![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: AVENE, KANEBO, E. LAUDER, DIOR, masażer CELLESE PHILIPS i wiele innych
Hej
![]() Chciałam zapytać czy byłabys zainteresowana tą spódnicą ponadto zapraszam do wątku torebkowego pojawiło się wiele nowych zerknij i prosze daj znak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie 2 i masażer
moze cos znajdziesz nowe pomadka L`oreal INVINCIBLE PLATINUM 910-sliczny róż Cienie BOURJOIS SUIVEZ MON REGARD 08-ślczny niebiesko biały kolorek Mam jeszcze koło 1000 gwiazdeczek na paznokcie -balsam NU-SKIN z witamin± E i olejkiem migdałowym-cudownie nawilża skórę i ślicznie pachnie.Ma fajną konsystencję-nie wody,lecz gęstego kremu Również tej firmy mam nowiutki rewelacyjny, bezalkoholowy dezodorant- jak dla mnie świetny, nie brudzi ubrań i nie podrażnia Mam również nowy energetyzujący żel pod prysznic na dzień dobry,pachnie cytrusowo-z nutką imbiru, dodaje energii i poprawia nastrój, przy tym fajnie nawilża ( Ponieważ pochodzi prosto z lini produkcyjnej opakowanie nie ma nalepki), oraz esencję również nową na wspaniały wieczór, odpręża i relaksuje Tej samej firmy tonik rumiankowy do twarzy- dlelikatny, fajnie odświeża, mam cerę z problemami naczynkowymi, a nie robi mi krzywdy wiec naprawdę musi być łagodny Również tej firmy posiadam żel aloesowy w czystej postaci.Jest naprawdę świetny-kapitalnie koi skórę, łagodzio wszelkie podrażnienia.Cieżko go dostać, ponieważ jet to aloes w czystej postaci,skład ma bardzo prost więc nie zawiera chemii błyszczyk PUPA- kapturek - śliczny delikatny transparentny kolorek z roświetlajacymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Chyba dojrzałam do decyzji
![]() Interesują mnie u Ciebie następujące kosmetyki:
Ewentualnie jeszcze saszetki:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do Perfectinisty, jeden jest nieużywane , drugi ma jakis minimalny stopień zużycia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guerlain - Issima Invigorating Purifying Mask; glinkowa maseczka oczyszczająca; zostało ok. 1/3 z 75-mililitrowej tuby; zużycie zaznaczone na fotce; mam kartonik Avene - płyn micelarny; 2 buteleczki-miniaturki, każda buteleczka 25 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
przygarnełabym z miłą chęcią KERASTASE NUTRITIVE ewentualnie tę odzywkę Kanebo RESCHE lub CITY LIPS Lip Pluming
może cos znajdziesz? - Nowy błyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss Cherry standardowa pojemnosc 7ml(nabłyszcza i pachnie owocami) - korektor Dior DIORLIFT raz testowany wiec ubytek prawie zaden jednak kasetka lekko otarta(Odcień Honey Beige) - 3 mini pęsetki w opakowaniu z lini prof. Sephory - 2 błyszczyki w pedzelku Sephory odcien róz i blady róz wpadający ( testowane lecz generalnie przelezały w kufrze z kolorówką ) -LAKIER INFINIUM LOREAL PROFESSIONNEL REGULAR MOCNY 300 ML (użyty jedynie 2 razy także praktycznie pełny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie pare kosmetyków. Zajrzyj do mnie, może Ci się coś spodoba ![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie przepraszam za brak odpowiedzi w poniedziałek (nie zdążyłam do 16, a później wiem, że Cie juz nie ma na wizażu). No wiec tak: maseczkę Guerlain'a i płyn micelarny Avene wolałabym zdecydowanie wymienić na coś z mojej listy priorytetów ![]() Natomiast tusz Lancome'a L'Extreme jak najbardziej mógłby do Ciebie polecieć ![]() Swego czasu wyglądało też, że dałabyś się namówić na przyjęcie Total Double Serum Clarins'a ![]() To może zastanów się, co moglabyś mi oddać za tusz + serum Clarins'a (mam go cztery miniaturowe sztuki - w sumie prawie całe pełnowymiarowe opakowanko). Od czasu, jak zgłosiłam moje zainteresowanie Perfectionict'em zaktualizowałam wątek - zapraszam do tego zaktualizowanego. Z drobiazgów, które mogłyby Cię zainteresować, mam jeszcze - poza wątkiem - oryginalną atomizerkową próbkę Miracle'a (1,5 w tekturce) oraz 3-mililitrową tubeczkę kremu Guerlain'a. Mnie u Ciebie interesuje aktualnie:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-07-04 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Na 99% jest to Success Model - Day Care Ultra Firming SPF 12
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że masz żel do mycia twarzy LRP, jestem na niego chetna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Perfectionist'a chciałabym wziąć dla mojej Mamy. Kosmetyki z wykrzyknikami wolałabym wymienić na coś dla mnie. Tusz, kremik Guerlain'a i serum Clarins'a mogą do Ciebie polecieć spokojnie. Kosmetyki z wykrzyknikami za Perfectionist'a - nie ![]() Mój altruizm ma jednak pewne granice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.