd
BARDZO DZIĘKUJE za odpowiedz I bardzo by tez prosiła o dobranie jakiejs fryzurki, bo nie wiem czy zostawić długie czy sciać, jaki kolor ... Help me
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: problem z makijażem :)
ladnie wygladasz na drugim zdjeciu, zrob sobie grzywke. a kolor to platynowy blondzik jak najbardziej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Hej kasiu! Jeśli chodzi o fryzurkę to myślę że powinnaś mieć troszkę dłuższe włosy niż na pierwszym zdjęciu i grzywkę.Może być ona na bok.Po drugie kolor na pierwszym zdjęciu nie bardzo mi się u Ciebie widzi..Jest za jasny i daje nienaturalny efekt. Polecam jakiś miodowy cieplejszy blondzik, który by Cię ożywił. No i możesz sobie zawijać włosy na papiloty i robić takie lekkie, luzne fale |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Na zdjęciu nie widać koloru oczu. Bardzo ładnie ci w zieleni. Myslę ze maikajz jakis delikatny. Na pewno błyszczyk może być w kolorze łososiowym lub transparentna czerwien
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
tak zawsze chciałam lekkie fale ale jakos nigdy mi nie wychodza....
kolor oczu sama mam taki nie do określenia bo ni to jest zielony ni szary jak zajde jakies zdjecia na którym widac oczy to dołącze..... DZIEKUJE myslałam o jasnym brazie? pasował by mi? Może mi polecicie jakies farby do włosów ...
Edytowane przez kasia 18 Czas edycji: 2006-06-19 o 15:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

BARDZO DZIĘKUJE za odpowiedz

Hej kasiu! Jeśli chodzi o fryzurkę to myślę że powinnaś mieć troszkę dłuższe włosy niż na pierwszym zdjęciu i grzywkę.Może być ona na bok.Po drugie kolor na pierwszym zdjęciu nie bardzo mi się u Ciebie widzi..Jest za jasny i daje nienaturalny efekt. Polecam jakiś miodowy cieplejszy blondzik, który by Cię ożywił. No i możesz sobie zawijać włosy na papiloty i robić takie lekkie, luzne fale
kolor oczu sama mam taki nie do określenia bo ni to jest zielony ni szary jak zajde jakies zdjecia na którym widac oczy to dołącze..... DZIEKUJE