|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nienawidzę rajstop !
witam,
nienawidzę noszenia rajstop ![]() ![]() jeszcze takie grube, zimowe 50 den albo leginsy oki ale cienkich no nie mogę ![]() napiszcie czy ktos tez tak ma ? jak nosze cienkie rajtki czuję cos tak przykrego jak np. gryzienie wełny ![]() ![]() ![]() ![]() czy rajstopy sa w ogóle modne czy passe ? może wiecie jaki kupować, zeby nie przesuwały sie po nodze ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nienawidzę rajstop !
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię rajstop i po prostu noszę pończochy
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ojjj ja też nienawidzę nosić rajstop jak to cholerstwo się pozakręca , pozaciąga no okropieństwo , dla tego nie noszę rajstop w ogóle .
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja nienawidze takich noramlnych grubych rajstop... takich jak sie wdziecinstwie nosiło, grube "rajtuzy". a fe!
uwielbiam czarne prześwitujące rajstopki.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to sobie kup pończochy
nie widze powodu do aż tak ogromnych żalów kiedy no.. najzwyczajniej w świecie już za 10zł można sobie parę pończoch samonośnych kupić
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też nienawidzę rajstop! Mam wrażenie, że ciągle mi się coś zsuwa, drapie i uwiera, brrrr.
Ale - rajstopy nigdy nie wyjdą z mody (o ile w ogóle można powidzieć, że są 'w modzie'). Je się po prostu nosi. Bo wypada (np. do sukienek do pracy), bo cieplej, bo to lepiej wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze rok temu jak ktoś by mi kazał założyć rajstopy to mówiłam stanowczo NIE i uciekałam gdzie pieprz rośnie. Po prostu gryzły mnie w ...
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
pończochy nie załatwiają niestety sprawy bo sa wykonane z takiego samego materiału jak rajstopy
![]() w kwestii mody ...... takie rzeczy jednak tez się zmieniają , np. kwestia noszenia skarpetek do mokasynów ![]() ![]() może podpowiecie jakie składy rajstop/ponczoch lubicie a jakie odradzacie, jako wedrujące po nodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię rajstop takich mało elastycznych, takich "pudrowych", sprzedawanych w bryłowych pudełkach, za to lubię te bardziej elastyczne, sprzedawane w takich płaskich tekturkach. Te pierwsze to masakra - fałdują się i przesuwają na nodze. Nie lubię też ciepłych rajstop z takimi prążkami - kojarzą mi się z dzieciństwem, musiałam takie nosić do przedszkola pod spodnie i umierałam z gorąca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Heh, a jak to jest, że moje rajstopy (
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
inny poziom wrażliwości na bodźce
![]() to troche podobnie jak z wełnianym swetrem - jedni uwielbiają i mogą nosic na gołe ciało (znam takich ![]() ![]() albo taki golf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja z pończoch kupuję cały czas Gatta Matilde i nie mam z nimi problemów
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
tez nienawidzę rajstop!
jak muszę to zakładam pończochy ![]() zdecydowanie lepiej czuję się w kiecce muskającej moje nogi i pupe ;p hihi |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię, bo są w różnych fajnych kolorach... no i strasznie marznę, więc mi pomagają pokonać uczucie chłodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Optyma poczytaj o nylonach. Sama ich nie mam, ale mam zamir kupić, bo wiele dobrego o nich czytałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Rajstop można nie lubić, ale jakoś nie wyobrażam sobie by ich nie nosić jesienią i zimą, w naszej strefie klimatycznej.
Ja lubię nosić spódnice i sukienki nawet jak jest zimno i wtedy jedyne wyjście to odpowiednie rajstopy. W zeszłym roku zakochałam się w kolorowych/wzorzystych rajstopach. W nadchodzącej chłodniejszej porze roku mam zamiar nadal je nosić. Upolowałam już zresztą kilka nowych par ![]() Jedynie z trudnością przychodzi mi zakładanie rajstop pod jeansy brrrrr tego nie potrafię znieść. Pod każde inne spodnie założę, pod jeansy nie ma bata ![]() A pamiętacie ten patent z czasów dzieciństwa i ery przedszkola jak rodzice podciągali rajtki za gumkę unosząc dziecko do góry ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Też nie znoszę rajstop. Mam wrażenie, że się przesuwają, nogi mnie swędzą od nich i w ogóle, im szybciej zdejmę, tym zdrowsza jestem ;p.
Ogólnie nie noszę spódniczek raczej, tylko czasem latem, więc nie ma problemu, bo dżinsy zakładam do skarpetek i adidasów ;p. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Rajstopy są praktyczne w zależności od okazji można je nosić w zasadzie cały rok. Ja preferuję cieliste cienkie 8 den
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
music is my best friend ♫
|
Ja lubię rajstopy i nie wyobrażam sobie śmigać jesienią czy zimą w sukience z gołymi nogami. A co sądzicie o rajstopach cielistych, beżowych .. ? Czy są passe ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tragiczne są za to zbyt ciemne, zbyt żółte/pomarańczowe, niedopasowane do nogi rajstopy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.