|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapach późnego, dojrzałego lata
Cześć wszystkim
![]() Takim zapachem jest dla mnie po części DKNY Golden Delicious, jednak po godzinie wychodzi z niego "praniowa" nuta która mnie drażni. Testowałam też Gucci Guilty, ale jest on zbyt kwiatowy (nie wiem czemu uwzięłam się na złote flakony). Kiedyś w tej porze roku używałam Niny Ricci L'elixir, jednak teraz jest zbyt słodka. Proszę o propozycje jeśli znacie zapachy odpowiadające moim fantazjom. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie Nie znalazłam podobnego wątku, jednak jeśli już taki powstał, uprzejmie proszę moderację o połączenie ![]()
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Zapach późnego, dojrzałego lata
Takim zapachem jest dla mnie zdecydowanie Like This Etat Libre d'Orange. Babie lato
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, na Fragrantice jest podobny temat: https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=6164. Zapraszam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Mnie najbardziej kojarzy sie tu inny zapach ElLDO: Afternoom of a faun Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Pod Dune rowniez moge sie podpisac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie, nie przyszło mi nawet do głowy żeby przeszukać forum fragrantici ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pomyślałam o Majda Bekkali Fusion Sacree Clair.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mi z późnym latem i ciepłym, słonecznym wrześniem kojarzy mi się:
- Lancome, Tresor EDP - ale ten przed reformą, czyli EDP nie L'eau de Parfum - Lancome, Tresor in Love EDP - czuć echa tego Tresora EDP przed reformą - Laura Biagiotti, Venezia EDP - Dior, Dolce Vita Tresora używałam zimą zupełnie zapominając jak pięknie się rozwija w wyższej temperaturze, latem, gdy jest ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nocna Straż
|
Casmir Chopard
![]() |
#10 |
Arctium lappa L.
|
Sables!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dot.: Zapach późnego, dojrzałego latapóźne lato
późne lato/wczesna jesień to też i moja ulubiona pora.... czekam z utęsknieniem na zakończenie niemiłościwie nam panujących upałów...
juz sobie naszykowalam Gucci Guilty Absolutnie (w różowej flaszce) na tę porę... tylko musze małżonka gdzieś wysłać, bo trochę marudzi przy tym zapachu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.