|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Blagam pomozcie mi to skończyć
...bo cierpie.
Trwa to pol roku. Zakochalam sie. On tez. Ma dziecko. Z inna. Nie aa malzenstwem ale sa razem 11 lat. On to chce niby skonczyc ale moze jakos za rok dwa. Wykoncze sie. Nie chce tego. Chce to skonczyc ale nie potrafię. Próbowałam milion razy. Nawet go zablokowalam i tak napisal na maila. I od nowa. On rzadko sie chce spotykac. Woli rozmawiac przez internet. A ja jestem zablokowana. Chce tylko jego nic mnie nie cieszy... zakochalam sie jak głupia malolata. Jak sie od tego uwolnic? Probowalam blokowania go, kolezenstwa, randkowania z innymi. Nie dziala NIC. jestescie moja ostatnia szansa. Terapia nie wchodzi w gre. Nie mieszkam w kraju. Co ma zrobic. Jak to skonczyc. Jak zmienic myslenie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Blagam pomozcie mi to skończyć
WTF? Już jeden związek z żonatym przerabiałaś i też twierdziłaś, że jesteś mega zakochana? I teraz ponownie? Potem był jakiś co mieszkanie wstydziłaś się pokazać.. Masz bardzo duży problem.. ze sobą.
Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2018-08-01 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mając w pamięci Twoje poprzednie wątki, to jedna rada: psychoterapia jak najszybciej. Nie wierzę, że "za granicą" się nie da poszukać jakiejś profesjonalnej pomocy psychologicznej. Może jakaś grupa wsparcia, spotkania "anonimowych...". Cokolwiek. 10000 naszych poprzednich rad tu nic nie dało, więc czemu teraz miałyby coś dać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No dokładnie, ale autorka będzie miała dalej wymówki przed psychoterapeutą.. Mieszkanie za granicą nie jest tutaj żadną przeszkodą.. Autorko naprawdę jest z Tobą źle.. I kolejne 30 stron nic nie zmieni.. Bo za pół roku, rok będzie to samo.. Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2018-08-01 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gazela inteligencji
|
Aż palce świerzbią... ale nie
Masz tak namieszane w głowie, że tylko terapia. Nie mieszkasz w Polsce, ok, ale tam gdzie mieszkasz nie ma terapeutów? Serio, od kilku lat dodajesz tutaj wątki, które świadczą, że masz duże problemy. To jest czas, żeby zawalczyć o siebie.
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
Jak słowo daję...
Podaj adres jego partnerki, doniesiemy jej i ona to skończy za ciebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() Terapia i nie zasłaniaj się brakiem mozliwości.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Przecież w Twoim ostatnim wątku pisałaś, że jesteś niby z tym co mieszkał z byłą i jesteś szczęśliwa? Powoli zaczynam podejrzewać że to troll
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Wizaż nie jest Twoją szansą. Nie potrafi Ci pomóc i to było wiadomo już od wieków. Zmarnujesz tylko czas na kolejne kilkadziesiąt stron wątku o tym samym, to już równie dobrze możesz poczytać swoje stare, nic nowego się tu raczej nie pojawi.
Terapia i tylko terapia, jak nie w tym innym kraju to może znajdzie się coś przez Skype? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dla mnie to troll, całkiem dobry. Nie wierzę, że autorka może mieć ciągle jakieś chore związki.
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
I zamilkła teraz więc podejrzewam że może trolluje z różnych kont i po prostu się machneła. Czytałam jeszcze raz pierwszy post i nijak to się ma do tego co jeszcze pisała parę dni temu.
![]() |
#14 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dziewczyny, postaram się wyjaśnić sprawę z Autorką.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.