|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przystojny?
Tak jak w temacie. Już mija miesiąc jak wziąłem się za siebie, siłka, bieganie itd itp, ale tak się zastanawiam czy w przyszłości mi to wystarczy. 19 lat
Czy jestem przystojny? Prosiłbym o szczerą opinię, z góry dzięki! ![]() ![]() Edytowane przez krakuski Czas edycji: 2018-07-21 o 20:41 Powód: Przywrocenie edytowanego postu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Przystojny?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Może trochę źle pytanie zinterpretowałem, już poprawiłem.
A co do pytania to obecnie chcę wyjść na "normalny" poziom i pakować dalej. Obecnie interesuje mnie czy jestem przystojny w oczach kobiet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Interleukina Druga
|
Jesteś nie w moim typie (pewnie dlatego, że jesteś podobny do mojego brata), ale też nie jesteś brzydki, odpychający czy jakiś szpetny. Dla mnie jesteś neutralny, innym możesz się podobać.
Edytowane przez Cytokina Czas edycji: 2018-07-19 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Według mnie powinieneś zmienić okulary albo na bardziej wyraziste, albo na soczewki. Te Ci zupełnie nie pasują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie jesteś przystojny.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;84962816]
Według mnie powinieneś zmienić okulary albo na bardziej wyraziste, albo na soczewki. Te Ci zupełnie nie pasują.[/QUOTE] Zgadzam się. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kwestia gustu, bo mi na przykład bardziej wyraziste okulary się nie podobają. Te, które nosi autor są ok. Lubię patrząc na człowieka widzieć jego twarz, nie tylko okulary. Ale wiem, moda teraz goni w coś innego
![]() Myślę, że masz potencjał i możesz wpaść komuś w oko. Jest dobrze. Ale to jeszcze bardzo zależy od tego co masz w środku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chodzi o to, aby oprawki pasowały do człowieka. Np. taki Krzysztof Gonciarz... Widać doskonale jego oczy i twarz a okulary to tak właściwie część jego image'u. Bez nich, albo w innych wygląda dziwnie ![]() Natomiast u autora te oprawki co ma, wyglądają bardzo przeciętnie, tak jak u jakiegoś gimnazjalisty z gimnazjum o profilu informatycznym. Są po prostu takie "szkolne". Mi się nie podobają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Akurat niedługo będę zmuszony zmienić szkła korekcyjne w tym oprawki więc hmmm, macie jakąś propozycje oprawek dla mnie?
Ogólnie to dzięki za wszelkie odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli będziesz celować w coś w innym typie, to przymierz kilka różnych par i zastanów się, jak się w każdej z nich czujesz. Góra może być podobna do tych - jest na dobrej wysokości, nie zachodzi na brwi ani nie "przecina" oczu. Kształt w miarę kanciasty (mogą mieć zaokrąglone rogi, ale niech nie będzie to coś całkiem obłego), nie zaszkodzą wyciągnięte w górę zewnętrzne kąciki. Wysokość tarczy podobna jak teraz, ewentualnie nieznacznie większa - żeby Ci się na policzkach nie opierały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Możesz sobie sprawdzić na stronach różnych z wirtualnym lustrem i sam dopasować kształt i wygląd
![]() Tak jak ja zrobiłam na jednej z nich, nie mówię, że Ci te pasują, ale chciałam pokazać jak to działa, to są pierwsze lepsze oprawki ![]() Załącznik 7600436Załącznik 7600441Załącznik 7600446Załącznik 7600451 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kopnienta, wygooglałam Gonciarza, chodzi o te okrągłe oprawki?
![]() Ja akurat w tym temacie mam bardzo specyficzny gust i podobają mi się najbardziej delikatne modele. 95% tego, co jest obecnie u optyka, totalnie mi nie odpowiada. ![]() Ale Autorze, cokolwiek wybierzesz, musisz się sam dobrze z tym czuć i sobie podobać. Ludzie mają różny gust. Moda się zmienia. Wyglądasz dobrze i nie musisz się tym za bardzo martwić. Dla mnie jeszcze największe plusy do przystojności to cechy charakteru i to najbardziej "robi robotę". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A według mnie autor ma podobną urodę do Dymitra z kanału "sprawdzam jak" i takie okulary by mu pasowały chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Meravigliosa creatura
|
Masz ładne oczy i genialne rzęsy, więc faktycznie pokombinuj z okularami, żeby je podkreślić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Fajna rzecz z tym wirtualnym lustrem, popróbuje w takim razie.
Dalej pozostawiam główne pytanie, chciałbym poznać jeszcze więcej opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
też uważam że te okulary trochę ci szkodzą, a na pewno szkodzą na zdjęciu bo trochę ci zniekształciło twarz i na początku coś mi w twarzy nie pasowało a później się kapnęłam że okulary ci zwęziły twarz na wysokości oczu. no i mi to sie twój zarost nie podoba, ale mi to się ogólnie mało kiedy jakikolwiek zarost podoba więc mogę być nieobiektywna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Przyślij jeszcze inne zdjęcia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dorzuciłem jedno które akurat miałem, najwyżej jutro dorzucę jakieś porządne bo obecnie nie mam za dużo czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic Ci nie brakuje autorze.
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Wg mnie wyglądasz normalnie, zwyczajnie. Masz ładne oczy i włosy. Oprawki faktycznie lepsze byłyby inne i moim zdaniem lepiej byś wyglądał bez tego zarostu.
Mógłbyś zrzucić kilka kg, ale chodzisz na siłownię, więc to jest już poniekąd "załatwione". Wyglądasz na ten typ, który dobrze wygląda w koszulach. Podsumowując to styl trochę mniej "na informatyka" i będzie git. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
wg mnie masz potencjał. masz dopiero 19 i pewnie z wiekiem Twoja twarz zrobi sie bardziej męska niż chłopieca. niemniej jednak zadatki masz dobre.
jedna rzecz, która rzuciła mi się w oczy to Twój zarost. nie jest on zbyt gęsty i wydaje mi się, że lepiej wyglądabyś ogolony na gładko niż z kilkoma włosami na krzyż. niestety natura jest wredna i nie każdego obdarzyła bujnym owłosieniem na twarzy. a moim osobistym zdaniem taki rzadki zarost nie wygląda dobrze. co do okularów się zgadzam z kopnięta. poprzymierzaj różne oprawki u optyka i przetestuj. nie wiem czego brakuje Twoim okularom, ale zdecydowanie czegoś im brakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.