|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy na okazje
Hej hej. Potrzebuję 3 kandydatów na:
-Luźne wieczorne wyjścia ze znajomymi/imprezy/kino -Eleganckie okazje perfumy do garnituru lub koszuli (wesela, komunie, galę rozdania nagród itd..) -Oraz jakiś luźny zapaszek na codzien Należy uwzględnić mój jeszcze młody wiek. Preferuję generalnie zapachy słodkie/z nutą słodyczy, orzeźwiające, nie promieniujące zapachem na 2 metry ode mnie, nie irytujące wręcz zapachem po 3 godzinach. Idealnymi przykładami w moim odczuciu są 1 milion, Dior Sauvage, Hugo boss iced Nie nawidzę zapachów typu versace pour Home aqua di gio i innych dezodorantów tego typu. Czy dalibyscie radę znaleźć mi 3 zapaszki odpowiadające preferencjom? Zaliczyłem już wiele wtop A przy mocniejszym uzupełnianiu asortymentu chciałbym poradzić się kogoś kto ma smykałke w nosie ;; ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Perfumy na okazje
Cytat:
![]() Podam po kilka moim zdaniem godnych uwagi z każdej kategorii. - na luźne wyjścia: Chanel Bleu de Chanel edt, Chanel Platinum Egoiste, Rihanna Rogue Man (jak lubisz trochę słodkości), Cerruti Bella Notte Uomo, Issey Miyake L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme, Kenzo Air, Guerlain L'Homme L'Eau Boisée. - na specjalne okazje (dla mnie to musi być petarda zapach): Gucci PH, Creed Aventus, Bvlgari Man (bardzo niedoceniany zapach, a ma klasy więcej niż całe te melony i suważe, to przykład na to, że zapach nie musi być krzykliwy), Dior Homme Parfum, Bottega Veneta PH. - coś na co dzień: Bentley Infinite Rush, Bentley for Man Intense, Geoffrey Beene Eau de Grey Flannel, Terre d'Hermes edt, Carven Vetiver (jeśli dorosłeś do wetywerii w perfumach), Cartier Declaration edt, Cartier Declaration L'Eau. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
A wiecie może gdzie mogę znaleźć fajne i nie drogie perfumy? Może znacie jaką fajną stronkę do zamówienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.