|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Związek - kompromis
Jak byłam młodsza to dosyć chętnie kończyłam związki. Z różnych powodów. Jeden facet był pasywny, niedość ambitny. Drugi nie wyglądał dobrze. Miałam (pardon my French) dobre branie, ale zupełnie mi nie zależało na byciu w związku i zupełnie świadomie byłam wybiórcza.
I to było w porządku. Dzięki temu miałam energię na inne zajęcia. Teraz mam trzydzieści kilka lat. W ostatnich latach moi znajomi powychodzili za mąż, znajome urodziły dzieci. Ja jestem sama. Poznawanie ludzi a zwłaszcza wolnych mężczyzn stało się znacznie bardziej trudne. I teraz niespodziewanie po raz pierwszy od dłuższego czasu poznałam mężczyznę, z którym naprawdę dobrze się dogaduję. Mamy niesamowicie dużo wspólnego, podobny stosunek do życia, podobne poczucie humoru. Nie pamiętam kiedy się z kimś ostatni raz tak dobrze rozumiałam. Spotkaliśmy się kilka razy. I nie wiem co zrobić, bo facet podoba mi się pod każdym możliwym względem z wyjątkiem wyglądu. W dodatku jeśli chodzi wygląd są to rzeczy, których łatwo zmienić się nie da (wzrost, budowana ciała). Nie wiem, czy w ogóle w to iść, bo nie chciałabym wprowadzać go w błąd a faktem jest, że nie wiem, czy kiedykolwiek będę czuła do niego pociąg. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Jak się sytuacja rozwinęła? Za krytykę w stylu "jesteś płytka" dzięki z góry, nie będę komentowała takich postów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.