Perfumy na okazje - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-06-28, 20:16   #1
QKwasniewski22
Przyczajenie

Perfumy na okazje

Hej hej. Potrzebuję 3 kandydatów na:

-Luźne wieczorne wyjścia ze znajomymi/imprezy/kino

-Eleganckie okazje perfumy do garnituru lub koszuli (wesela, komunie, galę rozdania nagród itd..)

-Oraz jakiś luźny zapaszek na codzien

Należy uwzględnić mój jeszcze młody wiek.

Preferuję generalnie zapachy słodkie/z nutą słodyczy, orzeźwiające, nie promieniujące zapachem na 2 metry ode mnie, nie irytujące wręcz zapachem po 3 godzinach.

Idealnymi przykładami w moim odczuciu są 1 milion, Dior Sauvage, Hugo boss iced

Nie nawidzę zapachów typu versace pour Home aqua di gio i innych dezodorantów tego typu.

Czy dalibyscie radę znaleźć mi 3 zapaszki odpowiadające preferencjom? Zaliczyłem już wiele wtop A przy mocniejszym uzupełnianiu asortymentu chciałbym poradzić się kogoś kto ma smykałke w nosie ;; . Bardzo doceniam opinie pań jak i panów gdyż zdanie obydwu płci jest w tym przypadku tak samo ważne . Z góry dziękuję za odpowiedź, oraz liczę na to że mój post w przyszłości przyda się innym. Pozdrawiam
QKwasniewski22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-06-30, 19:17   #2
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Dot.: Perfumy na okazje

Cytat:
Napisane przez QKwasniewski22 Pokaż wiadomość
Hej hej. Potrzebuję 3 kandydatów na:

-Luźne wieczorne wyjścia ze znajomymi/imprezy/kino

-Eleganckie okazje perfumy do garnituru lub koszuli (wesela, komunie, galę rozdania nagród itd..)

-Oraz jakiś luźny zapaszek na codzien

Należy uwzględnić mój jeszcze młody wiek.

Preferuję generalnie zapachy słodkie/z nutą słodyczy, orzeźwiające, nie promieniujące zapachem na 2 metry ode mnie, nie irytujące wręcz zapachem po 3 godzinach.

Idealnymi przykładami w moim odczuciu są 1 milion, Dior Sauvage, Hugo boss iced

Nie nawidzę zapachów typu versace pour Home aqua di gio i innych dezodorantów tego typu.

Czy dalibyscie radę znaleźć mi 3 zapaszki odpowiadające preferencjom? Zaliczyłem już wiele wtop A przy mocniejszym uzupełnianiu asortymentu chciałbym poradzić się kogoś kto ma smykałke w nosie ;; . Bardzo doceniam opinie pań jak i panów gdyż zdanie obydwu płci jest w tym przypadku tak samo ważne . Z góry dziękuję za odpowiedź, oraz liczę na to że mój post w przyszłości przyda się innym. Pozdrawiam
Daj se siana z tymi Suważami i Melonami, słabizna jest i tyle. Inna sprawa, że lubisz słodkie ale orzeźwiające, to ciut jakbyś chciał samochód dostawczy ale zarazem wyścigowy Taka moja luźna uwaga. Rozumiem, że nie lubisz świeżaków cytrusowych ani wodnych, to tak jak ja, mało ogólnie świeżaków mi się podoba, a jeszcze mniej ulepów bez charakteru.
Podam po kilka moim zdaniem godnych uwagi z każdej kategorii.
- na luźne wyjścia: Chanel Bleu de Chanel edt, Chanel Platinum Egoiste, Rihanna Rogue Man (jak lubisz trochę słodkości), Cerruti Bella Notte Uomo, Issey Miyake L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme, Kenzo Air, Guerlain L'Homme L'Eau Boisée.
- na specjalne okazje (dla mnie to musi być petarda zapach): Gucci PH, Creed Aventus, Bvlgari Man (bardzo niedoceniany zapach, a ma klasy więcej niż całe te melony i suważe, to przykład na to, że zapach nie musi być krzykliwy), Dior Homme Parfum, Bottega Veneta PH.
- coś na co dzień: Bentley Infinite Rush, Bentley for Man Intense, Geoffrey Beene Eau de Grey Flannel, Terre d'Hermes edt, Carven Vetiver (jeśli dorosłeś do wetywerii w perfumach), Cartier Declaration edt, Cartier Declaration L'Eau.
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-05, 08:04   #3
luizka15
Przyczajenie

A wiecie może gdzie mogę znaleźć fajne i nie drogie perfumy? Może znacie jaką fajną stronkę do zamówienia?
luizka15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-05, 09:54   #4
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690381
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości